Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ξεμπρόστιασμα Κ.Αρβανίτη σε ΕΟΔΥ: «Τριπλάσιοι θάνατοι Covid-19 σε εμβολιασμένους» - Ιδού τα στοιχεία σας

«Σεισμό» προκαλεί η ανάλυση του καρδιολόγου, Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο οποίος πήρε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και παρατήρησε ότι καθημερινά καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους παρά σε ανεμβολίαστους! 

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Κ.Αρβανίτης σημειώνονται τριπλάσιοι θάνατοι σε εμβολιασμένους απ' ότι σε ανεμβολίαστους τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, όπου και υπήρξε διαρροή των στοιχείων του ΕΟΔΥ σε ΜΜΕ, καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους! 

Για ποιά πανδημία των ανεμβολίαστων μιλάμε τότε; 

«Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση», τονίζει ο γιατρός και να συμπληρώσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες που τα στοιχεία βρίσκονται στη δημοσιότητα κανείς δεν τα έχει διαψεύσει!

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, την ώρα που βλέπουμε «ειδικούς» και κυβέρνηση καθημερινά να λένε διαφορετικά νούμερα για τον αριθμό των εμβολιασμένων που διασωληνώνονται σε ΜΕΘ. 

Μάλιστα ο Κ.Αρβανίτης ζητά ανοιχτά την παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά «είναι πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση», ενώ τονίζει ότι ή τα συστημικά ΜΜΕ λένε ψέματα για τις ΜΕΘ και πρέπει να τους ασκηθεί δίωξη για ψευδείς ειδήσεις, ή λένε αλήθεια και πρέπει να υπάρξει έρευνα για το πού πεθαίνουν τελικά οι εμβολιασμένοι. 

Διαβάστε αναλυτικά την αποκαλυπτική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αρβανίτη

«ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!

ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ,

ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;

Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση!

Αν και ο ΕΟΔΥ αποφεύγει να κοινοποιεί νευραλγικά δεδομένα για την εμβολιαστική κατάσταση των θανόντων, έκανε δύο φορές το "λάθος" να τα δώσει σε "ημέτερους" και μόνο! 
Αλλά αυτό μας είναι αρκετό για να ξετρυπώσουμε μία τραγική αλήθεια.

Προκύπτει μία τραγική πραγματικότητα για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας, που σίγουρα επισύρει και ποινικές ευθύνες.
 Ας δούμε όμως τα γεγονότα βήμα-βήμα.
_________________________________

ΒΗΜΑ 1ο

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε μια "μελέτη" του, που την πραγματοποίησε με στοιχεία που του έδωσε ο ΕΟΔΥ.  Στοιχεία που όμως δεν τα έδωσαν σε κανέναν άλλον, ούτε ο ΕΟΔΥ, ούτε ο κ. Τσιόδρας...

Ο σκοπός της υποτιθέμενης "μελέτης" του κ. Τσιόδρα ήταν να "αποδείξει" ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί τάχα μας γλύτωσαν από πολλούς θανάτους. Εκανε λοιπόν επεξεργασία κάποιων αριθμητικών δεδομένων (που ΔΕΝ μας τα κοινοποιεί) και οδηγήθηκε στα συμπεράσματα που σκόπευε από την αρχή, με έναν τρόπο αδιαφανή και που θέλει να τα αποδεχτούμε στα πλαίσια του "πίστευε και μη ερεύνα"!

Αναγκαστικά όμως, μέσα σε αυτήν την "μελέτη" εμφάνισε 3 σημαντικούς αριθμούς, που αφορούν τους θανάτους των πλήρως εμβολιασμένων, των ατελώς εμβολιασμένων και των  ανεμβολίαστων, από την αρχή του 2021 ως την πραγματοποίηση της "μελέτης" του.

Αυτοί οι αριθμοί είναι:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 701 θάνατοι
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 607 θάνατοι
3) Ανεμβολίαστοι: 8.572 θάνατοι

Αυτοί οι 3 αριθμοί είναι για μας 3 φάροι στο σκοτάδι. 

Αν τώρα ξυπνήσει μέσα μας ο Σέρλοκ Χολμς και αρχίσουμε και ψάχνουμε τα καθημερινά ημερήσια δελτία του ΕΟΔΥ, θα διαπιστώσουμε ότι αυτά τα αριθμητικά δεδομένα ταιριάζουν μόνο με τα δεδομένα του δελτίου της 27ης Σεπτεμβρίου.

Οπότε οι παραπάνω πέθαναν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 27ης Σεπτεμβρίου 2021.
_____________________________________

ΒΗΜΑ 2ο

Πριν 15 μέρες η HUFFINGTON POST ανακοίνωσε και αυτή στοιχεία από τον ΕΟΔΥ, (που επίσης δεν δόθηκαν σε κανέναν άλλον), σχετικά με τους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων και ατελώς εμβολιασμένων, από την αρχή του έτους ως την 7η Νοεμβρίου 2021.

Οι αριθμοί αυτοί είναι:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 1673 θάνατοι (!)
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 770 θάνατοι

Οι ανεμβολίαστοι προκύπτουν εύκολα, αν από τα συνολικά στοιχεία του δελτίου του ΕΟΔΥ της 7ης Νοεμβρίου, αφαιρεθούν οι δύο παραπάνω αριθμοί, των πλήρως και των ατελώς εμβολιασμένων.

Ετσι προκύπτουν 9.014 θάνατοι ανεμβολίαστων (από την αρχή του 2021 ως την 7η Νοεμβρίου).
________________________________________

ΒΗΜΑ 3ο

Αν από τα νούμερα της 7ης Νοεμβρίου (στο ΒΗΜΑ 2ο) αφαιρέσουμε τα νούμερα της 27ης Σεπτεμβρίου (στο ΒΗΜΑ 1ο) βρίσκουμε τι ακριβώς συνέβη μέσα σε αυτές τις 41 μέρες που μεσολάβησαν.

Ετσι έχουμε για τους θανάτους που σχετίζονται με Covid:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 972 θάνατοι (!)
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 163 θάνατοι
3) Ανεμβολίαστοι: μόλις 442 θάνατοι (!)

Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό!

Στο μεσοδιάστημα των 41 ημερών μεταξύ 2 αυτών "μελετών", πέθαναν με Covid περίπου 3πλάσιοι εμβολιασμένοι, από όσοι πέθαναν ανεμβολίαστοι!
Καθημερινά δηλαδή, κατά μέσον όρο, πέθαιναν μόλις 11 ανεμβολίαστοι, όταν ταυτόχρονα πέθαιναν 28 εμβολιασμένοι (24 πλήρως και 4 ατελώς)....

Μα κάθε βράδυ, όλα τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια μας λένε το ακριβώς αντίθετο! Οτι οι ΜΕΘ για Covid είναι ασφυκτικά γεμάτες με βαριά πάσχοντες συμπολίτες μας, "που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι". Οτι περίπου το 90% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Αυτό δεν ακούμε κάθε βράδυ;

Ομως αποδείχθηκε με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι πεθαίνουν σχεδόν 3 πλάσιοι εμβολιασμένοι από όσοι ανεμβολίαστοι...
Επειδή "ένα κι ένα κάνει δύο" και για να μην τρελαθούμε εντελώς, προκύπτουν 2  σοβαρότατα θέματα για εισαγγελική διερεύνηση.
(Είναι ΠΡΩΤΗ φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση.)

______________________________________

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

Υπάρχουν μόνο 2 εκδοχές και 3η δεν υπάρχει:
- ή τα ΜΜΕ λένε ψέματα 
- ή τα ΜΜΕ λένε αλήθεια

1η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Τα συστημικά ΜΜΕ κάθε βράδυ να λένε ψέματα και να βγάζουν το άσπρο, μαύρο.

Στην περίπτωση αυτή πρέπει να κινηθεί εισαγγελέας, για να διερευνήσει την "διασπορά ψευδών ειδήσεων, με σκοπό την κατατρομοκράτηση του κόσμου κλπ", όπως αυτά καθορίστηκαν από την πρόσφατη τροποίηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα και να σχηματίσει κατηγορητήριο κατά των υπεθύνων, πράγμα όχι και ιδιαίτερα δύσκολο, αν σκεφτούμε ότι ΟΛΑ τα συστημικά κανάλια λένε ΚΑΘΕ βράδυ, το ΙΔΙΟ ακριβώς ψέμα.

2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Τα συστημικά ΜΜΕ να λένε αλήθεια και πράγματι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ να είναι ανεμβολίαστοι.
Τότε, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πέθαναν οι σχεδόν 3πλάσιοι θανόντες εμβολιασμένοι;

Τους κρατούν σκόπιμα έξω από τις ΜΕΘ, για να μην χαλάσει το αφήγημα που θέλει την συντριπτική πλειονότητα στις ΜΕΘ να την κατέχουν οι ανεμβολίαστοι;

Ετσι οι εμβολιασμένοι καταλήγουν "σαν το σκυλί στο αμπέλι", είτε σε ράντζα στους διαδρόμους, είτε σε κοινούς θαλάμους, είτε (ακόμη χειρότερα) τους διανέμουν σε διάφορες άλλες κλινικές των νοσοκομείων,, πράγμα που εκτός από την άδικη μεταχείριση των εμβολιασμένων εμπεριέχει και το έγκλημα της ΣΚΟΠΙΜΗΣ διασποράς του Covid;

Μιλούμε για έγκλημα, πολύ βαρύτερο της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
(Από κάτι κελαϊδήματα πουλιών που έχουν φτάσει στα αυτιά μου, που δεν ήθελα να τα πιστέψω, μάλλον η 2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ισχύει...)
_____________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Οι θνησιμότητες που προκύπτουν για τις 3 ομάδες είναι πολύ αποκαλυπτικές:
1) Ανεμβολίαστοι: 0,011% (11 ανά 100.000)
2) Πλήρως εμβολιασμένοι:  0,016%  (16 ανά 100.000)
3) Ατελώς εμβολιασμένοι: ):  0,051% (51 ανά 100.000)

Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά η προηγούμενη ανάλυσή μας, στην ανάρτηση:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=145912417776701&id=100...

Σε εκείνη την ανάρτηση, που αφορούσε ΟΛΟ το χρονικό διάστημα της πανδημίας, πάλι είχαμε δείξει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν μισή φορά υψηλότερη θνησιμότητα από τους ανεμβολίαστους:

- Ανεμβολίαστοι: 0,008%,  (8 ανά 100.000)
- Πλήρως εμβολιασμένοι: 0,012%  (12 ανά 100.000)»


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...