Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ

Σε ενδιαφέρουσες εκτιμήσεις κατέληξε ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής Αχμέτ Ακγκιούλ, μελετώντας τα δεδομένα στο χώρο της Μέσης Ανατολής. Σύμφωνα με την ανάλυσή του, μετά την επίλυση του προβλήματος της Συρίας και του Ιράν θα έρθει η σειρά της Τουρκίας. Εκτιμά επίσης πω όταν τεθούν υπό πλήρη έλεγχο οι 27 ισλαμικές χώρες, θα σχηματιστεί το Μεγάλο Ισραήλ, όπως προβλέπεται στο  Σχέδιο της Μεγάλης  Μέσης Ανατολής.


Κατά την άποψή του η Τουρκία θα εκδιωχθεί από το ΝΑΤΟ επειδή δεν βοήθησε όσο έπρεπε τις ΗΠΑ τόσο στο Ιράκ, όσο και στο Ιράν.

Υποστηρίζει επίσης ότι η Τουρκία θα δεχθεί επίθεση γιατί δεν παραχωρεί αυτονομία στους Κούρδους και ασκεί βία στους πολίτες της.

Ο Ακγκιούλ οδηγήθηκε σε αυτά τα συμπεράσματα από τον πόλεμο που ασκείται μεταξύ κυβερνώντος Κόμματος και της αδελφότητας του Χότζα Γκιουλέν που εργάζεται για τη CIA. 

Η ανάκριση του πρώην και νυν αρχηγού της ΜΙΤ για συνεργασία με το ΡΚΚ και η φθορά των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία για την προετοιμασία της  διάλυσης της Τουρκίας.

Τέλος, το 2023 που λήγει η Συνθήκη της Λοζάνης, θα πρέπει να έχει ιδρυθεί το «ενωμένο Κουρδιστάν», το οποίο , όπως ισχυρίζεται, θα είναι ένα δεύτερο Ισραήλ στην Μέση Ανατολή.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...