Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Dr. Sucharit Bhakdi: Σεiς οι Eλλnvες μπoρεiτε να σταματήσετε το κακό πoυ ετoιμάζoυν για τnv αvθρωπότnτα…

Μεγαλειώδης ήταν η εκδήλωση των υγειονομικών κατά τον υποχρεωτικοτήτων αλλά και κατά του εμβ#λίου που πλέον γνωρίζει μέχρι και ο πιο αδαής το τι προκαλεί.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής εκεί όπου χιλιάδες άτομα έδωσαν το παρόν με σκοπό να ακούσουν από κοντά τον κορυφαίο ιολόγο Σουχαρίτ Μπαγκντί ο οποίος έκανε την τιμή στους Έλληνες πολίτες να βρεθεί κοντά τους και να τους μιλήσει ζωντανά.

Στο πάρκο Ελευθερίας είχε στηθεί μία εξέδρα ώστε να υπάρχει ορατότητα από όλες τις μεριές στους ομιλητές καθώς και μία γιγαντοοθόνη η οποία πρόβαλε αναλυτικά διαγράμματα και εικόνες σύμφωνα με την ροή της ομιλίας του κυρίου Μπαγντί ώστε να υπάρχουν και τα απαραίτητα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενα του.

Ο κύριος Μπαγντί έκανε αναφορά σε όλα τα θέματα που αφορούν την πανδημία και το εμβ#λιο και καταδίκασε τις πρακτικές της κυβέρνησης και για τις υποχρεωτικότητες αλλά και για την αναστολή των υγειονομικών.

Επικριτικός ήταν και για το θέμα των εμβ#λίων και των παρενεργειών που έχουν αυτά και τα καυτηρίασε με τα λεγόμενά του.

Ο κόσμος τον αποθέωσε, έγινε πιο σοφός  για όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος ακολούθησε πορεία από τον χώρο της εκδήλωσης μέχρι το Σύνταγμα

Ήταν πραγματικά μία βραδιά που θα μνημονεύεται για χρόνια από όλους όσους αντιστάθηκαν στα αρρωστημένα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

https://karditsastakra.com/
 

https://romioitispolis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...