Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο Πάπας Φραγκίσκος τάσσεται υπέρ των ομοφυλόφιλων: Να υποστηρίζετε τα παιδιά σας αν είναι γκέι

Με στήριξη και όχι αποδοκιμασία πρέπει να απαντούν οι γονείς στην πληροφορία των παιδιών τους ότι είναι ομοφυλόφιλα, επισήμανε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αιρεσιάρχης της παπικής ''εκκλησίας'' αναφερόταν στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι γονείς μεγαλώνοντας τα παιδιά τους, μιλώντας σε πιστούς.

«Σκέφτομαι τους γονείς των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες, τους γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Σκέφτομαι το πώς να το διαχειριστούν αυτό και να είναι στο πλευρό των παιδιών και όχι να κρυφτούν πίσω από μία στάση αποδοκιμασίας. Ποτέ μην αποδοκιμάζετε ένα παιδί», είπε ο ποντίφηκας.

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν, ο ίδιος είχε τονίσει πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαίωμα να γίνονται αποδεκτοί από τις οικογένειές τους, ως παιδιά, όσο και ως αδέλφια.

Είχε δε επισημάνει ότι αν και η εκκλησία δεν μπορεί να αποδεχθεί τον γάμο μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, είναι δυνατόν αυτή να υποστηρίξει τους νόμους για σύμφωνα συμβίωσης που στοχεύουν στο να δοθούν σε ομοφυλόφιλους συντρόφους ίσα δικαιώματα σε ζητήματα όπως η σύνταξη, η υγειονομική περίθαλψη και τα κληρονομικά.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ορίστε ποιός φταίει γιά το κατάντημα του Δυτικού Χριστιανισμού. Αυτός που δεν διστάζει να "ακυρώνει" το Ευαγγέλιο και την Κυριακή εντολή γιά την κατάκριση της πορνείας και της ομοφυλοφιλίας. Γιά να "δικαιώσει" την ανωμαλία στην οποία έστρεψαν τον κλήρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Μένει τίποτε να μην καταλάβουμε από την αθάνατη ρήση του Πατρο-Κοσμά, "τον πάπα να καταράσθε"; Και ας κάνουν σήμερα οι της Κων/πολης ένα σωρό καντρίλιες γιά να "τακιμιάσουν και να τον αποδεχτούμε, κάτι που και πεθαμένοι δεν θα κάνουμε. Τις αμαρτίες τους και τις προδοσίες τους σε βάρος μας ευχαρίστων να προσευχηθούμε να συγχωρεθούν. Την αίρεσή τους όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...