Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Μ.Σχοινάς: Έχουμε θεραπείες για τον Covid-19 αλλά δεν τις αγοράζουμε γιατί πρέπει να πουλάμε εμβόλια έως το 2023

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ελληνικό ραδιόφωνο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς υποστήριξε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες φαρμακευτικές θεραπείες για τον Covid-19 τις οποίες η Ευρώπη δεν τα αγοράζει γιατί έχει κάνει συμφωνίες για εμβόλια. 

Ο Μ.Σχοινάς δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ με εννέα διαφορετικές θεραπείες, που είναι ελεγμένες κι εγκεκριμένες πλέον από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Και ο λόγος που δεν τα έχουν προμηθευτεί ήδη οι ευρωπαϊκές χώρες ώστε να μπορέσουν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη του Covid-19; Ότι η ΕΕ έχει κάνει συμφωνία για να παίρνει εμβόλια έως και το 2023 και όχι έως το 2022, όπως μέχρι σήμερα νόμιζαν οι περισσότεροι! 

«Λέει ο Βασίλης Χιώτης, και σωστά, ότι κάποια στιγμή μέσα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να βάλουμε και τις θεραπευτικές επιλογές. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει, έχουμε ήδη εγκρίνει σε κοινοτικό επίπεδο έναν αριθμό οκτώ με εννιά θεραπευτικών επιλογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες, οι οποίες είναι εγκεκριμένες, πράγμα που σημαίνει ότι, αν οποιαδήποτε κυβέρνηση θελήσει να κινηθεί προς αυτά, μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα αδειοδοτήσεων. Είναι απόλυτα ελεγμένες και εγκεκριμένες. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο μαζικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτών των θεραπευτικών ουσιών, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει όταν πια πηγαίνουμε στο τέλος των εμβολίων, όχι στην αρχή της προσπάθειας, όπως βρισκόμαστε τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Σχοινάς.

Και όταν μιλάει για το τέλος των εμβολίων, αυτό δεν θα έρθει πριν από το 2023, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά «το εμβολιαστικό μας πρόγραμμα συνεχίζεται, έχει καθολική κάλυψη και έχουμε ήδη αγοράσει επαρκείς δόσεις και για το 2022 και για το 2023. Βλέπουμε τώρα την αναζωπύρωση των μολύνσεων στην Ευρώπη, φανταστείτε τι θα είχε συμβεί χωρίς το μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμών. Το λέω έτσι προς υπενθύμιση».

Εν ολίγοις ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ομολογεί ότι έχουμε εγκεκριμένα φάρμακα για τον Covid-19 αλλά δεν τα φέρνουμε στην Ευρώπη για να μην μειωθούν οι πωλήσεις των εμβολίων! Δηλαδή δέχεται η ΕΕ να πεθαίνουν άνθρωποι για να μην χάσουν χρήματα οι «Big Pharma»! 

Η αποκάλυψη του Μ.Σχοινά δημιουργεί πολλά ερωτήματα και για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία καθυστερημένα προμηθεύτηκε μόλις 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. 

Όπως μας λέει ο Μ.Σχοινάς υπάρχουν τουλάχιστον 8-9 θεραπείες για τον κορωνοϊό, τις οποίες θα μπορούσε να αγοράσει. Όμως, όχι επιμένει στα εμβόλια τα οποία έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να περιορίσουν την πανδημία. 

Με περισσότερους από 100 νεκρούς κάθε μέρα με Covid-19 θεωρούμε ότι είναι έγκλημα η κυβέρνηση και να καταστρέφει το ΕΣΥ διώχνοντας τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και να μην προμηθεύεται φάρμακα τα οποία θα μπορούσαν να σώσουν ανθρώπους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...