Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η επίθεση στην Ουκρανία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Το Σάββατο 27 Αυγούστου ξεκίνησαν μαζικές αεροπορικές ασκήσεις στη Νότια περιοχή της Ρωσίας.
Εγινε επίσης μετεγκατάσταση αεροπορικού εξοπλισμού στα αεροδρόμια της Νότιας στρατιωτικής περιοχής,με στρατιωτική ετοιμότητα πολέμου από τον στρατό της περιοχής.

Αυτό αναφέρθηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας που εξήγησε ότι τα αεροσκάφη λαμβάνουν μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας που ξεκίνησαν από τη Ρωσία, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.
Ο αριθμός των ρωσικών στρατευμάτων που συμμετέχουν σε μια ξαφνική επιθεώρηση ετοιμότητας μάχης είναι περίπου 100 χιλιάδες άτομα.
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Πάβελ Felgenhauer είπε σε ουκρανούς δημοσιογράφους ότι η προετοιμασίας του πολέμου είναι λογική, και δήλωσε ότι μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση με την Ουκρανία, φέρεται να αναμένεται να ξεκινήσει εντός των προσεχών εβδομάδων.
Είναι γεγγονός ότι τα Ρωσικά στρατεύματα είναι σε πλήρη εκγρήγορση και κινούνται προς τα σύνορα της Ουκρανίας.Αναμένεται,λογικά,μία ολοκληρωμένη πολεμική σύγκρουση,που μπορεί να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Αυτή τη στιγμή έχει κληθεί σημαντικός αριθμός εφέδρων.Η κίνηση είναι προαιρετική,αλλά δεν έχει ξανασυμβεί στη Ρωσία.Οι δυνάμεις στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ έχουν πάρει υλικοτεχνική υποστήριξη από τον Ρωσικό στρατό και βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα.
Είναι γνωστό ότι τον Οκτώβριο ξεκινούν οι βροχές.Αν μέχρι τότε δεν έχει ξεκινήσει η σύρραξη,τότε θα πάει για αργότερα(ίσως την άνοιξη).


http://rusvesna.su/news/1472299372
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA:Corfiatiko.blogspot.com
http://corfiatiko.blogspot.gr/2016/08/blog-post_885.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...