Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Η Ψηφιακή Ταυτότητα Εμβολίου, η ουσία που εμφυτεύεται, η υποχρεωτικότητα και ο αποκλεισμός σε όσους αντιστέκονται, δεν σας θυμίζει απόλυτα την Αποκάλυψη του Ιωάννη;

By Sikh For Truth 

Τα διαβατήρια εμβολιασμού μέσω της ψηφιακής ταυτότητας ήταν πάντα ο τελικός στόχος της παγκόσμιας πανδημίας - οι ελίτ το σχεδίαζαν αυτό εξαρχής..

Πολλές χώρες αναπτύσσουν ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας με τη μία ή την άλλη μορφή, τα οποία ονομάζονται διαβατήρια υγείας, covid διαβατήρια και πράσινα πιστοποιητικά κ.λπ.

Αυτές οι ψηφιακές ταυτότητες θα περιέχουν τελικά όχι μόνο το ιστορικό των εμβολιασμών μας και το βαθμό συμμόρφωσης μας- αλλά το σύνολο των ιατρικών μας δεδομένων, τα έξυπνα βιομετρικά μας δεδομένα, τις μετακινήσεις μας και τα δεδομένα διαχείρισης πρόσβασης στην ταυτότητα μας, τα οποία τελικά θα διασυνδεθούν με το παγκόσμιο δίκτυο 5G των έξυπνων πόλεων .

Πριν από ένα χρόνο, ο Xi Jinping (πρόεδρος) της Κίνας πίεζε για έναν παγκόσμιο QR κωδικό Covid. Ένα παγκόσμιο διαλειτουργικό διαβατήριο εμβολιασμού- και τότε οι άνθρωποι έλεγαν ότι θα δυσκολευόταν να πείσει τον κόσμο, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. Ο κόσμος έχει λίγο πολύ δεχθεί με ανοιχτές αγκάλες το όραμα της Κίνας για την πανδημική τεχνολογία της, αλλά πρόκειται για παγίδα.


Μιλώντας στην εικονική σύνοδο των ηγετών της G20 πέρυσι, ο Πρόεδρος Xi δήλωσε ότι για να διασφαλιστεί η «ομαλή λειτουργία» της παγκόσμιας οικονομίας κατά τη διάρκεια, αλλα και μετά την πανδημία, οι χώρες πρέπει να συντονίσουν ένα ενιαίο σύνολο πολιτικής και κανόνων. Είπε: «Η Κίνα έχει προτείνει έναν παγκόσμιο μηχανισμό για την αμοιβαία αναγνώριση των πιστοποιητικών υγείας με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων νουκλεϊκού οξέος, με τη μορφή διεθνώς αποδεκτών κωδικών QR. Ελπίζουμε ότι περισσότερες χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτόν τον μηχανισμό».

Ένα χρόνο μετά, οι χώρες εφάρμοσαν αυτή την τεχνολογία επιτήρησης με την προοπτική να αποφύγουν περαιτέρω αποκλεισμούς και απαγορεύσεις.

Στη Γαλλία, από τις 15 Ιανουαρίου 2022, τα επαναληπτικά εμβόλια θα γίνουν υποχρεωτικά ώστε το διαβατήριο εμβολιασμού να είναι έγκυρο.Στη Γαλλία έξι εκατομμύρια ενήλικες έχουν ήδη λάβει την τρίτη αναμνηστική δόση τους, αφήνοντας 19 εκατομμύρια ανθρώπους που θα πρέπει να το κάνουν - και αν αρνηθούν, θα δούμε εκατομμύρια ανθρώπους να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.

Η ΕΕ πρότεινε επίσης τα διαβατήρια εμβολιασμού να έχουν  περίοδο ισχύος 9 μηνών για ταξίδια. Έτσι, τα χρονικά όρια ισχύος των εμβολίων υποδηλώνουν ότι οι τουρίστες που έκαναν τα δεύτερα εμβόλιά τους περισσότερο από 9 μήνες πριν από τα ταξίδια τους, θα χρειάζονται τακτικές αναμνηστικές δόσεις.

Τι στο καλό συμβαίνει; Για όποιον είναι άσχετος με αυτό το θέμα ας το αναλύσουμε λίγο, παραθέτοντας μερικά βασικά αποσπάσματα και άρθρα ωστε να εξηγήσουμε την κατάσταση.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών μαζί με την Ομάδα Δράσης του ΟΗΕ για τη Νομική Ταυτότητα διοργάνωσαν μια διαδικτυακή εκδήλωση τον Μάιο του 2021, για να εξετάσουν τον ρόλο του ιδιωτικού τομέα στην καθιέρωση νόμιμων ταυτοτήτων για όλους στον κόσμο στα πλαίσια των στόχων για βιώσιμη ανάπτυξη, όπου συμπεριέλαβαν και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Στα πλαίσια της συνάντησης κορυφής του UNDP (The United Nations Development Programme / Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών) συμμετείχαν ο ιδιωτικός τομέας, οι κυβερνήσεις, η ακαδημαϊκή κοινότητα, οι αναπτυξιακοί εταίροι και οι οργανισμοί του ΟΗΕ - και η έκθεση που δημοσιεύθηκε βασίστηκε σε μια σειρά από αυτές τις συνομιλίες. 

Το UNDP (The United Nations Development Programme / Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών), η UNICEF και το Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (UNDESA) συμπροεδρεύουν με την Ομάδα Δράσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η νόμιμη ταυτότητα ορίζεται ως το βασικό χαρακτηριστικό της ψηφιακής ταυτότητας ενός ατόμου (όπως το όνομα, το φύλο, ο τόπος και η ημερομηνία γέννησης κ.λπ.) που απονέμεται μέσω της εγγραφής και της έκδοσης πιστοποιητικού από εξουσιοδοτημένη ληξιαρχική αρχή μετά τη γέννηση.

Ο ιδιωτικός τομέας προσπαθούσε να προωθήσει συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για να συμβάλει στην ταχεία ψηφιοποίηση με τη στήριξη της Ψηφιακής Ταυτότητας.

Το ίδιο μοντέλο εφαρμόζεται ενεργά στην Ινδία με το πρόγραμμα Aadhaar. Το πρόγραμμα Aadhaar είναι μια ψηφιακή ταυτότητα πάνω στην οποία η Ινδία ψηφιοποίησε όλες τις υπηρεσίες της και επέτρεψε στον ιδιωτικό τομέα να έχει πρόσβαση στις διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API) του προγράμματος Aadhaar.

[Σ.Ι. Ασκητής: στην Ινδία το πρόγραμμα Aadhaar (ψηφιακής ταυτότητας) είναι για τους ενήλικες - ενω για τα ανήλικα είναι το πρόγραμμα Baal (Βάαλ) Aadhaar (ψηφιακής ταυτότητας)].

Ο ρόλος της ψηφιακής ταυτότητας δεν περιορίζεται μόνο για χρήση ως εθνική ταυτότητα - όχι - αλλά επεκτείνεται και σε άλλες υπηρεσίες, όπως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, και ως λύση για μια παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση έγινε συζήτηση σχετικά με τη χρήση της ψηφιακής ταυτότητας για την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού και την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των χωρών που χρησιμοποιούν αυτή την ψηφιακή ταυτότητα - με αρκετές χώρες να μπορούν να μοιράζονται τα δεδομένα των πιστοποιητικών εμβολιασμού μεταξύ τους, μέσω τυποποιημένων διεπαφών κοινής χρήσης εφαρμογών.

Παράθεση από τη συνάντηση: «Ο ιδιωτικός τομέας έχει ένα σημαντικό ρόλο να επιτελέσει ώστε η κυβέρνηση να επανεξετάσει και να ενστερνιστεί ένα διαφορετικό τρόπο για το πώς θα πρέπει να διαχειρίζεται αυτή τη νόμιμη ταυτότητα», δήλωσε η Titi Akinsanmi,Public Policy Lead, West and Francophone Africa, Google.

Βλέπετε: «Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη για τεχνολογίες διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων για τους ασθενείς και για τους επαγγελματίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης». - Από το Future Identity Festival Agenda 2021.

Ο Cristian Terhes το έθεσε τόσο εύγλωττα και ήταν απόλυτα εύστοχος:

«Είναι σαφές ότι αυτό που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή είναι η κινεζοποίηση της Ευρώπης, αυτό που συμβαίνει στην Κίνα με την κοινωνική πιστωτική βαθμολογία (Social Credit System), βλέπουμε το ίδιο σύστημα να εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή υπό την ηγεσία της Ursula von der Leyen». 



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF /World Economic forum) συμμετείχε από την αρχή στη στρατηγική διαχείριση της πανδημίας Covid , δίνοντας μεγάλη έμφαση στη χρήση της πανδημίας ως καταλύτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την παγκόσμια εισαγωγή συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF /World Economic forum) ήταν - μαζί με το Ίδρυμα Gates - χορηγός της προφητικής άσκησης προσομοίωσης πανδημίας κορονοϊού "Event 201" (το 201 είναι η συντομογραφία του 2021), που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 - και την ίδια ημέρα με την έναρξη των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων της Γουχάν, που θεωρούνται από ορισμένους ως «σημείο μηδέν» της πανδημίας.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF /World Economic forum) υπήρξε κύριος υποστηρικτής των συστημάτων ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας, υποστηρίζοντας ότι θα καταστήσουν τις κοινωνίες και τις βιομηχανίες πιο αποτελεσματικές, πιο παραγωγικές και πιο ασφαλείς.

Τον Ιούλιο του 2019, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF /World Economic forum) ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για τη «Διαμόρφωση του μέλλοντος των ταξιδιών με τη διαχείριση της ψηφιακής ταυτότητας του ταξιδιώτη με βιομετρικά» ονόματι KTDI (Known Traveller Digital Identity) - παράλληλα με αυτό το πρόγραμμα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF /World Economic forum) συνεργάστηκε με τη συμμαχία ID2020, η οποία χρηματοδοτείται από τα ιδρύματα Gates και Rockefeller και διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα για την «παροχή ψηφιακής ταυτότητας με εμβόλια».

Το ID2020 θεωρεί τον εμβολιασμό των παιδιών (τώρα ενηλίκων) ως «σημείο ένταξης στην ψηφιακή ταυτότητα».


Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF /World Economic forum) Klaus Schwab είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "COVID-19: The Great Reset" (Covid-19: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση), που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2020 - στο οποίο υποστηρίζει ότι η πανδημία Covid μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί για μια «οικονομική, κοινωνική, γεωπολιτική, περιβαλλοντική και τεχνολογική επανεκκίνηση» και συμπεριλαμβάνει την προώθηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.


Την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016, το ID2020 - μια στρατηγική, παγκόσμια πρωτοβουλία που δρομολογήθηκε ως απάντηση στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9 (Sustainable Development Goal 16.9): «Παροχή νόμιμης ταυτότητας σε όλους, συμπεριλαμβανομένης και της καταχώρισης γέννησης έως το 2030», σε συνεργασία με το Γραφείο Συμπράξεων των Ηνωμένων Εθνών, διοργάνωσε τη διάσκεψη κορυφής "ID2020 Summit - Harnessing Digital Identity for the Global Community" στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.


Μία από τις υλοποιήσεις αυτών των έργων έγινε το 2019, όταν το ID2020 και οι εταίροι του ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα για την παροχή ψηφιακής ταυτότητας μαζί με το ιστορικό εμβολιασμού, στο Μπαγκλαντές.

«Εφαρμόζουμε μια προορατική προσέγγιση για την ψηφιακή ταυτότητα που δίνει στα άτομα τον έλεγχο των προσωπικών τους πληροφοριών, ενώ παράλληλα βασίζεται στα υπάρχοντα συστήματα και προγράμματα», δήλωσε ο Anir Chowdhury, σύμβουλος πολιτικής στην A2I.

«Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές έχει αντιληφθεί ότι ο σχεδιασμός των συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας έχει εκτεταμένες επιδράσεις στην πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες και στα μέσα διαβίωσης και είμαστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσουμε σε αυτή την προσέγγιση».

Γραπτά στοιχεία υποβλήθηκαν επίσης από το ID2020 στην κοινοβουλευτική ομάδα της επιτροπής του Ηνωμένου Βασιλείου τον Ιούνιο του 2020 για την πιστοποίηση της κατάστασης των πολιτών για τον Covid  οπου έγραψε: «πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει μια λειτουργική και εναλλακτική λύση με τη μορφή ψηφιακών πιστοποιητικών υγείας που θα αποτελούν απόδειξη της ανοσίας στον Covid - θα χρησιμεύσει ως απόδειξη μιας πρόσφατης εξέτασης με αρνητικό αποτέλεσμα (η οποία θα πρέπει να ενημερώνεται με κάποια συχνότητα) ή του εμβολιασμού».


Το ID2020 με το "Good Health Pass Collaboration" (το οποίο παρεμπιπτόντως έχει τον Tony Blair στο πρωτοσέλιδό  - έναν ακόμη υποστηρικτή των βιομετρικών ταυτοτήτων) - σε συνεργασία με τεχνολογικές εταιρείες, ήταν το κρυφό χέρι που βοήθησε και καθοδήγησε την ΕΕ, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο να εφαρμόσουν μια παγκόσμια διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα.

Ένα από τα σημεία του μανιφέστο του ID2020 είναι:

«Πιστεύουμε ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν τον έλεγχο της δικής τους ψηφιακής ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου συλλογής, χρήσης και κοινής χρήσης των προσωπικών δεδομένων. Ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να διεκδικεί την ταυτότητά του πέρα από θεσμικά και εθνικά σύνορα, καθώς και πέρα από το χρόνο. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η φορητότητα και η ανθεκτικότητα είναι απαραίτητες για να μπορέσει η ψηφιακή ταυτότητα να ενδυναμώσει και να προστατεύσει ουσιαστικά τα άτομα».


Αν μπορούμε να πάμε λίγο πιο πίσω, τον Νοέμβριο του 2017 - ο Δρ Seth Berkley, Διευθύνων Σύμβουλος της Gavi, της Συμμαχίας Εμβολίων, έγραψε ένα άρθρο για το Nature στο οποίο τόνιζε την επείγουσα ανάγκη μετάβασης σε συστήματα ψηφιακής ταυτοποίησης. Ειδικά σε αυτά που επιτρέπουν τον εντοπισμό και την παρακολούθηση όσων απουσιάζουν σήμερα, για την επίτευξη 100% εμβολιαστικής κάλυψης.

Σε αυτήν επεσήμανε ότι «αυτή η παγκόσμια κρίση ταυτοποίησης είναι τόσο σημαντική που έχει τον δικό της δείκτη (αριθμός 16.9) στα πλαίσια των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals / SDGs) των Ηνωμένων Εθνών και αποσκοπούν στο να διασφαλίσουν ότι όλοι θα έχουν μια νόμιμη ταυτότητα έως το 2030».

Και συνέχισε γράφοντας: «Η ψηφιακή τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν μια ευκαιρία. Ο τομέας της τεχνολογίας βρίσκεται σε μια αποστολή να εξοπλίσει όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη με μια ψηφιακή και διαδικτυακή παρουσία - και οι καινοτομίες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου είναι ακριβώς εκείνες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την παγκόσμια κοινότητα δημόσιας υγείας να εμβολιάσει κάθε παιδί».


Τον Μάρτιο του 2018 σε άρθρο της ID2020 έγραφε: «Η ανοσοποίηση αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την κλιμάκωση της χρήσης της ψηφιακής ταυτότητας». Η ID2020 εγκαινίασε μια συμμαχία, η οποία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Rockefeller και την εταιρεία συμβούλων Accenture, το 2017.Εκείνη τη χρονιά καθορίστηκαν επίσης οι κύριοι στόχοι της συμμαχίας: Να αναπτύξει και να δοκιμάσει τεχνολογικές λύσεις για την ψηφιακή ταυτότητα και να συνεργαστεί με κυβερνήσεις και «υφιστάμενους, καθιερωμένους οργανισμούς για την εφαρμογή αυτών των λύσεων».

Πρόσφατα η ForgeRock, μια εταιρεία προγραμματισμού ψηφιακών ταυτοτήτων που εργάζεται για τη διαμόρφωση των ψηφιακών ταυτοτήτων της Αυστραλίας, είχε να πει τα εξής: «Η ψηφιακή ταυτοπροσωπία (check-in) θα παραμείνει ένα σημαντικό μέρος της πραγματικότητας μας και μετά τα lockdowns για το ορατό μέλλον στην Αυστραλία - ενώ τα διαβατήρια εμβολιασμού θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στο να μπορέσει το έθνος μας να επιτρέψει την πραγματοποίηση  εγχώριων και διεθνών ταξίδιών». «Και τα δύο εξαρτώνται από τις υπηρεσίες διαχείρισης ψηφιακών ταυτοτήτων για να λειτουργήσουν».

Και «Με ευαίσθητες πληροφορίες όπως οι διευθύνσεις κατοικίας και τα αρχεία εμβολιασμού να αποτελούν μέρος των ψηφιακών υπηρεσιών που χρησιμοποιούν οι πολίτες καθημερινά, η ύπαρξη της κατάλληλων υποδομών για τη διαχείριση της ψηφιακής ταυτότητας -ώστε να συνεχιστεί η επέκταση αυτών των υπηρεσιών - θα είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών κατα τη διάρκεια της πανδημίας» - David Hope, of SVP, Asia Pacific, and Japan at ForgeRock.

Η ForgeRock είναι πάροχος ψηφιακών ταυτοτήτων και συνεισφέρει επίσης στο έγγραφο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF /World Economic forum) με τίτλο: "A Blueprint for Digital Identity - The Role of Financial Institutions in Building Digital Identity".

Και σε ένα άλλο άρθρο με τίτλο: "Harnessing Digital Identity to Build Tomorrow's Public Sector", η ForgeRock έγραφε: «Τώρα με τα εμβόλια COVID-19 στον ορίζοντα, η αρχή του τέλους της πανδημικής κρίσης μπορεί να είναι ορατή. Η ψηφιακή ταυτότητα θα επιτρέψει στον οργανισμό σας να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του σήμερα και να παρέχει ασφαλείς, συνδεδεμένες ψηφιακές υπηρεσίες σε ευρεία κλίμακα, απλά διασφαλίζοντας ότι τα συστήματα, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές γνωρίζουν με ποιον (ή τι) αλληλεπιδρούν».


Περισσότερα αποσπάσματα που συνδέουν την ψηφιακή ταυτότητα με τα εμβόλια:

Long predating Covid, we were working on the intersection of digital credentials and immunization.” – Dakota Gruener Executive Director of ID2020 said on 04.02.2021.

Στο «Η Ψηφιακή Ταυτότητα ως Επένδυση» από την Justine Humenansky, CFA στις 28 Ιουλίου 2020, η ίδια έγραψε: «Γιατί η ψηφιακή ταυτότητα είναι σημαντική τώρα; Αν και δεν είναι άμεσα προφανές, ο COVID-19 αποτελεί καταλύτη για την DID (Digital Identity / Ψηφιακή Ταυτότητα). Ο πιο προφανής αντίκτυπος, αν και γεμάτος με ηθικά ζητήματα, είναι η ανάγκη παρακολούθησης της κατάστασης της υγείας (του καθένα) καθώς ανοίγουμε την οικονομική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να απαιτήσει από τους πολίτες να φέρουν «πιστοποιητικά ανοσίας», τα οποία είναι ουσιαστικά ψηφιακές ταυτότητες συνδεδεμένες με δεδομένα υγείας».


«Στον σημερινό ψηφιακό και διασυνδεδεμένο κόσμο, η ικανότητα επαλήθευσης των στοιχείων ταυτοποίησης των πολιτών χωρίς την προσφυγή σε φυσικά αναγνωριστικά στοιχεία είναι όλο και πιο σημαντική. Ωστόσο, τα σημερινά συστήματα ψηφιακής ταυτότητας είναι αξιοσημείωτα υπανάπτυκτα. Καθώς τα συστήματα αυτά αναγκάζονται να εξελιχθούν για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις όπως αυτές που θέτει η πανδημία COVID19, η επιτυχία τους θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματική εφαρμογή τουλάχιστον τριών πυλώνων ψηφιακής ταυτότητας:» – COVID-19 as a Catalyst for Advancement of Digital Identity – Brandon Thompson and Samantha Ettari.



Και αυτό μας συνδέει όμορφα με την ομιλία του Cristian Teres στην οποία περιέγραψε τα διάφορα ψηφιακά έργα που προωθεί η ΕΕ για την κινεζοποίηση της Ευρώπης.

«Η Ιταλία έχει προικιστεί με μια επιβλητική τεχνολογική υποδομή - την εθνική πλατφόρμα ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού (PN-DGC), η οποία έχει χαρακτηριστικά διαλειτουργικότητας με την ευρωπαϊκή πύλη για το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό (EU-DGCG). Εξετάζει τη δυνατότητα χρήσης τεχνολογιών κατανεμημένης εγγραφής (Blockchain) για την επικύρωση και την προστασία των δεδομένων. Με άλλα λόγια, το διαβατήριο υγείας είναι μια εμβρυική μορφή ψηφιακής ταυτότητας. Η ΕΕ σχεδιάζει να εισαγάγει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που θα πρέπει να χρησιμοποιείται από το 80% των Ευρωπαίων πολιτών έως το 2030. Ο Covid έχει ευνοήσει τη μαζική εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας παγκοσμίως». – from Loretta Napoleoni’s blog.

Τα ψηφιακά διαβατήρια του εμβολίου COVID-19 «Επεκτείνουν την περίπτωση των ψηφιακών ταυτοτήτων πέρα από τον εμβολιασμό για τον COVID-19 και δυνητικά χρησιμεύουν ως ψηφιακή ταυτότητα - ως μια πιο ολοκληρωμένη, καθολική πηγή πληροφοριών ταυτότητας...» έγραψε η Aite-Novarica, η οποία είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει κρίσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία, τους κανονισμούς, τη στρατηγική και τις επιχειρήσεις σε εκατοντάδες τράπεζες, ασφαλιστές, παρόχους πληρωμών και επενδυτικές εταιρείες.



Και σύμφωνα με τον Jacob Nordangård, διδακτορικό φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Linköping της Σουηδίας και ομιλητή στην όγδοη διεθνή διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή - ο κόσμος χρειάζεται μια παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας. «Η έξαρση του COVID19, με όλες τις τραγικές συνέπειές του, έτυχε να είναι το τέλειο εναρκτήριο γεγονός για να δείξει στον κόσμο την ανάγκη για έναν παγκόσμιο συντονισμό και διαχείριση του πλανήτη - καθώς και την ανάγκη για [ένα] τεχνολογικό καθεστώς επιτήρησης προκειμένου να παρακολουθούνται και να ελέγχονται όλοι οι άνθρωποι και οι ασθένειες (και οι παγκόσμιες αλυσίδες αξίας)», ανέφερε σε ανάρτησή του στο ιστολόγιο στις 6 Απριλίου. 2020.





Συνοψίζοντας, αυτό που βλέπουμε είναι μακροχρόνια σχέδια από παρόχους ψηφιακών ταυτοτήτων, παγκόσμιες ΜΚΟ και τεχνολογικούς εταίρους που χρησιμοποιούν τον Covid-19 ως δικαιολογία, για να προωθήσουν ένα παγκόσμιο πανοπτικό ψηφιακής ταυτότητας, το οποίο όπως γνωρίζετε, θα χρησιμοποιηθεί για πολλούς λόγους. Μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι τα διαβατήρια εμβολιασμού εμφανίστηκαν ξαφνικά και από το πουθενά. Όχι, όλος αυτός ο σχεδιασμός και η διαμόρφωση των τρεχόντων γεγονότων μάς έφερε όλους σε αυτό το σημείο, ώστε να τα αποδεχτούμε. Στη συνέχεια, συνδέστε το αυτό με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και τις μεγάλες ψηφιακές τράπεζες, και έχετε τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού σας - στην πραγματικότητα μπορούν να σας αναγκάσουν να κάνετε ό,τι θέλουν.


Τέλος: «Τα πιστοποιητικά COVID αποτέλεσαν μια φανταστική ευκαιρία για την παγκόσμια επίλυση του προβλήματος της ψηφιακής ταυτότητας και της επαλήθευσης των διαπιστευτηρίων. Ήταν μια ευκαιρία για την τυποποίηση της επαλήθευσης των διαπιστευτηρίων και της ψηφιακής ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο». - Nikesh Lalchandani, καταξιωμένος τραπεζίτης, τεχνολόγος και επικοινωνιολόγος με δεκαετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, την τεχνολογία, τις πληρωμές και την καινοτομία.

Τα διαβατήρια εμβολιασμού είναι ένα εργαλείο επιλογής για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της μεγάλης επανεκκίνησης - και οι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Schwab εκκολάπτουν και προωθούν την ατζέντα της μεγάλης επανεκκίνησης μαζί με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ζωής μας.

Τα διαβατήρια εμβολιασμού έχουν πολλαπλές λειτουργίες. Μπορούν να καταγράφουν τις σαρώσεις του διαβατηρίου εμβολιασμού μέσω της εφαρμογής επαλήθευσης. Μπορούν επίσης να καταγράφουν τα βιομετρικά μας στοιχεία και τη χρήση μας όπου κι αν πηγαίνουμε, και μπορούν επίσης να παρακολουθούν τη συμμόρφωση μας με τα εμβόλια, τόσο για τις φυσικές όσο και για τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Λειτουργούν επίσης ως ωρολογιακές βόμβες για την κοινωνία. Φανταστείτε να ζείτε στη Γαλλία όταν το 50% του πληθυσμού διαπιστώνει ότι τα διαβατήρια εμβολιασμού τους έχουν ανακληθεί / λήξει. Τότε δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους, να ταξιδέψουν, να φάνε - η οικονομία πάει κατά διαόλου.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Ο σκοπός είναι να αχρηστευθούν οι μικρές επιχειρήσεις, να μας εμποδίσουν να μετακινούμαστε ελεύθερα, αλλά κυρίως να σταματήσει το εμπόριο και ο αυτοπροσδιορισμός της υγείας. 
Και στο τέλος, θα είναι η καταστροφή του φυσικού κόσμου όπως τον ξέραμε κάποτε,η οποία θα οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στον πάτο, σε μια αμιγώς τεχνητή ζώη μέσω ψηφιακών διδύμων, μέσα σε ένα Matrix, στο Metaverse, το οποίο θα είναι μια άλλη παγίδα.

Οδηγούμαστε γρήγορα στην εξομοίωση μας με την Κίνα, και μόνο εμείς μπορούμε να την σταματήσουμε πριν να είναι πολύ αργά.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...