Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ερντογάν ξεκινά διωγμό μασόνων

σχόλιο Γ.Θ : Αν δεν ήταν ένας άτιμος κλέφτης εισβολέας (βλέπε Συρία, Λιβύη και προσεχώς Ελλάδα), θα ήταν ένας καταπληκτικός ηγέτης. Η επίθεσή του μέσα από την εφημερίδα που ελέγχει στην σιχαμερή χολέρα που λέγεται μασονία είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός.
Κρίμα όμως που η εξαγορά του θεωρείται δεδομένη. Μόνο οι αληθινοί Χριστιανοί μπορούν να αντισταθούν

Τους Τούρκους ελευθεροτέκτονες (μασόνους) κατηγορεί η ισλαμική και ερντογανική εφημερίδα «Yeni Safak» ότι βρίσκονται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016. Σύμφωνα με την ισλαμική εφημερίδα, 16 από τους 23 ιδρυτές της οργάνωσης του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της απόπειρας πραξικοπήματος, είναι μασόνοι.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι ελευθεροτέκτονες είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην Τουρκία, ότι αυτοί ίδρυσαν την Τουρκική Δημοκρατία, ότι οι περισσότεροι πρόεδροι της Τουρκίας -εκτός από τρεις ή τέσσερις- ήταν μασόνοι όπως μασόνοι ήταν και οι 18 από τους 27 πρωθυπουργούς.

Η «Yeni Safak» κατηγορεί τους Τούρκους ελευθεροτέκτονες ότι ευθύνονται για την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την κατάργηση του χαλιφάτου, την αλλαγή του αλφάβητου (από αραβικό σε λατινικό) και ότι δηλητηρίασαν τον Κεμάλ Ατατούρκ για να τον διαδεχτεί ο ελευθεροτέκτονας Ισμέτ Ινονού.

Βεβαίως και ο Κεμάλ ήταν μέλος της ίδιας αδελφότητας, αλλά αυτό η «Yeni Safak» παραλείπει να το αναφέρει.

Η δηλητηρίαση του Κεμάλ Ατατούρκ από τους ελευθεροτέκτονες, σύμφωνα πάντα με τη «Yeni Safak», ήθελε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι «θα εξοντώσουμε ακόμα και το ισχυρότερο όνομα εάν κριθεί αναγκαίο».

Ύστερα επιτάχυναν τις διαδικασίες για να βλάψουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους και συνέχισαν να πολεμάνε το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους βάζοντας μπροστά το όνομα του Κεμάλ.

Οι Σεμσετίν Γιουναλτάι, Αντνάν Μεντερές, Τουργκούτ Οζάλ, Γιλντιρίμ Ακμπουλούτ, Νετσμεττίν Ερμπακάν, Αμπντουλάχ Γκιουλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Νταβούτογλου και Μπιναλί Γιλντιρίμ ήταν οι μόνοι Τούρκοι πρωθυπουργοί που δεν ήταν μασόνοι.

Η επίθεση ενάντια στους μασόνους που εξαπολύει τώρα η τουρκική εφημερίδα δεν είναι τυχαία.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα, με την οποία συνδέεται το ισλαμικό κόμμα AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της οποίας ηγετικό στέλεχος είναι ο Τούρκος πρόεδρος, βρίσκεται σε ανοιχτό ιδεολογικό πόλεμο με τους μασόνους.

Η μόνη «δομή» στην Τουρκία που ο Ερντογάν δεν είχε εξαπολύσει ακόμα διωγμούς εναντίον της είναι ο μασονισμός.

Μετά από αυτό το δημοσίευμα, που τους στοχοποιεί για ανάμιξη στο αποτυχημένο πραξικόπημα, έχουμε λόγους να υποψιαζόμαστε ότι μάλλον πλησιάζει η ώρα τους.

Να σημειωθεί ότι πολλές από τις πρώτες στοές της Τουρκίας ιδρύθηκαν από Έλληνες.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...