Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Αντωνιάδης: Στις 14 Ιανουαρίου η δίκη

σχόλιο Γ.Θ : Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Μια γροθιά. Όλοι μαζί για τον κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται κατά του ναζιστικού καθεστώτος

Στο εδώλιο του Β' τριμελούς εφετείου πλημμελημάτων θα κλιθεί στις 14 Ιανουαρίου 2022 ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ'εξακολούθηση που αφορούν τη δημόσια υγεία. Το αδίκημα διώκεται ως πλημμέλημα και ο κατηγορούμενος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών.

Παράλληλα, η υπόθεση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη θα απασχολήσει το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Η παραπομπή του δικηγόρου στο πειθαρχικό όργανο του Συλλόγου γίνεται αυτοδικαίως μετά την αποστολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της γνωστοποίησης της ποινικής δίωξης σε βάρος του.

πηγή

3 σχόλια:

 1. Μπράβο, Γιώργη! Όλοι οι Έλληνες μιά γροθιά! Ο Αντωνιάδης αγωνίζεται για όλους μας κόντρα στον συνασπισμένο νεοταξικό συρφετό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καρκινογόνο Αιθυλένιο
  στις Μπατονέτες Rapid Test απολύμανσης με ένδειξη ‘‘STERILE EO’’;;;;;;;;
  Καταγγελία από το ΙΝΚΑ Κρήτης;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...