Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Θα μιλήσουν τα αίματα...

«Σήμερα η κοινωνία μας, το έθνος μας, η φυλή μας, που είναι η βάσις του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας, αυτή λοιπόν η φυλή μας κινδυνεύει... Οι σκοτεινές δυνάμεις μπαίνουν μες στη χώρα και αλωνίζουν... Οι ήρωες της Ιστορίας, οι γίγαντες, που κράτησαν τη φυλή και την παράδοση, ήταν παιδιά ευγενών και υγιών μητέρων... Οι σκοτεινές δυνάμεις αλωνίζουν... Θα δείτε προγράμματα που ετοιμάζουν τώρα... Διώχνουν το Όνομα του Θεού από τη γη, καταστρέφουν κάθε ηθική αξία και τη ρίζα της οικογενείας και μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε αγελαία μάζα... Αλλά πιστεύω ότι θα μιλήσουν τα αίματα των Μαρτύρων μας και θα μας δώσει αυτή την ελεημοσύνη ο Θεός να μην προλάβουν...».

Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός

πηγή 

2 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ κ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ κ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακο ειχε ξεκινησει ηδη και πριν τις μεγαλες ροες λαθρομεταναστων, ξεχνατε οτι οι ταυτοτητες μας δεν εχουν την υπηκοοτητα, δεν γινεται μονο με την ιθαγενεια, δεν ειμαστε πολυεθνικο κρατος, αν και θελουν να μας κανουν χωρις να μας ρωτησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...