Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Το εβραιοκρατούμενο Χόλιγουντ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης


Όπως η μουσική βιομηχανία, έτσι και η βιομηχανία του αμερικανικού κινηματογράφου ελέγχεται απόλυτα, από τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων 


σχόλιο Γ.Θ : Η νέα τάξη και το αντίχριστο σύστημα έχουν ημερομηνία λήξης.
Στο τέλος όλοι και όλα θα προσκυνήσουν τον Ιησού Χριστό

Πολλοί λάτρεις της μεγάλης, αλλά και της μικρής οθόνης, σίγουρα θα έχουν προσέξει, την έντονη και ακατάπαυστη προώθηση του ομοφυλοφιλικού και αμφιφυλοφιλικού τρόπου ζωής, την διαφήμιση των ναρκωτικών ουσιών και κάθε είδους ανωμαλία, όπως η παιδοφιλία, ο σαδομαζοχισμός, ο σατανισμός και πολλά άλλα. Μέσω των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών προβάλλονται τα πρότυπα που θέλει να περάσει το σύστημα, με τους Εβραίους εκατομμυριούχους να κάθονται στο τιμόνι της προπαγανδιστικής μηχανής, που ονομάζεται Χόλιγουντ.

Όλο και περισσότερες αντιαισθητικές ταινίες προσκαλούν τον κόσμο, να δώσει τα λεφτά του, για να δει τους αγαπημένους του ηθοποιούς και να περάσει "ευχάριστα". Σίγουρα, ο καθένας μπορεί να έχει τα γούστα του, σε ότι αφορά τον κινηματογράφο, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια και προκαλούν απέχθεια και αηδία απ'όποια πλευρά και να το δεις.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η εβραϊκή κλίκα ηθοποιών, παραγωγών και σκηνοθετών, που αποτελείται από τον Seth Rogen, τον Jonah Hill, τον James Franco, τον Judd Apatow, τον Evan Goldberg και πολλούς άλλους κατά το πλείστον Εβραίους. Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν ασταμάτητα και βγάζουν μέχρι και 10-11 ταινίες το χρόνο. Ενώ κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο, αν παρακολουθήσει κανείς μερικά από τα "αριστουργήματά" τους, θα καταλάβει, πως οι ταινίες τους δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, αφού συνήθως μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και δεν υπάρχει σε αυτές ούτε ίχνος ταλέντου. Οι ταινίες αυτές, που υποτίθεται πως είναι συνήθως κωμωδίες, είναι γεμάτες από χυδαίες εκφράσεις, σεξουαλικά υπονοούμενα και θρησκευτικές ύβρεις, αλλά παρ'όλα αυτά, εξακολουθούν να έχουν μεγάλο τζίρο και πολλούς θεατές, με αποτέλεσμα η εβραϊκή κλίκα να μην σταματάει να δουλεύει ποτέ.

Όμως οι υπάλληλοι του Χόλιγουντ δεν σταματούν να προωθούν την προπαγάνδα τους μόνο στις ταινίες και τις σειρές. Δουλεύουν και υπερωρίες, κάνοντας διαφημίσεις, παραχωρώντας συνεντεύξεις και προωθώντας την προπαγάνδα της Νέας Τάξης, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter κτλ. Μία σχετικά πρόσφατη σειρά διαφημίσεων πασίγνωστης μπύρας στις ΗΠΑ, στην οποία παίζουν οι ηθοποιοί Seth Rogen και Amy Schumer (επίσης Εβραία), προωθούσε και υποστήριζε μεταξύ άλλων, την ισότητα των φύλων και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Ενώ στην Αμερική μπορεί η ομοφυλοφιλία να είναι πλέον κάτι απόλυτα συνηθισμένο, τουλάχιστον για τους περισσότερους, πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ επιστρατεύτηκαν πρόσφατα από την Νέα Τάξη για κάτι διαφορετικό. Για να "σπρώξουν" τον κόσμο προς την "σωστή κατεύθυνση" σε ότι αφορά την πολιτική και την κοινωνία. Εκφράζουν δημόσια την υποστήριξή τους για την Χίλαρι Κλίντον στις επερχόμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές και για την αποδοχή του Ισλάμ και των μουσουλμάνων στις κοινωνίες της δύσης. Πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως ο George Clooney, το ζευγάρι Justin Timberlake-Jessica Biel και πάρα πολλοί άλλοι, τάσσονται υπέρ της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ και επιτίθενται στον αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Ben Affleck λογομαχεί σε ένα talk-show με τους "ρατσιστές" που θεωρούν πως το Ισλάμ δεν είναι η θρησκεία της αγάπης.

Απ'ότι βλέπετε, η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί τα πάντα και τους πάντες, για να πετύχει τους στόχους της και για να καταστρέψει αυτούς που στέκονται εμπόδιο στον δρόμο της "ειρήνης" και της "προόδου". Ωστόσο, παρόμοιες τακτικές φαίνεται να χρησιμοποιεί και το αντίπαλο δέος, βάζοντας διάσημους ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, όπως για παράδειγμα ο Clint Eastwood, να εκφράσουν την υποστήριξή τους υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να μπουν στην διαδικασία να καταλάβουν από μόνοι τους τι συμβαίνει γύρω τους και να διακρίνουν το σωστό από το λάθος. Αντ'αυτού προτιμούν να στρέφονται στους αγαπημένους τους ηθοποιούς ή τραγουδιστές, που εκφράζουν τις προπαγανδιστικές "απόψεις" τους δημόσια και μαζεύουν χιλιάδες likes στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Τα όμορφα πρόσωπά τους και η κολακευτικές χροιές της φωνής τους προτρέπουν τον κοιμισμένο λαό να εμπιστευθεί το σύστημα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι οι άνθρωποι στην κοινωνία-χούντα της Νέας Τάξης. Η λατρεία των ανθρώπων συνεχίζεται...

Mr. Fantastic
http://www.el.gr/index.php/apopsi/129-eleytherh-apopsh/18068-to-ebraiokratoymeno-choligoynt-sthn-yphresia-ths-neas-taxhs


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...