Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Το πνεύμα του κακού ζει και βασιλεύει στο γερμανικό υποσυνείδητο. Ο Αχόρ, ο παλιός θεός των Γότθων, ή καλύτερα ο ίδιος ο «έξω από εδώ» που συμβολίζει και την ιστορική ύπαρξη των Γερμανών.

+ Νίκος Χειλαδάκης

Αναλύοντας την ψυχοσύνθεση του γερμανικού λαού ο μεγαλύτερος Γερμανός ψυχίατρος, (ελβετικής καταγωγής ), ο Καρλ Γιούγκ, είχε αναφέρει ότι ο λαός αυτός έχει μια αρρωστημένη αίσθηση του καθήκοντος. Θεώρει καθήκον του να δολοφονεί εκατομμύρια ανθρώπους γιατί…

πρέπει να υπακούει στον εντολές αυτού που έχει την εξουσία.

Έτσι μόνο μπορούν να εξηγηθούν τα απίστευτα και φρικτά εγκλήματα των Γερμανών στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Γερμανοί αξιωματικοί που έδιναν τις εντολές για τις εκτελέσεις, ήταν πεντακάθαροι και φορούσαν στολές στην «τρίχα», την ίδια ώρα που τα θύματα τους ψυχορραγούσαν δίπλα τους χτυπημένα θανάσιμα από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα.

Παρ’ όλο που η Γερμανία πλήρωσε το ακριβό αντίτιμο του ολοκαυτώματος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου με τη διαίρεση της, η διαίρεση αυτή δημιούργησε το λεγόμενο γερμανικό παράδοξο. Η ανατολική Γερμανία, αυτή που υποτίθεται ότι ήταν το σοσιαλιστικό τμήμα της νέας Γερμανίας, που διέπονταν από σοσιαλιστικές αρχές, ήταν αυτή που ανέπτυξε ξανά τον αρρωστημένο πρωσικό γερμανικό εθνικισμό. Η πρόθεση της να αναδεικνύεται πρώτη στους ολυμπιακούς αγώνες, την οδήγησε στην ανάπτυξη της βιομηχανίας παραγωγής αναβολικών και οι ανατολικογερμανοί αθλητές πρώτοι δίδαξαν σε τόσο μεγάλο βαθμό την χρήση ουσιών για την δημιουργία του γερμανικού υπεράνθρωπου που κατήγαγε αλλεπάλληλης νίκες.

Ο Καρλ Γιούγκ είχε αναλύσει ίσως για πρώτη φορά στην γερμανική ιστορία το μεγάλο πνεύμα του κακού που ζει και βασιλεύει στο γερμανικό υποσυνείδητο. Είναι ο περίφημος Αχόρ, ο παλιός θεός των Γότθων, ή καλύτερα ο ίδιος ο «έξω από εδώ» που συμβολίζει και την ιστορική ύπαρξη των Γερμανών και την πεποίθηση ότι είναι ο λαός που πρέπει να υποτάξει στις «σωστικές» εντολές του, όλους του άλλους.

Πολλοί θα ισχυριστούν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δυστυχώς δεν είναι έτσι και όσοι έχουν ζήσει στην σημερινή Γερμανία θα καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Ένας λαός που διαμονοποιείται σε μια εργασιακή κραιπάλη, που θεωρεί σαν Θεό τον επιτυχημένο επιχειρηματία που είναι όμως αδίστακτος, όχι στην παραβίαση των νόμων καθώς και αυτοί θεοποιούνται, αλλά στην εξόντωση του αντιπάλου του.

Σήμερα οι Γερμανοί θεωρούν σαν προοδευτική δικαίωση κάθε είδους ανωμαλία και διαστροφή της φυσιολογίας του ανθρώπου. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στην βιομηχανία του πορνό. Είναι η πρώτη χώρα στην ανάπτυξη της κτηνοβασίας ενώ οι γάμοι ανθρώπων και… κτηνών είναι σε μεγάλη δημοσιότητα. Είναι η πρώτη χώρα στο λαθρεμπόριο ανθρωπινών ψυχών κατώτερου είδους που τους ονόμασαν χαριστικά, Gastarbeiter. Ο Αχόρ ζει και βασιλεύει και οι Γερμανοί τύπου Σόιμπελ είναι η πλειοψηφία στην σημερινή Γερμανία. Διεύρυνε την Ευρωπαϊκή Ένωση προς ανατολάς με μόνο σκοπό την δημιουργία μιας σειράς δορυφορικών κρατών μαϊμού για να επιβάλλουν ξανά την γερμανοποίηση της ηπείρου.

Όλα αυτά ήταν αναπόφευκτο κάποτε να έρθουν σε απ’ ευθείας σύγκρουση με την ελληνική ιδιοσυγκρασία με την ελληνική πολιτιστική αντίληψη, η όποια παρά τα όποια «προοδευτικά» της «επιτεύγματα», για τους Γερμανούς ήταν εγκληματικά απαράδεκτη και δεν επιτρέπονταν να υπάρχει μέσα σε αυτή την Ευρώπη.

Αλλά το πιο τραγικό σφάλμα της δικής μας πλευράς, της ελληνικής πολιτικής, ήταν ότι πιστέψαμε πως μπορεί η Ελλάδα να επιβιώσει σε μια γεμανοκρατούμενη Ευρώπη που η μοίρα της είναι για άλλη μια φορά να διαλυθεί με ολέθριο τρόπο.

Δεν προετοιμαστήκαμε για την αναπόφευκτη σύγκρουση, σπαταλήσαμε το δικό μας βιός στην απατηλή τραπεζιτική ευδαιμονία των νεοελλήνων και σήμερα ζούμε την ελληνική τραγωδία.

Το μόνο μας όπλο τώρα είναι η αξία του ελληνικού οικόπεδου. Αν και αυτό το παραδώσουμε, τότε θα είμαστε άξιοι, λαός, πολιτικοί, εκκλησία και στρατός, της ολοκληρωτικής καταστροφής του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και θα γίνουμε αντικείμενο ιστορικής έρευνας.

Ω μη γένοιτο!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...