Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

«Βόμβα» από Ν.Τραμπ: «Οι εκλογές στις 8 Νοεμβρίου θα είναι νοθευμένες υπέρ της Χίλαρι»!

Αλγεινή εντύπωση έκανε το γεγονός ότι το κανάλι ABC έκοψε ζωντανά τον Donald Trump  όταν άρχισε να μιλαέι για σύνδεση της Χ.Κλίντον με το ISIS


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ότι οι αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είναι νοθευμένες για να χάσει από την Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνών Ντόναλντ Τραμπ φένροντας στην μνήμη της «προβληματικές» (κατά πάρα πολλούς νοθευμένες) εκλογές του 2000 όταν επικράτησε ο Τ.Μπους ο νεότερος έναντι του Αλ Γκορ με ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε στην πολιτεία της Φλόριντα όπου κυβερνήτης ήταν ο αδελφός του Τζεμπ Μπους.
«I’m afraid the election’s gonna be rigged» (αυτές οι εκλογές φοβάμαι ότι θα είναι νοθευμένες) είπε στο Columbus του Ohio, και πρόσθεσε «για να είμαι καθαρός»
«Πιστεύω ότι η δική μου πλευρά ήταν ριγμένη και στις εσωκμματικές εκλογές όπου δεν μου επέτρεψαν να κερδίσω με μεγάλες διαφορές και ακούω ολοένα και περισσότερο ότι οι εκλογές του Νοεμβρίου θα είναι ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ»
Σημειώνεται ότι ο Αλ Γκορ το 2000 τελικώς απέσυρε την προσφυγή του στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της χώρας για να μην διαχαστεί το αμερικανικό έθνος.
Τώρα όμως είναι η πρώτη φορά που ένας προεδρικός υποψήφιος κάνει τέτοια καταγγελία εν μέσω προεκλογικής διαδικασίας.
Ο ίδιος μετά την ήττα του Mitt Romney το 2012,από τον Μ.Ομπάμα είχε δηλώσει: «Το σύστημα των εκλεκτόρων είναι μια καταστροφή για την Δημοκρατία. Αυτές οι εκλογές ήταν μια ντροπή μια μετάλλαξη. Δεν έχουμε δημοκρατία»!
Εννοώντας ότι αν και ο Μ.Ρόμνει είχε τους περισσότερους ψήφους έχασε λόγω εκλεκτόρων!
"Αν σε 90 ημέρες αποτύχω ενώ υποτίθεται ότι είμαι ο έξυπνος υποψήφιος και αυτός με τις καλύτερες προτάσεις, δεν χάθηκε κι ο κόσμος", είπε σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
"Ξέρετε, θα επιστρέψω σε μια ωραία ζωή. Δεν είναι αυτό που θέλω, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, όμως θα δούμε", πρόσθεσε.
"Σε τελική ανάλυση, είτε θα γίνει είτε θα κάνω μεγάλες, ωραίες διακοπές", συνέχισε ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει, στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα.
«Το ISIS τιμάει τον πρόεδρο Ομπάμα είναι ο ιδρυτής του, το ίδρυσε ο ίδιος και θα έλεγα ότι συνιδρύτρια είναι η Hillary Clinton.»
Παλαιότερα πάλι απο την Φλόριδα είχε πει ότι «η Χ.Κλιντον θα έπρεπε να πάρει ένα βραβείο ως ιδρυτής του ISIS»
Αλγεινή εντύπωση έκανε το γεγονός ότι το κανάλι ABC έκοψε ζωντανά τον Donald Trump  όταν άρχισε να μιλαέι για σύνδεση της Χ.Κλίντον με το ISIS όπως αναφέρει το almasdarnews.com
«Πάρτε παράδειγμα το Οράντο, το San Bernardino, το World Trade Center. Και αφήνουμε το ISIS να πάρει αυτή την θέση, ήταν η Χίλαρυ Κλίντον που...θα έπρεπε να πάρει ένα βραβείο από αυτούς σαν ιδρυτής του ISIS. Αυτό είναι …» 
Τότε κόπηκε η ζωντανή μετάδοση και άρχισε να παίζει μουσική. Όταν επέστρεψε η μετάδοση με τον Τραμπ απλά τον έβαλαν χωρίς ήχο πριν να επιστρέψει το κανάλι σε πλήρη μετάδοση.
Το ότι οι ΗΠΑ έχουν ευθύνη για την δημιουργία των ισλαμιστών είναι γνωστό. Φαίνεται όμως ολοκάθαρα απ΄όλα τα ΜΜΕ που ελέγχονται έμμεσα άμεσα από τις ΗΠΑ (δηλαδή όλης της Δύσης) ότι παίζουν υπέρ της Χίλαρυ σε ποσοστά έως και... 99%!


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...