Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η xρυσή αυγή σε νέα χολιγουντιανή υπερπαραγωγή! Τι ετοιμάζεται "από έξω" για την Ελλάδα;

σχόλιο corfiatiko : To Xόλλυγουντ πάντα "προβλέπει"μελλοντικές καταστάσεις που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι ετοιμάζεται "από έξω" για την Ελλάδα...

Τις ημέρες αυτές κυκλοφορεί στους κινηματογράφους μία νέα χολιγουντιανή παραγωγή, το τρέιλερ της οποίας μας άφησε άναυδους. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος ανάμεσα σε διαδηλωτές με ελληνικές σημαίες και μαυροκόκκινους μαίανδρους!
Όπως είδαμε στο ολιγόλεπτο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο γνωστός υπερ-κατάσκοπος Τζέισον Μπορν (Ματ Ντέιμον) έρχεται στην Αθήνα για μία επικίνδυνη αποστολή και μπλέκεται σε μία κατάσταση χάους, όπου χιλιάδες εξαγριωμένοι εθνικιστές διαδηλωτές έχουν περικυκλώσει τη βουλή και συγκρούονται με τα ΜΑΤ.


 

Οι εικόνες είναι τόσο καλά σκηνοθετημένες που νομίζεις πως βρίσκεται πραγματικά στο Σύνταγμα. Οι στολές των αστυνομικών, ο εξοπλισμός τους, ακόμα και οι φωτεινές ενδείξεις στα λεωφορεία είναι πιστή αντιγραφή των ελληνικών. Φαίνεται πως οι παραγωγοί της ταινίας μελέτησαν με τις ώρες τα βίντεο από τις πορείες της Χρυσής Αυγής, γιατί οι σημαίες και τα πανό των διαδηλωτών είναι βγαλμένα στην κυριολεξία μέσα από τις κομματικές εκδηλώσεις. Η σημαία με το μαίανδρο στο παρακάτω πλάνο έγινε σίγουρα παραγγελία από το κατάστημα της Χρυσής Αυγής:


 

Κάποιοι τηλεθεατές σίγουρα πείστηκαν πως ο Ματ Ντέιμον είχε κατέβει στην πορεία για τα Ίμια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για πλάνα γυρισμένα στην Τενερίφη της Ισπανίας. Από ένα σημείο και μετά βέβαια το σενάριο ξεφεύγει, αρχίζουν και πέφτουν μολότοφ και στο τέλος ρουκέτες RPG...

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 0.32 μέχρι το 1.18 και πάρτε μία γεύση από χολιγουντιανή αναπαράσταση πορείας της Χρυσής Αυγής:



Πηγή / corfiatiko.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...