Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εχουν βάλει στο μάτι την Κρήτη μας...

Προς διεκδικητές.
Θα χαρούμε πολύ να προσπαθήσετε, θα σας περιμένουμε όπως και την τελευταία φορά... Θυμάστε τότε που λέγατε έντρομοι στο φύρερ σας "Αυτοί δεν λογαριάζουν καθόλου την ζωή τους"


Είναι αυτό η αρχή; …. δεν νομίζω ότι θα μας αφήσουν να περιμένουμε πολύ!!

Θυμηθείτε … την “σημαία της Κρήτης”, κάτι … λάθη του Google Earth, κάτι … μισόλογα του Νίκου Κακαουνάκη (του συχωρεμένου), την αεροπορική εταιρεία … με την σημαία της Κρήτης, την σημαία που εμφανίστηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα, απλώς συμπτώσεις θα μου πείτε ….
Ναι αυτό λέω και εγώ … αναθεματισμένες συμπτώσεις.
KRATEROS PAP

Η Μερκελ ζητησε παραδοση της Κρητης..


Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, για να μην ανοίξουν οι Γερμανοί το φάκελο και δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το ποιοι και πόσα πήραν σε μίζες από τη SIEMENS, η Μέρκελ ζητά από τον Παπανδρέου να της επιτρέψει να βάλει χοντρό χέρι στην Κρήτη.
Πιό συγκεκριμένα, οι Γερμανοί -ξανάρχονται- ζητώντας να τους επιτραπεί να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά (πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα, κ.α.) αλλά και να «αξιοποιήσει» τουριστικά την Μεγαλόνησο.
«Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF…», σημειώνει η γερμανική ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας που προωθεί σύμπασα σχεδόν η πολιτική τάξη της χώρας, αλλά και από την δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάς παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, οι πληροφορίες που δίνει η γερμανική ιστοσελίδα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα…
Όλοι εύχονται η κυβέρνηση να διαψεύσει.

πηγή EL.GR



Περίεργη σημαία σε ιστοσελίδα Γάλλου πολιτικού..

Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές …

Παρατηρείστε επάνω αριστερά τις σημαίες των χωρών…

Βλέπετε κάτι περίεργο ;;


Τα κράτη και πόλεις κράτη που αναφέρει στην σελίδα του είναι Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία, Άγιος Μαρίνος, Μάλτα, Τουρκία και Βατικανό..


Σύνολο οκτώ κράτη, όμως οι σημαίες που απεικονίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας είναι εννέα!!


Ποιά είναι δεύτερη σημαία, ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα;;


Σας θυμίζει κάτι;;
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Μήπως μοιάζει με την σημαία της “ανεξάρτητης Κρήτης”;;

olympia.gr
koukfamily

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...