Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ο πανίσχυρος RS-24 Yars. Ο τρόμος των ΗΠΑ και κάθε νεοταξίτη

σχόλιο Γ.Θ : Είτε μας αρέσει η Ρωσία, είτε όχι, είτε την αγαπάμε, είτε όχι, οφείλουμε να παραδεχτούμε ένα πράγμα. Αν δεν υπήρχε η Ρωσία, η Παγκοσμιοποίηση των αντιχρίστων με ένα κράτος, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια πανθρησκεία και ένα πρόεδρο (που όλοι ξέρουμε ποιος θα ήταν), θα είχε επιτευχθεί. Η Ρωσία τους χάλασε τα σχέδια για παγκόσμια ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΑΚΗ ηγεμονία. Ούτε καν η Κίνα ή κάποιος άλλος. Όσο υπάρχουν παγκόσμιες νησίδες ελευθερίας ανυπότακτες στην ατζέντα της νέας τάξης (αλλοίωση οικογένειας, προώθηση ομοφυλοφιλίας, αλλοίωση εθνών μέσω μετανάστευσης, αποχριστιανοποίηση, προώθηση πανθρησκείας, επιβολή χαράγματος, κ.α) τόσο η εποχή που ονειρεύονται η αντίχριστοι παίρνει αναβολή για πιο μετά... 
Ως εκ τούτου... ο Θεός να φυλάει την Ρωσία και κάθε ανυπότακτη Πατρίδα. Αμήν!
   
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, που δείχνει τη μεταφορά του πανίσχυρου βαλλιστικού πυραύλου, RS-24 Yars, σε νέα υπόγεια πυραυλική βάση στη δυτική Ρωσία.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο κυκλοφόρησε από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, που παρουσιάζει τη μεταφορά ενός βαλλιστικού πυραύλου, RS-24 Yars, σε νέα υπόγεια πυραυλική βάση στη δυτική Ρωσία.
Ο RS-24 Yars χρησιμοποιείται από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας εδώ και περίπου 10 χρόνια και είναι ένα από τα πιο ισχυρά πυρηνικά όπλα του ρωσικού στρατού. Ο συγκεκριμένος Yars στο βίντεο, έχει βάρος σχεδόν 50 τόνους και βεληνεκές 12.000 χιλιόμετρα.
Στο βίντεο παρακολουθούμε την ακριβή διαδικασία που εφαρμόζεται για τη τοποθέτηση του πυραύλου στο σιλό.
Ο RS-24 Yars μπορεί να εξουδετερώσει κάθε αντιπυραυλικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων Aegis Ashore ABM των ΗΠΑ που βρίσκονται σε στρατιωτικές βάσεις στην Πολωνία και στη Ρουμανία. Φέτος, η Ρωσία ανακοίνωσε πως έχει στη διάθεσή της τουλάχιστον 109 Yars στις πυρηνικές της δυνάμεις.
Σπούτνικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...