Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ακατανόητη, μα την αλήθεια, είναι η επιθετικότητα ιστολογίου «τάχατες ποιητικού» άρα ευαίσθητου και σεμνού, εναντίον  του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου.

Απαράδεκτη η προσπάθεια του ιστολογίου να εκβιάσει τον παραδοσιακό Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο και να τον εξαναγκάσει να κινηθεί εναντίον του εγκρατούς περί την θεολογία παραδοσιακού κληρικού π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου.

Ούτε υπό θεσμική ιδιότητα κινούνται, ούτε και χωρίς την άδεια των επισκόπων τους λειτουργούν οι πατέρες του αντιοικουμενιστικού αγώνα. Ως ορθόδοξοι χριστιανοί, κατά τη φωνή της συνείδησής τους, καταθέτουν -ως έχουν χρέος- την ομολογία τους. Το ίδιο κάνουν αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και άλλων ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών. Μήπως κι αυτοί χρειάζονται την άδεια των Οικουμενιστών για να εκφράζουν την ορθόδοξη πίστη τους;

Οι κραυγές μίσους που εκπορεύονται από τα χείλη και την πέννα των οικουμενιστών εναντίον των πατερων  του αντιοικουμενιστικού αγώνα δείχνουν δύο πράγματα. Αφενός μεν την αδυναμία τους να απαντήσουν τα πλήρως κατοχυρωμένα τους θεολογικά επιχειρήματα και αφετέρου την εμπάθεια που έχουν εναντίον τους.
Ιδιαίτερα το μένος τους εναντίον του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου είναι ανεξήγητο. Με πλήρη σεβασμό προς την παράδοση και την κανονική τάξη της Εκκλησίας ο π. Αναστάσιος καταθέτει λίαν εμπεριστατωμένες θεολογικές αναλύσεις τις οποίες οι οικουμενιστές δεν τολμούν καν να αναιρέσουν. Γι’ αυτό προσπαθούν με δημοσιεύματα μίσους και κακεντρέχειας να εξοντώσουν τον παραδοσιακό κληρικό.

Αλίμονον αν τώρα, μετά τη Σύνοδο της Κρήτης, οι παραδοσιακοί πιστοί (κληρικοί, μοναχοί και λαικοί) δεν κατέθεταν την εν Χριστώ μαρτυρία τους.
Μάταια φυσικά προσπαθούν οι οικουμενιστές να εξοντώσουν με ποταπές μεθόδους τους πατέρες  του αντιοικουμενιστικού αγώνα επειδή οι προσωπικές επιθέσεις και το υβριστικό ύφος δεν πείθουν κανένα απροκατάληπτο άνθρωπο.
“αιδώς Αργείοι”
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...