Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Και άλλη προφητεία της Κωνσταντινούπολης για τον… Βασιλιά-Λυτρωτή που Έρχεται!!!

Θα μείνετε άναυδοι διαβάζοντάς το.
Καλύτερα όμως να είμαστε επιφυλακτικοί για το ό,τι διαβάζουμε και να μην θαμπωνόμαστε.
Για το αν είναι αλήθεια τα παρακάτω... κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αν είναι πάντως αλήθεια, έχουμε μπροστά μας σκληρές,
αλλά και ηρωικές στιγμές
.

Ο Ηγήτορας που θα σώσει τη Ρωμηοσύνη και θα δοξάσει τον Ελληνισμό!

Πώς τα ερμήνευσε αυτά ένας… παράξενος κοσμοκαλόγερος της Πόλης!

«Βόηθα, Θεέ και Παναγιά μου, να έχουν κουράγιο όσοι ζήσουν εκείνες τις φοβερές ώρες»!!!

Αρκετές συζητήσεις προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν στο προσκήνιο και – κυρίως – στο παρασκήνιο πολλά από τα τόσο προωθημένα θέματα, τα οποία βγάλαμε στη δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες από την «Ε.Ω.».

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί άραγε αυτό γίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή και γιατί π.χ. αυτό δεν το είχαμε κάνει λίγο παλαιότερα;

Η απάντησή μας είναι άμεση: δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι επιλέξαμε να εμφανιστούμε μ’ αυτόν τον Λόγο τη συγκεκριμένη ακριβώς χρονική συγκυρία, αφενός διότι ΤΩΡΑ έχουν πια ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει αυτός αποδεκτός και κατανοητός και αφετέρου διότι φέτος (δηλ. το 2012) θα αποδειχθεί Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ χρονιά στην ιστορία του ελληνικού έθνους!!!



Συνεπώς, δεν θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε τις άκρως συγκλονιστικές αυτές πληροφορίες πριν από καιρό (διότι κανένας δεν θα μπορούσε τότε να τις κατανοήσει, εφόσον η χώρα μας ζούσε ακόμα σε καθεστώς τεχνητής ευδαιμονίας και ο λαός δεν είχε αφυπνισθεί), ενώ αντιθέτως σήμερα, και όσο πλησιάζει η Μεγάλη Στιγμή, όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν – ή έστω διαισθάνονται – το απίστευτο γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται σε πλανητικό επίπεδο!!! Και το οποίο παιχνίδι ως επίκεντρο έχει… την Ελλάδα!… Σχετικά πρόσφατα λοιπόν κάναμε αναφορά – δημιουργώντας γενική έκπληξη – σε μια ξεχασμένη προφητεία, προερχόμενη από την ιστορική πρωτεύουσα του ελληνισμού, την Κωνσταντινούπολη (τη σημερινή τουρκική «Ιστανμπούλ» των 20 εκατομμυρίων κατοίκων): την προφητεία της Παναγίας των Βλαχερνών, η οποία έκανε λόγο για φοβερά και τρομερά μελλοντικά συμβάντα, με άξονα τη θρυλική μορφή του Ηγήτορα του ελληνικού μέλλοντος, ο οποίος – κατά την παράδοση του λαού μας – θα λυτρώσει την Ελλάδα από τα δεινά που της επιφυλάσσουν οι ξένοι εχθροί και οι ντόπιοι πολιτικάντηδες και κατόπιν θα την οδηγήσει και πάλι προς την παγκόσμια δόξα! Θα βοηθήσει δηλ. τον λαό μας να αποβάλλει τον γραικυλισμό των προδοτών της Μεταπολίτευσης και να γίνει ξανά πανελληνισμός πλανητικών διαστάσεων!…
Για σήμερα αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε μερικά ακόμα από τα στοιχεία αυτά, τα οποία σχετίζονται με τις παλιές προφητείες του έθνους μας (οι οποίες και, κατά τρόπο εκπληκτικό, όλες επαληθεύονται!).

Τονίζουμε δε ότι η έρευνά μας αυτή – όπως εξάλλου και όλες – εκτός από έρευνα στις βιβλιοθήκες και στα αρχεία είναι, πάνω απ’ όλα, επιτόπια έρευνα.

Πήγαμε δηλ. εμείς οι ίδιοι στην τουρκική αυτή μεγαλούπολη και αναλύσαμε διεξοδικά πολλά από αυτά που αφορούν την ελληνική και χριστιανική μας παράδοση (ανάμεικτα πολλές φορές με ντόπιους μύθους και θρύλους του τουρκικού λαού) και βγάλαμε πολλά και σαφή συμπεράσματα.

Και το κεντρικό μας συμπέρασμα φυσικά μας λέει – και ο υπογράφων αυτό το κείμενο είναι 100% σίγουρος γι’ αυτό! – ότι πολύ σύντομα θα ζήσουμε μοναδικές πραγματικά στιγμές και ριζικές ανατροπές, ως συνέπεια κοσμοϊστορικών γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή! Να λοιπόν τι έπεσε ακόμα στ’ αυτιά μας από τις τοπικές παραδόσεις της Πόλης.

Ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει και ζει μέσα στην πολιτεία αυτή που την έχουν χαρακτηρίσει (και είναι!) «ομφαλό της Γης» κάποιος κοσμοκαλόγερος, με τουρκική βεβαίως υπηκοότητα, γύρω από το πρόσωπο του οποίου υφίσταται έντονο ενδιαφέρον:

όχι μόνο από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, τη ΜΙΤ, αλλά και από άλλες, ξένες, μυστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων της αμερικανικής, της ρωσικής κτλ.!

Και γιατί αυτό το ενδιαφέρον;

Διότι θεωρείται από πολλούς ως ο άνθρωπος-κλειδί, ο οποίος «είναι κάτοχος και μπορεί και ερμηνεύει τις πλέον δυσερμήνευτες προφητικές παραδόσεις»! Άρα, θα λέγαμε εμείς, ένας ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΣ άνθρωπος, για τον οποίο το μόνο που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι ότι είναι μιας μέσης (και πάνω) σχετικά ηλικίας, με άσπρα γένια και μαλλιά και κινείται στο κέντρο και πέριξ του κέντρου της Κωνσταντινούπολης… Θρυλείται λοιπόν ότι αυτός ο κοσμοκαλόγερος (κρυπτοχριστιανός ή μέλος του τάγματος των Δερβίσηδων;) όχι μόνο ξέρει πάρα πολλά, αλλά επιπροσθέτως διακινεί και μία άκρως ενδιαφέρουσα εξήγηση για τα περί του «μελλοντικού βασιλιά», ο οποίος «θα ενώσει ξανά τις δύο όχθες του Αιγαίου», δημιουργώντας «μια αυτοκρατορία συμπαντικού βεληνεκούς», με ταυτόχρονη αναγέννηση της Ελλάδας από την τέφρα στην οποία την έριξαν οι άθλιοι και προδότες πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης!

Επίσης, αυτός ο κοσμοκαλόγερος λέγεται ότι «συσπείρωσε γύρω του κύκλους νεαρών Τούρκων», στους οποίους και «διδάσκει πάρα πολύ προωθημένες πληροφορίες, βασισμένες πάνω σε αρχέγονες γνώσεις»!… Τι άραγε σημαίνουν όλα αυτά;

Ας δούμε εδώ εν συντομία (τόσα μπορούμε για τώρα!) μερικά ενδιαφέροντα σίγουρα στοιχεία. Πρώτα απ’ όλα την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ φράση που ακούστηκε ότι: «Το 2012 θα είναι το έτος έναρξης της αναγέννησης της Ελλάδας»!!! Και ότι «αν δεν ξεσηκωθούν οι Έλληνες πάνδημα ΕΝΤΟΣ του έτους κατά των Γραικύλων προδοτών, τότε θα σημάνει… το ΤΕΛΟΣ του ελληνισμού»!…

Και αυτό, μετά από χιλιετίες ολόκληρες ύπαρξης του ελληνικού έθνους και του ελληνικού πολιτισμού… Άρα, ισχύει πλήρως για φέτος το σύνθημα του αναγεννώμενου ελληνισμού, που ψιθυρίζουν τώρα ΟΛΕΣ οι ελληνικές καρδιές ΚΑΙ στις δύο όχθες του Αιγαίου: «Έγερση και Εξέγερση»! Αλλά και ένα άλλο παράξενο στοιχείο εντείνει την ανησυχία των παρασκηνιακών εκείνων κύκλων, που αναλύουν κάθε απόκρυφη παράδοση. Πρόκειται για τη φράση κάποιου παλιού σοφού της Πόλης (Ρωμηού άραγε;), ο οποίος γνώριζε τον κοσμοκαλόγερο για τον οποίο κάνουμε λόγο πιο πάνω και κάποτε – μετά από έντονη συζήτηση μαζί του – εκστόμισε τη φοβερή φράση για τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ημέρες: «Βόηθα, Θεέ και Παναγιά μου, να έχουν κουράγιο όσοι ζήσουν εκείνες τις φοβερές ώρες»!!!

Τι έρχεται λοιπόν;

Τι επιφυλάσσει για τον ελληνισμό και τον λαό μας αυτό το τόσο μυστηριώδες και δραματικό έτος, το 2012;… Όλοι λοιπόν στο πλανητικό παρασκήνιο (εκεί κάτω, στα αόρατα γρανάζια των μηχανισμών που κινούν τις τύχες του κόσμου) αναμένουν το «Ελληνικό Αναπάντεχο».

Τον αστάθμητο δηλ. παράγοντα, ο οποίος θα αλλάξει αμέσως ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Άλλωστε από τις πληροφορίες που έχουμε αυτή την ώρα από το πολιτικό παρασκήνιο της χώρας μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Γραικύλοι πολιτικάντηδες… τρέμουν κυριολεκτικά για την τύχη τους, έπειτα από το άθλιο ξεπούλημα που έκαναν εναντίον του έθνους και του λαού μας!

«Ψάχνουν» δε οι ανόητοι να «βρουν» ποιος είναι Εκείνος που Πρέπει, αφού – μέχρι εκεί φτάνει το μικρό τους μυαλό… – φοβούνται, λέει, ότι μετά τα «κηδειόχαρτα» της πατρίδας μας που υπογράφουν χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή, θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν ελικόπτερα για να διαφύγουν από τη λαϊκή οργή!

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι οι εξελίξεις θα τους αιφνιδιάσουν και ότι τα αφεντικά τους ΗΔΗ τους έχουν εγκαταλείψει, εφόσον τους θεωρούν πια εντελώς ξωφλημένους και απαξιωμένους κοινωνικά!…

Άρα, αυτές ακριβώς οι μεγάλες πλανητικές δυνάμεις ΔΕΝ ποντάρουν πια στους σκάρτους της Μεταπολίτευσης, αλλά… στις νέες δυνάμεις του ελληνισμού που τώρα αναδύονται! Τέλος, αξίζει εδώ να αναφερθούμε και στη θέση που προωθούν κάποιοι [έγραψε σχετικά η Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστάσεως] περί επικείμενης εμφάνισης – δήθεν ως «Βασιλιάς Ιωάννης» ή ως αναγεννώμενος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος – ενός εντελώς κάλπικου σωτήρα, του λεγόμενου Ψευδο-Δραγάζη, τον οποίο διάφοροι εκκλησιαστικοί κύκλοι αποκαλούν ήδη «όργανο του Σατανά», ενώ αυτός μετέχει σε διάφορες Στοές, προετοιμαζόμενος προφανώς για… κάποιον σημαντικό ρόλο!…

Αυτός ο «Ψευδο-Παλαιολόγος» (για τον οποίο θα κάνουμε σίγουρα αναφορά σύντομα…) υποτίθεται ότι θα επιστρατευτεί και θα προωθηθεί την κατάλληλη στιγμή από τους σκοτεινούς κύκλους ακριβώς για να μπερδέψει τους Έλληνες και να συσκοτίσει πλήρως τα πράγματα! Το βέβαιο είναι ότι έχουμε στα χέρια μας πολλά στοιχεία!

Και ότι έρχονται μέρες απίστευτα δυναμικές και δύσκολες…

Στο τέλος όμως των οποίων διακρίνεται ο θρίαμβος του Δικαίου!…

Αλλά δεν μπορούμε για σήμερα να πούμε περισσότερα…

Τουλάχιστον όχι ακόμα!…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

 

πηγη

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...