Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Με τον αριθμό του Χριστού ο Τζόκοβιτς

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Τις διασημότητες σε κάθε τομέα, και στον αθλητισμό, τις χρησιμοποιούν ως υποδείγματα διαμορφώσεως της μάζας. Οι διάσημοι, κατά την διάρκεια της θητείας τους, χρησιμοποιούν σκοπίμως διάφορα σύμβολα όπως π.χ. το 666. Μέχρι τώρα πολλά έχουμε δει σχετικά. Ακόμη, πέρα από τους αθλητές, πολλά αθλήματα τα έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε να φαίνονται συνδεδεμένα με το 666. Στην αντισφαίριση, στο τέννις, στο άθλημα του Τζόκοβιτς για παράδειγμα, η καταμέτρηση των βαθμών, πόντων, θεσπίστηκε έτσι ώστε νικητής ν’ αναδεικνύεται ο αθλητής που συγκεντρώνει πρώτος τα τρία εξάρια. Δηλαδή, αυτός που θα κερδίσει τρία σετ των έξι πόντων το καθένα. 6-6-6.

Το τέννις, το τέννις του 666, θεωρείται ευγενές σπορ, και ένας από τους λόγους που ξεχωρίζουν τα «ευγενή» σπορ από τα υπόλοιπα είναι το ότι δεν έρχονται οι αντίπαλοι σε επαφή μαζί τους. Αυτό κάτι θυμίζει. Επίσης οι αθλητές στο τέννις δεν έχουν ζωγραφισμένα σώματα με δερματοστιξίες, δηλαδή «τατουάζ». Αυτά είναι για τους πληβείους, την «πλέμπα» όπως καθιερώθηκε λαϊκιστί η λέξη, και αυτό προέκυψε διότι οι της ελίτ θεωρούν ότι όσο πιο πολύ διαδίδονται στην κοινωνία τα τατουάζ, τόσο πιο παρακμιακή και διεφθαρμένη είναι η κοινωνία, και η αλήθεια είναι ότι μας θέλουν πολύ παρηκμασμένους. Αυτά, μόνο και μόνο για να καταδειχθεί ότι τίποτα δεν γίνεται στην τύχη, ούτε και στον αθλητισμό.

Αυτές τις ημέρες κυριαρχεί και το θέμα του Τζόκοβιτς. Ο σέρβος αθλητής, είναι βαθύτατα πιστός ορθόδοξος κάτι το οποίο μας το δείχνει δημοσίως τακτικά. Όχι τόσο τακτικά όσο παλαιότερα διότι, κατά τα φαινόμενα, του «τράβηξαν τ’ αυτί». Εκτός αυτού, με τον τρόπο ζωής του και ως πρώτος στον κόσμο, χαλάει την προπαγάνδα των διεθνιστών. Τους χαλάει την προπαγάνδα όταν κάποιος αθλητής-πρότυπο είναι από την ταπεινή Σερβία, κάνει τον σταυρό του Ορθοδόξως δημόσια, φοράει στον λαιμό του απλό ξύλινο σταυρό με σχοινί, είναι απλός με τους συνανθρώπους τους χωρίς να κάνει επίδειξη πλούτου με κομπασμό, είναι οικογενειάρχης, με ίδρυμα για παιδάκια, με αθρόες δωρεές στην χώρα του, με πατριωτική δράση, κλπ, και όταν ένας τέτοιος άνθρωπος γίνεται πρότυπο για πολλούς νέους παγκοσμίως, τότε υπάρχει πρόβλημα.



Από την άλλη πολλές διασημότητες διαφημίζονται μόνο και μόνο επειδή κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ αυτά που κάνει ο Τζόκοβιτς.

Η γενικότερη συμπεριφορά του Τζόκοβιτς, κυρίως εκτός γηπέδων, κάνει τους «άριους» να φρίττουν διότι ο σέρβος αθλητής δεν περνάει τα πρότυπα που θέλουν ώστε να φέρουν σιγά-σιγά τις μάζες στην κατάσταση που θέλουν. Αποτελεί εμπόδιο.

Προχθές, που έφυγε ο Τζόκοβιτς από την «φυλακή των πολιτισμένων απογόνων των εκτοπιστών των ιθαγενών της Αυστραλίας», επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο του οποίου η πινακίδα είχε τον αριθμό 888! Τον αριθμό του Χριστού. Όπως το 666 είναι ο αριθμός του Σατανά, έτσι και ο αριθμός 888 είναι ο αριθμός του Χριστού. Το 888 προκύπτει ως εξής, σύμφωνα με την ελληνική γλώσσα στην οποία κάθε γράμμα είναι και ένας αριθμός. ΙΗΣΟΥΣ > Ι=10, Η=8, Σ=200, 0=70, Υ=400, και Σ=200. Αθροιζόμενα μας δίνουν το 888.



Το συμβάν αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, αλλά δεν σχολιάσθηκε εμφανώς. Λογικό. Όταν όμως κάποιοι γνωρίζουν ότι η μετακίνηση του Τζόκοβιτς θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο σ’ ολόκληρο τον κόσμο και ότι ο χώρος θα ήταν γεμάτος με κάμερες με απ’ ευθείας μετάδοση εικόνων σ’ ολόκληρο τον κόσμο, οποιαδήποτε λεπτομέρεια, είναι προσχεδιασμένη. Τύχη δεν υπάρχει. Δεν προέκυψε τυχαία το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας 888. Το μήνυμα που στάλθηκε ήταν άμεσο και μη επιδεχόμενο διορθώσεως. Αυτοί που έπρεπε να το πάρουν, το πήραν. Αναμένεται συνέχεια στο θέμα «Τζόκοβιτς» ακόμη και μετά την Αυστραλία διότι ουδείς προς το παρόν γνωρίζει γιατί προέκυψε ξαφνικά αυτό το θέμα.

Ο Τζόκοβιτς δεν δήλωσε τυχαία ότι «Η ευλογία μου είναι πνευματική. Η δική τους είναι υλική».

https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...