Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΖΥΓΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Τα κράτη που θα δημιουργηθούν.

«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τρίχρονο δαμάλι θα πλέζει»
Γέρων Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν... «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».



Περιοχές Κούρδων
1.Το Νοτιοανατολικό κομμάτι της τουρκίας είναι φωλιά των Κούρδων και σίγουρα ένα από τα μελλοντικά κράτη που θα δημιουργηθούν μετά τη διάσπαση της τουρκίας. Τα 15 εκατομμύρια κούρδων και ο απελευθερωτικός τους στρατός περιμένουν και ονειρεύονται την κατάλληλη ευκαιρία (με τη συνδρομή των ισχυρών φίλων τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού) για το δικό τους ποθούμενο.

Περιοχή μειονοτήτων του Πόντου
2.Στο Βορειοανατολικό κομμάτι Πόντιοι, Λαζοί και Αρμένιοι αποτελούν μερικές από τις καταπιεσμένες μειονότητες της περιοχής. Θεωρώ βέβαιο ότι εκεί θα δημιουργηθεί άλλο ένα κράτος ή θα προσαρτιστεί στην Αρμενία που συνορεύει στα Ανατολικά.

Περιοχές Αλεβιτών
3.Το ένα τρίτο των τούρκων (25 εκατομύρια) αποτελείται από μια άγνωστη για πολλούς θρησκευτική αίρεση του ισλάμ που φυσικά καταπιέζεται και αυτή, όπως και οι υπόλοιπες. Οι Αλεβίτες, όπως ονομάζονται, βρίσκονται κυρίως στις κεντρικές (Καππαδοκία) και νότιες περιοχές της τουρκίας, άλλα και αλλού. Θεωρώ πιθανό να είναι το τρίτο κομμάτι της διαλυμένης τουρκίας για έναν επιπλέον λόγο... Στο βιβλίο του Α. Ρακοβαλή "Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε" και στο σημείο που μιλάει για την Καππαδοκία, αν θα την πάρουμε οι Έλληνες, ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο γέροντας είπε πως δεν θα την πάρουμε εμείς, αλλά θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Χαρακτηριστικό των Αλεβιτών είναι η χαλαρή θρησκευτικότητά τους και η ανεκτικότητα απέναντι στις άλλες θρησκείες. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, πιστεύουν μαζί με τον αλλάχ και στην Αγία Τριάδα καθώς και στους Αγίους Αποστόλους.

4.Πολλά έχουμε ακούσει για τους Κρυπτοχριστιανούς της τουρκίας, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο αριθμός τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στην τουρκία αυτό τον καιρό είναι η Καινή Διαθήκη μεταφρασμένη στα τουρκικά από την Ι.Μ. Παρακλήτου Ωρωπού! Αυτό σε συνδυασμό με την πίστη στα λόγια και στις προφητείες των Αγίων μας για επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες, μας κάνει βέβαιους ότι το Βυζάντιο θα ξαναγεννηθεί και θα αποτελεί το τέταρτο κομμάτι της διαλυμένης τουρκίας.
Τότε θα εκπληρωθεί και ο λόγος του Πατροκοσμά για το ένα τρίτο των τούρκων που θα γίνουν χριστιανοί!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...