Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Η παρουσία του Θεού, η Σκέπη της Παναγίας μας και το απαλό φτερούγισμα των αγγέλων με το θυμίαμα μέσα στο σπίτι

Η παρουσία του Θεού, η Σκέπη της Παναγίας μας και το απαλό φτερούγισμα των αγγέλων με το θυμίαμα μέσα στο σπίτι, είναι φανερό ότι φυγαδεύουν τις παρεξηγήσεις και τις ταραχές. Δεν έχουν τόπο σ’ αυτό το σπίτι οι πειρασμοί και οι δαίμονες. Λοιπόν, μην παραλείπετε να θυμιατίζετε το σπίτι σας, το μαγαζί σας και τη δουλειά σας, αν είναι δυνατόν. Θυμιατίζοντας να ψέλνουμε τροπάρια, όσα θυμόμαστε, ή να λέμε την Ευχή και όταν μας θυμιατίζουν να σκύβουμε το κεφάλι και να κάνουμε το σημείο του Σταυρού. Το θυμίαμα το σπίτι το μεταβάλλει σε κατ’ οίκον εκκλησία. Το θυμίαμα διώχνει τα δαιμόνια και τους πειρασμούς. Γεμίζουν οι ψυχές όλων των οικείων από Θεία Ευλογία.


Το Γνήσιο Βυζαντινό Θυμίαμα Αγίου Όρους «Ρωμιοί της Πόλης», παρασκευάζεται χειροποίητα από κελιώτες μοναχούς των Καρυών και της ερήμου του Αγίου Όρους.
Τα αρώματα που χρησιμοποιούνται συνδυάζουν συνθέσεις όπως γλυκιά λεβάντα, μύρο κερασιάς και αραβικό γιασεμί με σπόρους τόνκα, ευωδίες που φέρνουν την αίσθηση της δροσοσταλιάς και το ανοιξιάτικο άρωμα του φρέσκου χόρτου, λουλουδάτοι τόνοι τριανταφυλλιάς, γαζίας, βιολέττας, παπαρούνας και σχεδόν όλων των ανθέων, μεθυστικό κεχριμπάρι και αρώματα της Ανατολής, στην καρδιά των όποιων κυριαρχούν βότανα, εσπεριδοειδή, κουμαρίνη, αγριολούλουδα, δροσερές και βαθιά μεθυστικές νότες, βετιβέρ, ζαχαροκάλαμο, μανόλια, σανταλόξυλο σε ένα μοναδικό συνδυασμό από εκλεκτής ποιότητας λιβάνι.
Το Γνήσιο Βυζαντινό Θυμίαμα Αγίου Όρους «Ρωμιοί της Πόλης» παρασκευάζεται με επιπρόσθετη ποσότητα αιθέριου ελαίου, ώστε να ευωδιάζει για περισσότερη ώρα από ό,τι τα άλλα θυμιάματα που κυκλοφορούν.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΕΔΩ
Η συλλογή αποτελείται από τα κάτωθι αρώματα:
Άνθος το Αμάραντο
Δειλινό
Σανταλόξυλο,
Άνθη του Βοσπόρου
Ανατολή
Κωνσταντινούπολη
Πριγκιποννήσια
Γαλάζια Ακακία
Λεβάντα,
Κεράσι,
Παπαρούνα,
Πευκόδασος
Μύρο,
Αγία Νύχτα,
Καππαδοκία
Μανόλια της Ανατολής
Φουζέρ,
Μελισσοκέρι,
Βηθλεέμ,
Εαρινό
Ευωδία Νάρδου
Κεχριμπάρι,
Αθωνικά Άνθη
Δροσοσταλιά
Βυζαντινό,
Νυχτολούλουδο,
Ζαχαροκάλαμο
Υάκινθος
Βιολέτα,
Κρίνος,
Νεράτζι,
Αγιόκλημα,
Γαζία,
Γαρύφαλλο,
Λεμονανθός,
Γιασεμί,
Τριαντάφυλλο,
Ρωμαίικο
Πορτοκάλι,
Ιεροσολυμίτικο
Άνθος Ερήμου,
Γαρδένια,
Σιναΐτικο Μύρο
Ανοιξιάτικα Αγριολούλουδα
Κυπαρίσσι,
Σμύρνα,
Βανίλια,
Κεδρόδασος
Θαλασσινή
Αραβικό Γιασεμί
Βότρυς

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...