Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ο Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος: «Το ΝΑΤΟ αποτελεί την νέα ευρωπαϊκή δύναμη του Χίτλερ»

«Έξω από τα δόντια στην κυριολεξία» τα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος για την πρόσφατη επίσκεψη πρώτα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν στο Βελιγράδι, αλλά και το σχέδιο της Γερμανίας στην ΕΕ

Συγκεκριμένα τόνισε  ότι , αντί ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ να απολογηθεί και να  γονατίσει ζητώντας  συγχώρεση για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον του λαού μας από το  ΝΑΤΟ και τους τρομοκράτες του , συνέπεια των οποίων ήταν η δημιουργία του  κράτους του Κοσσυφοπεδίου, αυτός περιορίστηκε σε ανούσιες δηλώσεις «συμπαράστασης», αναφέρει σερβικό ΜΜΕ.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμφιλόχιος είπε όμως ότι αντί για ευχολόγια , θα έπρεπε να είχε  ξεκινήσει η ανοικοδόμηση των περιοχών αυτών που επλήγησαν από τις  βόμβες του ΝΑΤΟ, οι οποίες  κατέστρεψαν κτίρια και γέφυρες στο Βελιγράδι και σε άλλα μέρη, ειδικά στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, με την κατεδάφιση σπιτιών και την δημιουργία χιλιάδων τραυματιών και εκτοπισμένων οικογενειών από τις  εστίες τους.
«Φανταστείτε ότι αντ “αυτού  αυτός και ο Κλίντον  και όλοι οι άλλοι ληστές του ΝΑΤΟ δεν έκαναν τίποτα απολύτως . Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής  σε αυτόν (Τ.Μπάιντεν)  και σε εκείνους  που τον έστειλαν;», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας που στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου του Ostrog στην πόλη  Kumbor.
Ο ίδιος τόνισε ότι με τέτοιες «συγγνώμες»  δεν μπορεί να επιλυθεί η τύχη και το μέλλον των Βαλκανίων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.
«Είναι θλιβερό, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζουν  αυτό το ποινικό αδίκημα οι ίδιοι άνθρωποι  στην Ασία. Εκατομμύρια άνθρωποι εγκαταλείπουν  τα σπίτια τους ,  και  αρχαία έθνη  αναζητούν τη σωτηρία τους. Στην Ουκρανία οι ΗΠΑ συμβάλουν ενεργά σε έναν αιματηρό εμφύλιο  πόλεμο , και δεν ζητάνε συγγνώμη », είπε ο Αρχιεπίσκοπος  Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος .
Ο ίδιος  δήλωσε ότι οι κυβερνήτες του Μαυροβουνίου, αντί να βοηθήσουν  την Ευρώπη να διώξει τα πολεμικά συστήματα του ΝΑΤΟ, το Μαυροβούνιο προτίθεται να υποβάλει αίτηση για είσοδο στην συμμαχία.
« Αντί το Μαυροβούνιο να εισέλθει στο ΝΑΤΟ , θα έπερεπε να υπήρχε μια έντιμη βοήθεια από τα ευρωπαϊκά έθνη , αυτά όμως δημιουργούν ένα  δολοφονικό  ολοκληρωτικό σύστημα μέσα στην  Ευρώπη, θέλοντας  να επιβάλουν μια νέα  ολοκληρωτική ιδεολογία, η οποία αποτελεί συνέχεια της πολιτικής του Αδόλφου  Χίτλερ », κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος  Αμφιλόχιος.
« Να αγιάσει το στόμα» του Αρχιεπισκόπου ο οποίος λέει αλήθειες δείχνοντας στην ουσία την Γερμανία και την νέα ναζιστικού τύπου ολοκληρωτική πολιτική που αναμένεται να επιβληθεί στην Ευρώπη.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...