Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ξέσπασμα από το αφεντικό του UFC για τα μονοκλωνικά: «Ντροπή που δεν τα δίνουν για να σωθεί ο κόσμος»


Ο Ντάνα Γουάιτ το αφεντικό του UFC είναι γνωστό ότι δεν μασά τα λόγια του. Πάντα ευθύς, μερικές φορές ίσως περισσότερο από ότι πρέπει, θα πει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές και μισόλογα.

Αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για το θέμα:

«Σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιον να πάρει μονοκλωνικά αντισώματα. Τα έχουν κάνει έτσι ώστε να μην μπορείς να τα πάρεις. Φάρμακα τα οποία πραγματικά δουλεύουν τα κρύβουν. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε πολιτικά θέματα, αλλά τα μονοκλωνικά αντισώματα κυκλοφορούν τόσο καιρό.

Τώρα ξαφνικά δεν μπορείς να βρει κανείς, για να σώσει τη ζωή του. Οι γιατροί δεν θα τα δώσουν. Ακόμη και εγώ όταν τα πήρα εδώ στο Βέγκας λίγο πριν τα Χριστούγεννα έπρεπε να κάνω ένα τηλέφωνο για να τα πάρω», σημείωσε για να συμπληρώσει:

«Ο Ρογκαν (Joe Rogan) το λέει, όλοι το λένε: Δεν μπορείς να πάρεις αυτά τα φάρμακα για να σώσεις τη ζωή σου. Κυριολεκτικά.»

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν μπορεί κάποιος  καν να συζητήσει το θέμα εναλλακτικών θεραπειών ο Γουάιτ είπε:

«Είναι αηδιαστικό. Μια από τις πιο τρελές καταστάσεις που έχω δει στη ζωή μου. Και δεν μιλάμε για πειραματικά φάρμακα ή κάτι τέτοιο. Αυτά κυκλοφορούν εδώ και χρόνια. Το λέει μέχρι  και ο γιατρός που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ», εννοώντας τον Λυκ Μοντανιέ.  

Στο σημείο εκείνο το διέκοψε ένα «υπερευαίσθητος» δημοσιογράφος οπ οποίος τον ρώτησε εάν  είναι γιατρός, και τα λέει όλα αυτά, για να πάρει την απάντηση:

«Όχι δεν είμαι γιατρός αλλά τα πήρα και δούλεψαν για εμένα. Γιατί να μην τα πάρουν και άλλοι άνθρωποι; Γιατί να μην μπορούμε να τα πάρουμε; Ξέρεις τι είναι το τρομακτικό; Να μπορώ να πάρω κάθε λογής παυσίπονα πιο εύκολα από τα μονοκλωνικά, γιατί τα δίνουν σαν ασπιρίνες».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...