Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο Ομπάμα ανακήρυξε γκέι μπαρ σε εθνικό μνημείο για τα δικαιώματα των LGBT

Αποτέλεσμα εικόνας για ομπαμα σατανιστης
Η επιβολή της χυδαιότητας και της παρά φύσιν σεξουαλικότητας από τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεχίζεται ακάθεκτη.
Ακολουθεί η είδηση:
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρώτο εθνικό μνημείο των ΗΠΑ που είναι αφιερωμένο στα δικαιώματα της κοινότητας των LGBT (ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και διαφυλικά άτομα). Πρόκειται για το γκέι μπαρ της δεκαετίας του '60 Stonewall Inn, που βρίσκεται στο νούμερο 53 της Christopher street στο Μανχάταν.

Σε βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο την Παρασκευή ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε: «Αυτή την εβδομάδα ανακηρύσσω το Stonewall Inn ως εθνικό μνημείο των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι τα εθνικά μας μνημεία πρέπει να αντανακλούν την πλήρη ιστορία της χώρας μας, τον πλούτο, την ποικιλία και το μοναδικό αμερικανικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει και ορίζει ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί, ότι είμαστε όλοι ένα».



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου το μνημείο θα περιλαμβάνει εκτός από το Stonewall Inn, το πλησίον του πάρκο Christopher Park καθώς και τους δρόμους που περιβάλλουν την περιοχή. Ποια είναι όμως η ιστορία που κρύβεται πίσω από το γκέι μπαρ;

Νωρίς το πρωί της 28ης Ιουνίου του 1969 η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο Stonewall Inn, ένα γεγονός συνηθισμένο για τα γκέι μπαρ της δεκαετίας του '60 στις ΗΠΑ. Μετά την σύλληψη αρκετών από τους θαμώνες οι υπόλοιποι ξεκίνησαν διαμαρτυρίες που κράτησαν επί εβδομάδες έξω από το μπαρ και αργότερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη πορεία για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Αυτές οι διαδηλώσεις θεωρούνται το σημείο εκκίνησης για την έναρξη των αγώνων για τα δικαιώματα της κοινότητας των LGBT στις ΗΠΑ.

Ο Ιούνιος είναι παραδοσιακά ο μήνας για τις παρελάσεις υπερηφάνειας (gay pride) σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Όμως, στις ΗΠΑ οι φετινοί εορτασμοί έγιναν στην σκιά του μακελειού στο Ορλάντο της Φλόριντα, όταν ο 29χρονος Ομάρ Ματίν σκότωσε πυροβολώντας αδιακρίτως 49 νέους ανθρώπους στο γκέι κλαμπ Pulse.

http://makkavaios.blogspot.gr/2016/06/lgbt.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...