Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Χρήστος Μαντζιάρης : Η αλήθεια για το κτίσιμο του μνημείου με τις 10 εντολές της Νέας Τάξης

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το ότι ο πληθυσμός της Γης πρέπει να γίνει 500.000.000 και να μην τον ξαναπεράσει αυτό το μέγεθος ποτέ ξανά, είναι επισήμως γραμμένο στην πρώτη από τις 10 εντολές τις Νέας Τάξης στις πέτρινες στήλες που τοποθετήθηκαν από γνωστούς στην Γεωργία, Τζώρτζια, των ΗΠΑ.

Έτσι προέκυψε για την μάζα επισήμως ο αριθμός αυτός, εφόσον προηγουμένως φυσικά προαποφασίστηκε σε πεντακάθαρες αίθουσες βρωμερών σατανιστών. Γι αυτό όλοι μιλάνε όλοι ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να «πέσει» στα 500 εκατομμύρια, υπονοώντας ότι πρέπει να πεθάνουν 7 δισεκατομμύρια. Και αυτοί που θέλουν αυτό, και μας το λένε επανειλημμένως, έβγαλαν εμβόλια για να μας σώσουν.

Φημολογείται πλέον, κάθε χρόνο και εντονότερα, ότι είναι άγνωστο πως κτίσθηκε το μνημείο του Δεκαλόγου της Νέας Τάξης στην Τζώρτζια, ουδείς γνωρίζει τους κατασκευαστές του, ποιοι είναι οι εμπνευστές των «10 εντολών», κλπ. Αυτό το κάνει να φαντάζει ως κάτι μυθώδες, όπερ σημαίνει αξιοπρόσεκτο λόγω του μυστηρίου με το οποίο προσπαθούν να το περιβάλουν. Αυτό γίνεται στα πλαίσια μιας τακτικής των εξουσιαστών. Δημιουργούν κάτι, το αφήνουν στην αρχή στην αφάνεια για να περάσουν κάποια χρόνια, και μετά μας το παρουσιάζουν όπως θέλουν δημιουργώντας μύθους και θρύλους και το ήδη αποπροσανατολισμένο «ποίμνιο των μηρυκαστικών» το αποδέχεται ως κάτι ιδιαίτερο.

Παρόμοια τακτική, ως παράδειγμα το αναφέρω, ακολούθησαν με τον μύθο του Πολυτεχνείου. Το Πολυτεχνείο «στήθηκε» από τους χειρότερους εχθρούς του ελληνισμού, ομόφυλοι αυτών οι οποίοι έχουν, για λίγο ακόμα, στα χέρια τους σήμερα την Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια μετά τα γεγονότα οι «εορτασμοί» ήταν απελπιστικά χαλαροί. Κατόπιν έγιναν εντονότεροι. Και όσο εντονότεροι γινόντουσαν τόσο απομακρυνόντουσαν από την πραγματικότητα δίνοντας στα «στημένα» γεγονότα μια ψεύτικη αίγλη.

Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στις στήλες της Τζώρτζια. Στην αρχή το μνημείο δεν ήταν τόσο διάσημο. Τώρα, και ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι στις δόξες του και πολλοί έχουν αρχίσει έρευνες προς κάθε κατεύθυνση. Η ιστορία αρχίζει από το 1979. Τον Ιούνιο του 1979 επισκέφθηκε τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας επεξεργασίας γρανίτου, τον Τζο Φέντλευ, κάποιος άγνωστος που του συστήθηκε ως Ρόμπερτ Κρίστιαν και του είπε ότι θέλει ν’ αφήσει ως κληρονομιά κάτι για τις επόμενες γενεές. Ήθελε ν’ αφήσει ως κληρονομιά ένα μνημείο. Ήθελε κάτι παραπλήσιο του Stonehenge της Αγγλίας. Στο αγγλικό μνημείο, όσοι δεν το γνωρίζουν, γινόντουσαν ανθρωποθυσίες.

Ο μυστηριώδης κύριος Κρίστιαν έδωσε και κάποιες άλλες εντολές για το πώς να τοποθετηθούν οι πλάκες ώστε να δίνουν τα μηνύματά τους σε κάθε σημείο του ορίζοντα αλλά και να είναι ανάλογα προσανατολισμένες σε ήλιο και σελήνη. Ανοίχθηκε δε και μια τρύπα στην πέτρα στην προέκταση της οποίας ευρίσκεται ο πολικός αστήρ. Έπρεπε να είναι απόλυτα προσανατολισμένες με τον διαστημικό χώρο. Φυσικά για κάθε λεπτομέρεια υλοποίησης του σχεδίου απαιτούνται και πολλοί ειδικοί τεχνίτες και επιστήμονες. Το όνομα του Κρίστιαν αναγράφεται σε πλάκα πληροφοριών για το μνημείο ότι είναι ψευδώνυμο.

Μας κοροϊδεύουν. Ο κύριος υπεύθυνος της όλης κατασκευής είναι κάποιος με ψευδώνυμο και ουδείς τον αναζητά. Η αποκάλυψη του μνημείου θα γινόταν όπως και έγινε, στις 22 Μαρτίου του 1980, δηλαδή την πρώτη ημέρα μετά την εαρινή ισημερία, ή την αλλιώς την πρωτοχρονιά των πανάρχαιων θρησκειών. Την πρωτοχρονιά τους του μηνός Μαρτίου, μήνας που έχει το όνομα του Άρεως, του θεού του πολέμου (Άρης > Mars > Μάρτιος). Γι αυτό, ας το γράψω κι αυτό, μέχρι σήμερα ενώ ο Σεπτέμβριος προέρχεται από το 7 είναι 9ος, ο Οκτώβριος από το 8 ενώ είναι 10ος κοκ. Η ονομασία-αρίθμηση των μηνών αυτών είναι σωστή μόνο αν υπολογισθεί ως πρώτος μήνας του έτους ο Μάρτιος.

Υπάρχουν λοιπόν όλα τα ονόματα των εργατών, αστρονόμων, μηχανικών, κλπ, που συμμετείχαν στο έργο. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν εκτός από τα στοιχεία του Κρίστιαν και της κρυφής ομάδος που υποκίνησε όλ’ αυτό. Τα χρήματα, πως άλλαζαν τραπεζικούς λογαριασμούς; Οι τράπεζες δεν γνωρίζουν τίποτα; Από πού πληρώθηκε το όλο έργο; Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με πολλά πρόσωπα, αλλά ελάχιστα δημοσιεύονται.

Τα μόνα ονόματα που δεν υπάρχουν είναι αυτών που χρηματοδότησαν το έργο. Οι κρυφοί χρηματοδότες. Οι κρυφοί χρηματοδότες με έγγραφό τους ισχυρίζονται ότι προτιμούν την ανωνυμία προς αποφυγή της μετατόπισης της προσοχής του κοινού από το μνημείο προς τους εμπνευστές της όλης κατασκευής. Φτηνιάρικες δικαιολογίες χαμερπών ανθρώπων. Ανάμεσα σε πολλά που αναφέρουν αυτοί οι κρυφοί χορηγοί, σε έγγραφο που έστειλαν στους συντελεστές του μνημείου, αναφέρουν κάποια πράγματα που φανερώνουν τον αποκρυφισμό τους.

Έγραψαν, «ο καθένας αποτελεί ένα μικρό κομμάτι του απείρου και ότι όλοι πρέπει να ζούμε σε αρμονία με το άπειρο». Και με υπεροψία λένε ότι «μόνο εμείς μπορούμε, εργαζόμενοι συνειδητά, να βελτιώσουμε αυτόν τον ατελή κόσμο». Ποιος έφτιαξε τον κόσμο ατελή; Αυτοί που θέλουν να τον διορθώσουν. Περίεργο. Εφόσον είναι τόσο καλοί άνθρωποι και θέλουν το καλό όλων των ανθρώπων, γιατί μένουν στο σκοτάδι όπως οι κατσαρίδες και τα φίδια; Μου ήλθε παράλληλα στο μυαλό μου η δήλωση του Τζ. Κόλεμαν το 1993 ότι «μέχρι το 2050 πρέπει να εξαλειφθούν 4 δισεκατομμύρια άχρηστοι φαγάδες». Το τραγικό στην δήλωσή του είναι, από την δική του σκοπιά πάντα, ότι έχει δίκαιο. Αυτούς που αποκαλεί «άχρηστους φαγάδες» είναι οι υλιστές που έχουν χάσει κάθε διάθεση να προσπαθήσουν να φθάσουν στον προορισμό τους που είναι η ένωση με το θείο. Άσχετα αν το θείο γι αυτούς, την ελίτ, είναι ο Σατανάς. Σου λένε ότι εμείς έχουμε ανώτερους σκοπούς διότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη, ενώ πολλοί «φαγάδες» νομίζουν και ζουν ότι το μόνο υπαρκτό στοιχείο της ζωής είναι η ύλη. Εφόσον πολλοί θεωρούν την ζωή ότι υφίσταται μόνο υλικά, δεν πρέπει να εκπλησσόμεθα που φθάσαμε εδώ που είμαστε.

«Μετά το στήσιμο του μνημείου η ομάδα μας θα διαλυθεί. Καλούμε όλους τους ανθρώπους της γης να σκεφθούν αυτά και μέσα από αυτούς τους απλούς στόχους μια παγκόσμια τάξη θα ισχύσει για όλους μας». Μακάρι να ήταν δυνατό να δημοσιευθεί όλο το έγγραφο ύμνος στην «μεγάλη επανεκίνηση» που την «πρόβλεψαν» από το 1980!

Λίγο αργότερα από τα εγκαίνια του μνημείου, κάποιος Φράνσις Μέρχαντ, έδωσε στην δημοσιότητα κάποιες επεξηγήσεις για τις δέκα εντολές της Νέας Τάξης. Θα αναφέρω μόνο ότι στην πρώτη εντολή στην οποία αναφέρεται ότι ο πληθυσμός της γης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 500.000.000, κάνει λόγο, εκτός από τον υπερπληθυσμό Κίνας και Ινδίας, για την κλιματικά αλλαγή που έρχεται λόγω του υπερπληθυσμού, την κατάργηση των εθνικισμών και εθνών και ότι πρέπει να προγραμματίσουν το μέλλον μας για το καλό μας. Όλ’ αυτά πριν από μισό αιώνα. Τα πάντα, ως γνωστόν, είναι προσχεδιασμένα.

Το παρόν άρθρο ας αποτελέσει ένα μικρό φράγμα στην αντίληψη που πάει να δημιουργηθεί ότι δεν γνωρίζουν πως κτίσθηκαν, από ποιους και γιατί, οι προφητικές στήλες της Τζώρτζια με τις 10 εντολές της Νέας Τάξης.

Η αλήθεια υπάρχει έστω και αν μας λένε ότι δεν υπάρχει. Ποιος τους πιστεύει πλέον;

Χρήστος Μαντζιάρης
https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...