Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

«Η πολεμική ετοιμότητα» των στόλων της Μαύρης Θάλασσας, Κασπίας και Βαλτικής προμηνύουν παγκόσμιες εξελίξεις λίαν συντόμως

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί το ονομάζουν « έλεγχο προγράμματος» των στρατευμάτων της Νότιας στρατιωτικής περιοχής, από μέρος των δυνάμεων της δυτικής και  Κεντρικής στρατιωτικών περιοχών.

Επίσης σε ετοιμότητα τέθηκε και ο βόρειος στόλος, η αεράμυνα και η πολεμική αεροπορία, κάτι που  συνιστά  «ζέσταμα της πανίσχυρης ρωσικής πολεμικής μηχανής» το οποίο με την σειρά του προμηνύει παγκόσμιες εξελίξεις.
AkulaL

Πολεμικά πλοία, σκάφη, υποβρύχια  και σκάφη υποστήριξης των στόλων της Κασπίας , της Μαύρης Θάλασσας, και της Βαλτικής,  είναι στον «αέρα» όπως λέγεται για να  αποδείξουν στην ηγεσία της χώρας την πολεμική τους ετοιμότητα, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Itar Tass.
Η ουσία είναι  βέβαια ότι η Ρωσία είχε ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις εδώ και ημέρες στο πλαίσιο του CSTO με σενάρια επιθετικού πολέμου από το ΝΑΤΟ.
Τα πολεμικά πλοία άφησαν τους ναυστάθμους τους και είναι σε «πολεμική  διασπορά» στα νερά της Μαύρης Θάλασσας, της Κασπίας και της Βαλτικής Θάλασσας, στο πλαίσιο της επιθεώρησης ετοιμότητας μάχης , ανακοίνωσε  το  γραφείο Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας σήμερα  Παρασκευή.
«Πάνω από 15 πολεμικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν «απλωθεί»  στην θάλασσα για να υλοποιήσουν τα καθήκοντα τους,  συγκροτώντας ναυτικές ομάδες μάχης, ομάδες ανθυποβρυχιακού πολέμου, ομάδες εφοδιασμού πλοίων και πόντισης ναρκών », τονίζει η ανακοίνωση .

ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ2
Περισσότερα από 10 πλοία του στολίσκου  της Κασπίας  έχουν  εγκαταλείψει  τις βάσεις τους στο Αστραχάν και στο Kaspiysk.
Ο έλεγχος ετοιμότητας μάχης αποτελεί όπως «βαφτίστηκε» από την Μόσχα συμπληρωματικό πρόγραμμα που καλύπτει τα στρατεύματα στην Νότια Στρατιωτική Περιοχή, αλλά όλοι γνωρίζουν για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι ασκήσεις.




Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...