Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

"Έφυγε" ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς


Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών ένας από τους τελευταίους μεγάλους του ελληνικού κινηματογράφου, ο θρυλικός Κώστας Βουτσάς.




Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε διακομισθεί επειγόντως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο «Αττικόν» και εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, «με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας», όπως ανέφερε το σχετικό ανακοινωθέν.


Την ίδια ημέρα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και νοσηλευόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η επίσημη ανακοίνωση
Πριν από λίγα λεπτά, δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατο του Κώστα Βουτσά:


«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.»
​​​​​​
Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σπυρίδων Αποστολόπουλος»

«Έφυγε ένας μεγάλος»
Στην απώλεια του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στο Twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.




«Έφυγε σήμερα ο μεγάλος και αγαπημένος Κώστας Βουτσάς. Ένας αειθαλής έφηβος που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους. Θα ζει για πάντα μέσα από τις αξέχαστες ερμηνείες του που σφράγισαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Και όπως έλεγε "Να δίνεις ζωή στα χρόνια σου και όχι χρόνια στη ζωή σου"».
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_4036.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...