Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ

 
Πρόκειται για την πιο ελεινή πυραμίδα λογοκρισίας της χώρας. Κρατικοδίαιτων ινστρούχτορων διακομματικής φασιστικής αντίληψης και απομεινάρι μακαρθισμού που λεκιάζει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση του ξενόφερτου Παπαδήμιου. Το...
ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει δηλώσει δημόσια ότι θα τους κυνηγήσει με όποιο τρόπο βρει. Όχι μόνον δικαστικά. Αλλά και με άλλες μεθόδους. Θέλουν δεν θέλουν ή θα βάλουν μυαλό και θα μας αφήσουν να μιλάμε ελεύθερα ή θα τους γονατίσουμε. Και έχουμε την δύναμη. Τον κόσμο. Τον λαό. Θέλουμε όλοι να συνταχθείτε μαζί μας. Οι εχθροί της αλήθειας είναι και εχθροί του λαού. Ήδη μας έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα έκφρασης. Θέλουν το απόλυτο φίμωμα. Είναι παρελκόμενα ξένων συμφερόντων.

Το ΚΟΝΤΡΑ δεν αντέχει άλλα πρόστιμα. Είναι πια κοινό μυστικό. Το ΕΣΡ πάει να μας κλείσει. Καταλαβαίνουμε το κανάλι αλλά καταλαβαίνουμε και το πάθος του κόσμου να ενημερώνεται χωρίς εξαρτήσεις. Αυτά τα υποκείμενα θα λογοδοτήσουν. Όχι σε μας. Στο κόσμο. Που δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα καθημερινά του. Ειλικρινά εδώ και πολύ καιρό αυτά τα μάπετ σόου είναι απέναντι μας. Το κρίμα στο λαιμό τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα με πόσους τα έχουν βάλει.
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΡ: 2131502300

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...