Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το ΜΠΑΜ της Αθήνας! Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002)

Η γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, είχε συχνά επισκέψεις του Κυρίου που τη διαφώτιζε και την καθοδηγούσε.
Της πρωτο-εμφανίσθηκε με αρχιερατική αμφίεση τότε που ήταν 8 ετών και προσπαθούσε να καταλάβει το ευαγγέλιο. Της απεκάλυπτε επίσης, ο Κύριος, τι σημαντικό θα συμβεί στο μέλλον, ώστε να είναι προετοιμασμένη αυτή η ίδια αλλά και όλοι όσοι θα την άκουγαν με πίστη.

Ο λόγος του Κυρίου από τη γερόντισσα έρχεται άμεσα από αυτό το βίντεο και μιλάει πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το ΜΠΑΜ της Αθήνας. Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι’ αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του.
Έτσι μας διδάσκει να μην επιθυμούμε την καταστροφή των (κατά τη γνώμη μας) κακών και αμαρτωλών ανθρώπων, αλλά να ευχόμεθα υπέρ αυτών όπως έκανε ο Ίδιος υπέρ των σταυρωτών Του. Συγχρόνως, όμως, ο Κύριος είναι και Θεός τέλειος και διοικεί και κρίνει αγγέλους και ανθρώπους με τον δίκαιο και αιώνιο πνευματικό νόμο Του.
Το Μπαμ της Αθήνας είναι μια (μερική) κρίση του Θεού, που θα έχει και θετικά αποτελέσματα, καθώς ακολουθούν πολεμικά παγκόσμια γεγονότα και πρέπει οι άνθρωποι να μεταβούν στην ύπαιθρο για να τραφούν. Ο Θεός προνοεί σοφά, από την αρχή της Δημιουργίας, για τα δημιουργήματά Του, γιατί είναι Παντογνώστης: «γνωστά απ’ αιώνος εστί τω Θεώ πάντα τα έργα Αυτού». (Πράξεις 15:18). Ο Χριστός, γνωρίζοντας ότι θέλει να Τον ρωτήσει η γερόντισσα, καθυστερούσε, κάνοντας ότι θέλει να δει μέσα το σπίτι της, μέχρι να το θυμηθεί και να Τον ρωτήσει.
Η γερόντισσα Λαμπρινή μιλάει λεπτομερέστερα: Δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να μείνουν πλέον στην Αθήνα… γιατί θα «βρωμίσει».
Ένα αντίστοιχο γεγονός έγινε πριν λίγα χρόνια σε μια πόλη της Καλιφόρνιας, και άδειασε τάχιστα από τους κατοίκους της. Από το περιγράφον το εκεί φαινόμενο video είναι η ημιδιαφανής επικάλυψη…
Επίσης έχει προστεθεί παρόμοια προφητική ομιλία του μακαριστού μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...