Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Σε ζάλη το καθεστώς μετά το «αντάρτικο» του Α.Σερβετάλη: Οι πολίτες τον αποθεώνουν και κατακεραυνώνουν το Απαρτχάιντ

Το καθεστώς βλέπει το «τσουνάμι» που έρχεται και επιτίθεται στον Α.Σερβετάλη

Με την απόφασή του να διακόψει τις παραστάσεις στο θέατρο, επειδή η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης έδειξε ότι υπάρχουν και αυτοί που αρνούνται να γίνουν «ρινόκεροι». 

Ήδη στα social media οι περισσότεροι πολίτες τον αποθεώνουν για την απόφαση του και ταυτόχρονα κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση για το Απαρτχάιντ που έχει επιβάλλει, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δημοσκοπήσεις που επικαλείται διαρκώς η κυβέρνηση είναι στημένες. 

Πώς αλλιώς γίνεται σχεδόν όλοι στα social media να τον αποθεώνουν;

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει πανικό στην κυβέρνηση η οποία έχει επιστρατεύσει άπαντες για να επιτεθούν στον Α.Σερβετάλη, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, ακόμα και υπουργοί κατηγορούν τον δημοφιλή ηθοποιό για την απόφαση του να μην αποδεχθεί τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι έτσι άφησε άνεργους 20 συναδέλφους του. 

Μα τι επιλεκτική ευαισθησία... Πού ήταν οι ίδιοι όταν η κυβέρνηση έβγαζε σε αναστολή εργασίας χιλιάδες εργαζόμενους; Πού ήταν οι ίδιοι όταν ο Χάρης Ρώμας έδιωχνε ανεμβολίαστο ηθοποιό για να δώσει το παράδειγμα; 

Ο Α.Σερβετάλης με ανάρτηση που έκανε χθες έβαλε τον «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του» καθώς ξεκαθάρισε γιατί απορρίπτει τις παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους και μίλησε για «πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων».

Παράλληλα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Άρης Σερβετάλης είχε ενημερώσει από την αρχή το θέατρο ότι εάν υπάρξει απαγόρευση εισόδου για τους ανεμβολίαστους τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει. Άρα το ήξερε η παραγωγή και είχε δεχθεί τον όρο του. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Α.Σερβετάλης για την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση. 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, οι πολίτες βρίσκονται στο πλευρό του Α.Σερβετάλη, κάτι που έχει δημιουργήσει πανικό στην κυβέρνηση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι δηλώσεις ότι «και να επιβληθεί lockdown δεν θα το ακολουθούν οι πολίτες». 

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον ηθοποιό και πολλές εταιρείες αρνούνται να υπακούσουν στα μέτρα της κυβέρνησης και τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα «τσουνάμι» από αναρτήσεις στις οποίες τονίζουν ότι όλοι οι πολίτες θα εξυπηρετούνται με click away. Με τον ίδιο τρόπο όλοι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.  

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter:
πηγή

3 σχόλια:

 1. Ο Ρομας που απέλυσε τον άλλον δεν τον σόκαρε;
  Εκείνος δεν ήταν εργαζόμενος ή μήπως ο Μπιμπίλας επειδή έχει κοινά με τον Ρόμα δεν ενοχλείται;
  Με τον Σερβετάλη τι κοινό μπορεί να έχουν; Ευτυχώς για τον δεύτερο κανένα.
  Αρχίζω να καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχει βγει στην επιφάνεια πίσω-πίσω , ο υποστηρικτής των αδύναμων. Όσο και να θες κύριε Μπιμπίλα ο φθόνος σου δεν κρύβεται.Χτυπάς το καλό γιατί δεν μπορείς να το φτάσεις.Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις τίποτα, αλλά ξεφτιλίζεσαι περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια ανθρωπιά και μια καλοσύνη μένει.
  ΄Αξιος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΑΛΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ , ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ , ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΙΑΤΡΟΙ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...