Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

«Οι δυτικοί, οι γιοι των σταυροφόρων, θέλουν να θέσουν σε πολιορκία την Τουρκία»!

σχόλιο Γ.Θ : Δεν είναι πλέον μυστικό... όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν... Ακόμα και αυτοί που ειρωνευόντουσαν τις προφητείες της Αγίας Πίστης μας, εξηγούν σήμερα μέσα από την γεωστρατηγική και και την ορθολογιστική κλούβια λογική τους αυτό που οι Άγιοι είδαν με την Χάρη του Θεού.


Τούρκοι βουλευτές κατηγορούν τους «σταυροφόρους» ότι θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία
Η κατάσταση ξεφεύγει όλο και περισσότερο κάθε ημέρα που περνά στην Τουρκία. Βουλευτές του κυβερνώντος ισλαμιστικού κόμματος AKP, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορούν ευθέως τους δυτικούς ως «σταυροφόρους» που θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία.
Ο βουλευτής Τσεσίμ Γκοκτσέ είπε στο κοινοβούλιο ότι «οι δυτικοί, οι γιοι των σταυροφόρων, θέλουν να θέσουν σε πολιορκία την Τουρκία». Ο ίδιος προέβλεψε μάλιστα ότι ο επί τρεις αιώνες καταπιεστής δυτικός πολιτισμός θα καταρρεύσει σύντομα.
Άλλος βουλευτής από το κόμμα Ερντογάν, ο Τσαχίτ Οζκάν, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ότι δηλαδή «συμμαχία σταυροφόρων θέλει να μετατρέψει σε αποικία της την Τουρκία όπως διαμέλισαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία».
Τα παραπάνω «έδωσε» στο Twitter ο αντιπολιτευόμενος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Σε εκείνους που θα σπεύσουν να σχολιάσουν ότι τα παραπάνω είναι γραφικότητες, τους επισημαίνουμε ότι ανεξάρτητα από το τι είναι ή πώς μπορεί να ακούγονται, αυτά αποτελούν στην παρούσα φάση την επίσημη γραμμή του κόμματος Ερντογάν, όπως εκφράζεται και μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Yeni Safak, και καλό είναι αντί να τα «απαξιώνουμε» με «δυτικοευρωπαϊκή» υπεροψία να τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά και να προετοιμαζόμαστε, διότι εμείς είμαστε εκείνοι που συνορεύουμε με την Τουρκία.

http://karfotiko.blogspot.gr/2016/08/blog-post_247.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...