Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για καταδίκες σε Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία

σχόλιο Γ.Θ : Πίσω από κάθε αίρεση, σεξουαλικά διαστροφή, ανθελληνική και αντορθόδοξη οδηγία, πίσω από κάθε πόλεμο και αιματοχυσία είναι ο ίδιος ένοχος... ηνωμενές πολιτείες αντιχρίστου
 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για την καταδίκη έξι μελών της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά» (που αναγνωρίζονται  ως εξτρεμιστική  και απαγορεύεται στη Ρωσία) από το δικαστήριο του Σαράτοφ.

Αυτό αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το Σάββατο από το γραφείο Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Tass.

«Ανησυχούμε για την απόφαση του δικαστηρίου του Σαράτοφ, να οδηγήσει έξι μέλη  των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη φυλακή για την ειρηνική θρησκευτική τους δραστηριότητα», γράφει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη σελίδα του στο Twitter.

«Καλούμε τις ρωσικές αρχές να σεβαστούν το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας των πολιτών τους και να θέσουν τέρμα στις καταφανείς κατηγορίες εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά ως εξτρεμιστών».

Την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο του Σαράτοφ στην περιοχή Λένιν, αποφάσισε την καταδίκη έξι μελών της οργάνωσης σύμφωνα με το άρθρο 282 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας («Υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας ή εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπεια») και επέβαλε ποινές  φυλάκισης δύο  έως τριών ετών και έξι μηνών.


focus-news.net
 © mikres-ekdoseis- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

1 σχόλιο:

 1. ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ... ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

  Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΧΑΡΙΝ ΑΛΑΣΤΟΡΟΣ

  ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΤΥΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΛΠ.. ΚΛΠ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ <>
  ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.

  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ! ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΙ!
  ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΕΡΑΒΡΕΧΙΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...