Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

President Hillary= Nuclear War

Τραμπ εναντίον Χίλλαρυ, Περιληπτικά

Paul Craig Roberts



[Για δραματικές παγκόσμιες συνέπειες ενδεχόμενης εκλογής της Χίλλαρυ Κλίντον στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, προειδοποιεί τους ψηφοφόρους συμπατριώτες του ο διάσημος Αμερικανός δημοσιολόγος, στο κατωτέρω κατατοπιστικό άρθρο του. Οι υπογραμμίσεις είναι δικές του.]

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Οι αμερικανικές εκλογές τον Νοέμβριο θα μας πουν εάν η πλειοψηφία του αμερικανικού πληθυσμού είναι αθεράπευτα ηλίθιοι. Εάν οι ψηφοφόροι εκλέξουν Χίλλαρυ θα ξέρουμε ότι οι Αμερικανοί είναι βλάκες πέραν λυτρώσεως.

Δεν ξέρουμε πολλά για τον Τραμπ και η προπαγάνδα εναντίον του Τραμπ κυριαρχεί σε βάρος των γεγονότων.

Αλλά γνωρίζουμε πολλά γεγονότα για την Χίλλαρυ. Γνωρίζουμε για την παραβίαση από μέρους της των νόμων περί απορρήτου και για την άρνηση της κυβέρνησης να κάνει οτιδήποτε γι’ αυτό. Το δημοκρατικό κόμμα προτιμά να ελέγχει την Προεδρία παρά να εφαρμόζει την Νόμο –άλλο ένα καρφί στο φέρετρο όπου κείται στις ΗΠΑ το Κράτος Δικαίου.

Ξέρουμε, από τους λόγους και τις πράξεις τους και την οικονομική τους άνθηση, ότι οι Κλίντον είναι πράκτορες της Γουώλ Στρητ, των Μεγάλων Τραπεζών, του Συμπλέγματος Ενόπλων Δυνάμεων/Ασφαλείας, του Ισραήλ, της Αγρομπίζινες και των Εξορυκτικών Βιομηχανιών. Η μεγάλη προσωπική περιουσία τους, σχεδόν $120 εκατομμυρίων και τα 1.600 εκατομμύρια δολάρια του ιδρύματός τους, πολλά από τα οποία προήλθαν από το εξωτερικό, σε αντάλλαγμα πολιτικών εκδουλεύσεων, πιστοποιούν το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι Κλίντον είναι πράκτορες της ολιγαρχίας που κυβερνά την Αμερικανική Αυτοκρατορία, από την Αυστραλία και την Ιαπωνία, στη Βόρειο Αμερική και τη Δυτική και Ανατολικήν Ευρώπη, μέχρι τα ρωσικά σύνορα.

Ξέρουμε ότι η Χίλλαρυ είναι ψεύτρα.

Ξέρουμε ότι η Χίλλαρυ είναι πολεμοκάπηλη.

Ξέρουμε ότι η Χίλλαρυ έκανε την πιο ανεύθυνη δήλωση που ξεστόμισε ποτέ ένας προεδρικός υποψήφιος, όταν διακήρυξε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι ο «νέος Χίτλερ», ανεβάζοντας έτσι τις εντάσεις μεταξύ των πυρηνικών δυνάμεων σε επίπεδο υψηλότερο από τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ξέρουμε ότι η Χίλλαρυ έχει συμμαχία με τους νεοσυντηρητικούς και ότι η πίστη της στην ιδεολογία των «Neocon» για την αμερικανική παγκόσμια ηγεμονία είναι πιθανό να καταλήξει σε πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα.

Ό,τι ξέρουμε για τον Τραμπ είναι ότι οι ολιγάρχες, που έστειλαν στο εξωτερικό τις θέσεις απασχόλησης των Αμερικανών, που πλημμύρισαν τη χώρα με δυσαφομοίωτους μετανάστες, που κατέστρεψαν τη δημόσια εκπαίδευση, που διέσωσαν (με δημόσιο χρήμα) την Γουώλ Στρητ και τις τράπεζες που «ήταν πολύ μεγάλες για ν’ αφεθούν να βουλιάξουν», που θυσίασαν ιδιοκτήτες σπιτιών και συνταξιούχους εξαρτώμενους από ένα σταθερό εισόδημα, που σχεδιάζουν να ιδιωτικοποιήσουν την κοινωνική ασφάλιση και την κοινωνική περίθαλψη, που έδωσαν στο κοινό αστυνομικούς-φονιάδες, αχαλίνωτη παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου, τον μεγαλύτερο πληθυσμό φυλακισμένων στον κόσμο και που κατεδάφισαν το Αμερικανικό Σύνταγμα για να αυξήσουν την εκτελεστική εξουσία επί του αμερικανικού λαού, αυτοί (οι ολιγάρχες) είναι βίαια ενάντιοι στον Τραμπ. Αυτή η αντίθεση θα έπρεπε να μας διδάξει πως ο Τραμπ είναι το πρόσωπο που θέλουμε στο προεδρικό γραφείο.

Μερικοί ισχυρίζονται πως όλα αυτά είναι θέατρο και πως ο Τραμπ υποδύεται ένα ρόλο για να εκλεγεί η Χίλλαρυ. Η αμερικανική πολιτική είναι τόσο διεφθαρμένη ώστε όλα είναι δυνατά. Ωστόσο οι εξουσιαστικές φατρίες και οι μαριονέτες τους μοιάζουν γνήσια να ανησυχούν για την αμφισβήτηση της εξουσίας τους από τον Τραμπ και έχουν ενωθεί εναντίον του. ΄Εβαλαν τα λεφτά τους για να εξαγοράσουν «προοδευτικές» ιστοσελίδες, πληρωμένες για να μεταφέρουν έντυπη και τηλεοπτική προπαγάνδα εναντίον του Τραμπ στο ιντερνέτ, σε ενίσχυση των λοιπών εκπορνευόμενων ΜΜΕ, εντύπων, ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών, που ιδρώνουν νυχθημερόν για την δαιμονοποίηση του Τραμπ και την εκλογή της Χίλλαρυ.

Η όλη δομή εξουσίας της χώρας μας στηρίζει τη Χίλλαρυ. Οι κατεστημένες εξουσίες τόσο του Δημοκρατικού όσο και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος κα οι δυο ιδεολογίες, νεοφιλελεύθεροι και νεοσυντηρητικοί, είναι ενωμένοι πίσω από την Χίλλαρυ.

Πόσες ακόμη αποδείξεις χρειάζονται οι Αμερικανοί για να αντιληφθούν πως μια ψήφος για την Χίλλαρυ είναι μια ψήφος για τον ευνουχισμό τους;

Προφανώς οι Αμερικανοί μένουν δέσμιοι της αμεριμνησίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ψηφοφόροι στην πλειοψηφία τους δεν έχουν ιδέα ακόμη για τις συνέπειες του να ψηφίσουν Χίλλαρυ. Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι η Χίλλαρυ προηγείται σημαντικά. Πρόκειται για γνήσιες δημοσκοπήσεις άραγε, ή για άλλο ένα δημοσιοκαφρικό ψέμα για να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους του Τραμπ; Με τη σκέψη γιατί να πάνε να ψηφίσουν αφού έχουν ήδη χάσει;

Η προπαγανδιστική εξόρμηση εναντίον του Τραμπ, όσο και αν ήταν κακοήθης, δεν επέτυχε κατά τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών. Παρά την καταδίκη του από τα ΜΜΕ, ο Τραμπ εσάρωσε τους άλλους ρεπουμπλικανούς υποψηφίους χωρίς προσπάθεια.

Η παρούσα δαιμονοποίηση του Τραμπ από τα ΜΜΕ μπορεί να καταρρεύσει επίσης. Είναι πράγματι τόσο διαφανής που μπορεί να τον βοηθήσει να εκλεγεί.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ν’ αφυπνισθούν αρκετοί Αμερικανοί από τη νάρκη τους και να αντιληφθούν ότι αυτοί που αντιτίθενται βίαια στον Τραμπ είναι οι εχθροί της δικής τους ζωής, της δικής τους ευημερίας και της δικής τους ελευθερίας.

Εάν οι Αμερικανοί δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν αυτό, δεν έχουν μέλλον και δεν έχει μέλλον και ο πλανήτης.

Η κυβερνώσα ολιγαρχία μισεί τον Τραμπ επειδή αποκρούει τον πόλεμο με τη Ρωσία, αμφισβητεί την χρησιμότητα του ΝΑΤΟ, αντιτίθεται στην μεταφορά στο εξωτερικό των αμερικανικών θέσεων εργασίας και είναι εναντίον της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, που μετατρέπει τις ΗΠΑ σε μια πολυπολιτισμική οντότητα στερημένη ενότητας. Οι ολιγάρχες αντικαθιστούν τις ΗΠΑ μ’ ένα Πύργο της Βαβέλ. Η εξουσία της ολιγαρχίας μεγεθύνεται πολλαπλασιαστικά μέσα στην πολυδιάσπαση της ανομοιότητας.

Με άλλα λόγια, ο Τραμπ είναι για την Αμερική και τους Αμερικανούς.

Γι’ αυτό οι ολιγάρχες και οι παλλακίδες τους μισούν τον Τραμπ.

Οι βλακώδεις Αμερικανοί που ψηφίζουν Χίλλαρυ, ψηφίζουν για τον πόλεμο και για την εξαθλίωσή τους.

Δυνατόν, μια ψήφος για τον Τραμπ να είναι το ίδιο. Ωστόσο στην περίπτωση του Τραμπ αυτό δεν το ξέρουμε. Στην περίπτωση της Χίλλαρυ το ξέρουμε με βεβαιότητα.

Θα μπορούσε βέβαια να μην κάνει διαφορά το πώς ψηφίζουν οι Αμερικανοί. Αυτοί που προγραμματίζουν τις ηλεκτρονικές μηχανές ψηφοδοσίας θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Και όπως το κατεστημένο και των δύο πολιτικών κομμάτων είναι αντίθετοι προς τον Τραμπ, οι προγραμματισμένες μηχανές μπορεί να εκλέξουν Χίλλαρυ. Αυτό το ξέρουμε από την εκλογική ιστορία μας. Οι ΗΠΑ εγνώρισαν ήδη εκλογές στις οποίες τα «έξιτ πολς» δείχνουν νικητή διαφορετικό από τον υποψήφιο που ανέδειξαν οι ηλεκτρονικές μηχανές, οι οποίες δεν αφήνουν έντυπο αποτύπωμα σε χαρτί και κανένα τρόπο επιβεβαίωσης της ψήφου.

Εάν η Χίλλαρυ φθάσει στο προεδρικό γραφείο, είναι πιθανός ο πυρηνικός πόλεμος πριν το τέλος της πρώτης τετραετίας της. Η Ψήφος για την Χίλλαρυ είναι ψήφος για πυρηνικό πόλεμο.

Αν κοιτάξετε τις ερχόμενες εκλογές ρεαλιστικά, δεν μπορεί παρά να διαπιστώσετε ότι το σύνολο των εκπορνευόμενων ΜΜΕ και του Αμερικανικού Κατεστημένου προτιμά το ρίσκο του πυρηνικού πολέμου από το ρίσκο να χάσει τον έλεγχο της κυβέρνησης από τους ψηφοφόρους.

Το ότι οι Αμερικανοί επέτρεψαν την άνοδο μιας ασύδοτης εξουσίας μάς διδάσκει ό,τι πρέπει να ξέρουμε για την παράλειψη καθήκοντος της οποίας είναι ένοχοι οι πολίτες των ΗΠΑ. Ο αμερικανικός λαός φάνηκε ανάξιος της Δημοκρατίας, η οποία απαιτεί κυβέρνηση ελεγχόμενη. Η αμερικανική κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν πιστεύει πως είναι υπεύθυνη απέναντι στο Αμερικανικό Σύνταγμα, στους αμερικανικούς νόμους, στο Διεθνές Δίκαιο ή στους ψηφοφόρους.

Εάν το αποτέλεσμα της παράλειψης καθήκοντος των Αμερικανών είναι ο πυρηνικός πόλεμος, ο αμερικανικός λαός θα είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του πλανήτη Γη. Θα μπορούσε να ελπίσει κανείς πως με τόσο βαριά ευθύνη στους ώμους του, ο αμερικανικός λαός θα απορρίψει την απερίφραστο υποψήφια του πολέμου και θα ρισκάρει να καταστήσει τον Τραμπ υπεύθυνο για τον σεβασμό των λόγων του.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...