Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Α.Malhotra αποκαλύπτει έρευνα που συνδέει το θανατικό με τα εμβόλια: «Δεν την δημοσιεύουν για να μην χάσουν χρήματα»

 Ο Α.Malhotra αποκαλύπτει έρευνα που συνδέει το θανατικό με τα εμβόλια: «Δεν την δημοσιεύουν για να μην χάσουν χρήματα»Σοβαρές καταγγελίες από τον Βρετανό καρδιολόγο

O Aseem Malhotra, Bρετανός καρδιολόγος, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για το θανατικό που λαμβάνει χώρα τους τελευταίους μήνες παγκοσμίως, καθώς υποστήριξε ότι υπάρχει έρευνα που δείχνει ότι έχει αυξηθεί ραγδαία ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής, κάτι που ισχυρίζεται ότι συνδέεται και με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. 

Ο καθηγητής και συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων σε εφημερίδες τονίζει επίσης ότι ο λόγος που δεν δημοσιεύεται αυτή η έρευνα είναι για να μην χάσουν λεφτά οι επιστήμονες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε μιλώντας στο GB News:

«Έρευνα έδειξε ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής, από 11% σε πέντε χρόνια, σε 25%. Αυτή είναι τεράστια αύξηση, εάν αυτό αληθεύει, τότε είναι πολύ ανησυχητικό πράγματι.

Ερευνητής από πολύ διάσημο Βρετανικό ίδρυμα καρδιολογίας επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει ότι οι ερευνητές σε αυτό το τμήμα είχαν βρει κάτι παρόμοιο στις στεφανιαίες αρτηρίες που συνδέονται με το εμβόλιο- την φλεγμονή, από την απεικόνιση (και) τις μελέτες γύρω από τις στεφανιαίες αρτηρίες.

Έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, επειδή ανησυχούν ότι θα χάσουν την χρηματοδότηση της έρευνας από την βιομηχανία φαρμάκων.

Συνάδελφοι βλέπουν όλο και πιο νέα άτομα να έρχονται με καρδιακή προσβολή.

Ξέρουμε από τον Ιούλιο ότι έχουν υπάρξει σχεδόν 10.000 επιπλέον θάνατοι- όχι από Covid-19, και οι περισσότεροι από αυτούς ή σημαντικό ποσοστό από αυτούς, οφείλονται σε παθήσεις του κυκλοφορικού. Με άλλα λόγια καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό».


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...