Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Μαζικά οικογένειες των θυμάτων του εμβολίου στη Νότια Κορέα θρηνούν τους αγαπημένους τους και ζητούν δικαίωση με σύνθημα ” αναγνωρίστε την υπαιτιότητα”

Οικογένειες των θυμάτων του εμβολίου κατά του COVID στη Νότια Κορέα θρηνούν τους αγαπημένους τους κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης ”μνημόσυνου”.

Καθώς η Νότια Κορέα συνεχίζει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID-19, ο αριθμός των θανάτων από παρενέργειες του εμβολίου συνεχίζει να αυξάνεται. Οι οικογένειες των νεκρών πραγματοποίησαν τελετή στις 20 Νοεμβρίου για να ζητήσουν απαντήσεις και δικαιοσύνη από την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας. Οι τεθλιμμένοι συγγενείς ξύρισαν τα κεφάλια τους κρατώντας ψηλά τις φωτογραφίες των νεκρών αγαπημένων τους προσώπων καθώς εκλιπαρούσαν για απαντήσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ο Joo-Hwan Noh αγκαλιάζει το πορτρέτο της κόρης του και καταπίνει δάκρυα καθώς ξυρίζει το κεφάλι του για το πένθος.

Η 20χρονη κόρη του Joo-Hwan Noh είχε παραπονεθεί στον πατέρα της τον Σεπτέμβριο ότι εμφάνισε πόνο στο στήθος μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna. Έξι μέρες αργότερα, ο σφυγμός της έπεσε ξαφνικά και τελικά πέθανε αφού εισήχθη στο νοσοκομείο.

Μια άλλη τραγική φιγούρα στην εκδήλωση ήταν η Lee Mi-Joo, η οποία έχασε την 25χρονη κόρη της μόλις τέσσερις ημέρες μετά το δεύτερο εμβόλιο της για τον COVID-19 τον περασμένο μήνα.

«Είμαι εδώ διαδηλώνοντας σήμερα για την κόρη μου. Ελπίζω να γνωρίσω ανθρώπους εδώ με τους οποίους μπορώ να γίνω φίλη για να θρηνήσω για τα βάσανα των αγαπημένων μας προσώπων».

Μέλη της οικογένειας των θυμάτων κρατούν πινακίδες και ουρλιάζουν για δικαιοσύνη για τους νεκρούς αγαπημένους τους
Οι τεθλιμμένες οικογένειες κραύγαζαν “αναγνωρίστε την (υπ)αιτιότητα!” μια αναφορά στην έλλειψη παραδοχής από την κυβέρνηση ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτούς τους ξαφνικούς θανάτους.

Η ολονυκτία έγινε μόλις μια ημέρα αφότου μέλη της οικογένειας θυμάτων από το εμβόλιο COVID-19 αντιμετώπισαν την επικεφαλής του CDC της Νότιας Κορέας Jeong Eun-Kyeong, μπλοκάροντας το αυτοκίνητό της και απαιτώντας απαντήσεις από το CDC της Νότιας Κορέας.thecovidworld 21/11/21

H αγάπη είναι παντοδύναμη μόνο η αγάπη οδηγεί στην αλήθεια.. όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τους ανθρώπους ζητούν δικαίωση και φθάνουν στην αλήθεια….Μια αλήθεια που ως κάθε μεγάλη αλήθεια είναι οικουμενική και παγκόσμια…

Και όμως αυτό το πειραματικό ” εμβόλιο” το κάνουν υποχρεωτικό! και το βάπτισαν ως τη ”μόνη λύση”…

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...