Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Άμεσος κίνδυνος για όλο τον λαό -Τα πράγματα δεν είναι αστεία…

Φ. Μ. Κρανιδιώτης

Εμείς εδώ, υποθέτω, κάτι κάνουμε σε αεροδρόμια και λιμάνια, αλλά κάθε μέρα εκατοντάδες αλλοδαποί, είτε σκέτοι λαθραίοι είτε πρόσφυγες,
μπουκάρουν στη χώρα ανενόχλητοι και χωρίς έλεγχο, από μη εγκεκριμένες εισόδους, φεύγοντας με βάρκες από την Τουρκία, αφού έχουν έρθει πρώτα από του διαβόλου τη μάνα, από Ασία και Αφρική. Μη μου πείτε πως δεν εμπιστεύεστε τις υγειονομικές συνθήκες και υπηρεσίες του Αφγανιστάν, του Πακιστάν, του Κονγκό, της Νιγηρίας, της Σομαλίας, του Ιράκ, της Τουρκίας κ.λπ.!

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι αστεία… Δεν μιλάμε μόνο για την παραβίαση των συνόρων, των νόμων, τον σχεδιασμό των Τούρκων εναντίον μας, την εθνική και κοινωνική συνοχή, τον άθλιο ρόλο του συστήματος Σόρος και του σημερινού γερμανικού διευθυντηρίου της Ε.Ε., με την οποία στο ζήτημα αυτό η Ελλάδα έχει αντίθετα συμφέροντα. Μιλάμε για άμεσο, τεράστιο κίνδυνο για την υγεία και τις ζωές των πολιτών.

Συνειδητοποιούν η κυβέρνηση και ο κόσμος τον κίνδυνο για τη χώρα και τον λαό; Φυλαγόμαστε, από τη μια, στις νόμιμες αφίξεις των πτήσεων και, από την άλλη, από Ανατολάς, η χώρα και η δημόσια υγεία είναι με γκρεμισμένες πόρτες και ξεχαρβαλωμένα παράθυρα, και εισβάλλουν καθημερινά μπουλούκια που, όταν μπουν και βρεθούν μέσα στην Ελλάδα, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

Πολλοί από αυτούς αποβιβάζονται ανενόχλητοι σε ερημικές παραλίες, έρχονται μετά σε επαφή με ντόπιους, με ΜΚΟτζήδες και ύστερα με αστυνομικούς κ.λπ., οπότε είναι πλέον αργά για σοβαρό επιδημιολογικό έλεγχο. Εάν δεν βρεθούν φορείς μετά, μέσα στην υγειονομική βόμβα που λέγεται Μόρια, τότε κινδυνεύουν και οι εκεί ευρισκόμενοι πρόσφυγες ή λαθραίοι μετανάστες. Δεν ξέρω σε ποιο φαρμακείο πουλάνε στοιχειώδη μυαλά για να πάνε οι αρμόδιοι και οι υποστηρικτές των ανοιχτών συνόρων για να ψωνίσουν.

Εάν γίνει η στραβή, ξέρετε, ο κορονοϊός δεν θα μολύνει μόνο «κακούς» δεξιούς, εθνικιστές κ.λπ. Θα πέσει χλαπάτσα απολύτως δημοκρατική, υπερκομματική και αταξική. Μπορεί να τα κακαρώσουν και αλληλέγγυοι, λαθρολάγνα λαμόγια των ΜΚΟ, συριζαίοι απάτριδες διεθνιστές βουλευτές – μέχρι και καμιά θείτσα πασοκάρα, ξεπεσμένη βασίλισσα της σαπουνόπερας και νυν λαθρομάνα να πάει κι αυτή για μπάρκο.

Τέρμα τα αστεία. Φυλάξτε τα σύνορα, εμποδίστε διά των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων πάση δυνάμει να μπαίνουν. Να μην μπαίνουν. Να μην μπαίνουν. Σταματήστε τις βάρκες και στείλτε τις πίσω. Αλλιώς, μπορεί να τα τινάξετε ή να ταλαιπωρηθείτε στο κρεβάτι και εσείς που μπορείτε να πάρετε τα σκληρά μέτρα και κωλώνετε για πολιτικάντικους λόγους. Διαφορετικά, οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες σας θα είναι τεράστιες…

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...