Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Θα σᾶς ἐξαφανίσουμε Ἤ μᾶλλον, ἐμεῖς «θά σᾶς ἐπανεκκινήσουμε»

Ψοφῆστε,

παγῶστε χωρίς ρεῦμα,

πνιγεῖτε σάν τά ποντίκια,

μείνετε ἄστεγοι,

καεῖτε ζωντανοί,

βουλιᾶξτε μές στό χιόνι,

πεθάνετε ἀπό τήν πεῖνα,

τινᾶξτε τα στά νοσοκομεῖα,

γεμίστε ἰούς καί ξαφνικίτιδες.

Ποιός κρετίνος σᾶς εἶπε ὄτι ἡ δουλειά μας εἶναι ἡ προστασία καί ἡ σωτηρία σας; Ἡ δουλειά μας εἶναι ἀποκλειστικά καί μόνο ἠ εὐλαβική ἐφαρμογή τῶν διαταγῶν ἀπό τά ἀφεντικά.

Ἡ δουλειά μας εἶναι τά μπόλια, τό ξεπούλημα, τό διαγούμισμα καί ἡ ἀντικατάστασή σας ἀπό ἀλλόφυλα λαθραῖα στίφη. Καί πάνω ἀπ’ ὅλα βεβαίως, ἡ δουλειά μας εἶναι ὁ τρόμος σας.

Ὁ τρόμος γιά τίς μιζεριασμένες ζωοῦλες σας, ὁ τρόμος γιά τίς νέες ψευτοπανδημίες πού ἔρχονται, ὁ τρόμος ἀπλῶς γιά τόν τρόμο.

Θά σᾶς ἐξαφανίσουμε, πού ἔλεγε ὁ Μαυρογιαλοῦρος.

Ἤ μᾶλλον, ἐμεῖς «θά σᾶς ἐπανεκκινήσουμε».

Οἱ ἐντολές ἄνωθεν εἶναι σαφεῖς, βρισκόμαστε στή γέννηση ἐνός θαυμαστοῦ καινούργιου κόσμου.

Βουλῶστε το, ὐπακοῦστε, ἀπολαῦστε τήν ὀμαλή σας προσαρμογή στό ἀνάποδο σύμπαν τοῦ homo metaversalis.

Καί σκασμός, πού θά τολμήσετε νά βγάλετε καί γλῶσσα, ὑποζύγια!

πηγή Νεκτάριος Δαπέργολας

 Μπορεί να είναι εικόνα δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και δρόμος

9 σχόλια:

 1. Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΧ ΜΑΡΙΚΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ σύντομα θα χρειαστούμε έναν εθνάρχη, έστω ένα σκιάχτρο να πιστέψουμε. Το σοκ θα είναι μεγάλο…
  Για τους ασυνείδητους Μνηστήρες στο Παλάτι της Ιθάκης, αλλά και για το Λαό των πρωινάδικων και του "μένουμε ασφαλείς"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΑΖΟΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΓΑΛΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΑΚΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΧΑ ΧΟΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟ 1940 ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΟΣ .ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2021 ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ .ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΝΝΕΩΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΤΡΕΣ ΚΟΝΟΜΑΤΖΗΔΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΝΑ ΧΙΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΣΟ ΝΑΝΟΙ ΕΙΘΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΑΙ .ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΑΘΕΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΙΦΘΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕ ΜΕ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ,ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙΑ ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΔΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...