Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Διέρρευσε η μυστική επίσκεψη του διοικητή της Mossad στις ΗΠΑ

http://strategyreports.files.wordpress.com/2012/02/137851280-31102040.jpg?w=580&h=388

H πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Πληροφοριών του αμερικανικού Κογκρέσου αποκάλυψε εκ παραδρομής(;) και κατά τη διάρκεια δημόσιας συνεδρίασης που καλυπτόταν τηλεοπτικά ότι ο διοικητής της ισραηλινής Mossad πραγματοποίησε επίσκεψη στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.

Σε μία αποστροφή του λόγου της, η Dianne Feinstein δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πλήροφοριών Tamir Pardo, διευκρινίζοντας ότι το περιεχόμενο των συζητήσεων είναι απόρρητο, γεγονός που επιβεβαίωσε από τη πλευρά του και ο διοικητής της CIA David Petraeus.



Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, στην αντζέντα των συναντήσεων περιλαμβάνεται η πιθανότητα μιας ισραηλινής μονομερούς στρατιωτικής επίθεσης στις πυρηνικές εγκταστάσεις του Ιράν.

Σημειώνεται ότι σε εκτενές δημοσίευμά του στο περιοδικό των New York Times, o ισραηλινός αναλυτής Ronen Bergman καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί τελικά στο Ιράν εντός του 2012.

Στη φωτογραφία από αριστερά:

Ο διοικητής του FBI Robert Mueller, ο διοικητής Εθνικών Πληροφοριών James Clapper και ο διοικητής της CIA David Petraeus κατά τη διάκρεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Πληροφοριών.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...