Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τουρκία : «Οι τρομοκράτες του PKK, είχαν στα σπίτια εικόνες της Παναγίας»

«Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το
άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά» έλεγε ο Πατρο-Κοσμάς.
Είτε κάποιος πιστεύει κατά γράμμα είτε όχι γεγονός είναι ότι ο Κρυπτοχριστιανισμός στην Τουρκία σύμφωνα με ενδείξεις αυξάνει επικίνδυνα για το Τουρκικό κράτος.
Αρκεί να αναλογιστούμε ότι το μεγαλύτερο best seller στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια είναι η Αγία Γραφή.
Οι πωλησεις της Αγιας Γραφης στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ αγγιξαν τα 8.000.000 (!!!) περυσι.

Μήπως θα έπρεπε να ασκούμε τη διπλωματία της πίστεως πιο μεθοδικά; Οι Τούρκοι άλλωστε το κάνουν απροκάλυπτα όπου τους παίρνει.
 Ας δούμε όμως τι λέει τουρκικό δημοσίευμα για πρόσφατες συλλήψεις Κουρδων συνεργαζομένων με το ΡΚΚ
 «Κοιτάξτε τι βρήκαν στα σπίτια των τρομοκρατών , στην πόλη Άγκρι» (της ανατολικής Τουρκίας), γράφει το τουρκικό κείμενο.

Σε επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας κατά υπόπτων  οικιών που συνεργάζονται με την τρομοκρατική οργάνωση  του Εργατικού Κουρδικού Κόμματος, συνελήφθησαν 10 ύποπτοι και κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους εικόνες της Παρθένου Μαρίας και  του Ζωροαστρισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  τουρκικής αστυνομίας, μετά την επίθεση της 12ης Φεβρουαρίου σε Τράπεζα της  Άγκρι - Ağrı,  όπου   συνελήφθησαν τα τέσσερα άτομα τα οποία είχαν πετάξει βόμβες μολότοφ,  σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν τα ευρήματα αυτά, τα οποία πιστοποιούν ότι είναι οπαδοί του Χριστιανισμού και του Ζωροαστρισμού.

defencenet.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...