Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Σύνοδος Ιερωνύμου: Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα rapid tests

Η συμμόρφωση των πιστών «δεν είναι δυνατόν να ελεγθεί από το εργατικό (νεωκόροι) ή εθελοντικό προσωπικό των Ιερών Ναών», λέει.

Η Σύνοδος του Λιάπη Ιερώνυμου, που συναδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης εξέτασε τα δεδομένα που διαμορφώνονται με τα νέα μέτρα τα οποία ισχύουν από σήμερα στους χώρους λατρείας κατά την τέλεση θρησκευτικών ακολουθιών, αποφασίζοντας ότι παραμένει σταθερή στο Εγκύκλιο Σημείωμά της, με το οποίο απευθύνει έκκληση σε Κλήρο και λαό να τηρεί τα μέτρα, προτρέποντας την πραγματοποίηση εμβολιασμού και τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στους ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι η συμμόρφωση των πιστών «δεν είναι δυνατόν να ελεγθεί από το εργατικό (νεωκόροι) ή εθελοντικό προσωπικό των Ιερών Ναών, καθώς αυτό δεν έχει ούτε δυνατότητες, ούτε αρμοδιότητες φύλαξης, ούτε δημόσιες (π.χ. αστυνομικές) εξουσίες».

Νωρίτερα, κατά την είσοδο του στο Συνοδικό Μέγαρο, ο Λιάπης Ιερώνυμος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «Πήραμε μέτρα τα οποία είναι και τα καλύτερα. Σήμερα θα ανταλλάξουμε απόψεις».

14 σχόλια:

 1. O κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (attica nea) ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!
  ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΘΕΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατά την εκφώνηση από τον Λειτουργό ιερέα του παραγγέλματος "Τας Θύρας τας Θύρας", κανείς δεν ήλεγχε για την παρουσία αβαπτίστων, όπως οι Θεοφόροι Πατέρες εθέσπισαν.

  Πιστοί, αβάπτιστοι, Αιρετικοί, προσκλαίοντες, όλους τους περιελάμβανε η "καλή παρέα", προς τέρψιν του Παγκαρίου...

  Τώρα η Πολιτεία για να της το θυμίσει, εξαναγκάζει την Εκκλησία σε μη επιβαλλομένους ελέγχους, νομοθετώντας το δικό της "Τας θύρας τας θύρας"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό είναι το πρόβλημα Λιάπη Ιερώνυμε;
  Αν θα μπορείς να ελέγξεις τα ράπιντ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ώστε αυτό είναι το πρόβλημά σας, δεσποτάδες! Η αδυναμία εφαρμογής της εντολής του Καίσαρος!!! Δηλαδή, είστε σύμφωνοι, δέχεστε την απόφαση ως λογική και φιλόχριστη, ως μη υβριστική κατά της εκκλησιαστικής Παραδόσεως και απλώς δεν μπορείτε να την εφαρμόσετε! Όχι, κύριοι δεσποτάδες! Είναι αντιχρίστη και εχθρική κατά του πιστού λαού, η πρόκληση του κράτους. Και αυτή είναι η απάντηση που τους αξίζει! Αφήστε πια για τους πολιτικάντηδες τα μασημένα λόγια και τους διπλωματικούς ελιγμούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κάνει τον έλεγχο ή ότι είναι ανήκουστο να μπαίνεις στον οίκο του Θεού με τεστ ύπαρξης ιού;δηλαδή για να κοινωνισουμε σαν οικογένεια θέλουμε 60 ευρώ...τυγχάνει να έχω 4 παιδιά...κρίμα κάποτε εάν ζω θα τα περιγράφω όπως περιέγραψαν τον 2ο παγκόσμιο οι παππούδες...ζούμε ιστορία....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΙ ΨΕΛΙΣΕ ΠΑΛΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αδερφέ 8:48 επειδή το είπε ένας σημαίνει πως ισχύει; Σε πληροφορώ πως ιατρός που γνωρίζω και εμβολιάστηκε απο τους πρώτους, έχει και παραέχει αντισώματα. Το αν διατηρούνται σε διαστημα 4-5-6 μηνών ή σε κάποιους για κάποιο λόγο αποτυγχάνουν να παράξουν πολλά ή σε μεγάλη χρονική διάρκεια, είναι κάτι που λογικά θα εξετάζεται.
  Δηλαδή όντως σα χριστιανοί, πρέπει να κοιτάμε τα πάντα και απο κάθε πλευρά σε αυτό το θέμα. Και αν ζούμε το κεφ.13 της Αποκάλυψης (αν θα πρέπει να αναμένουμε 3,5 ευκολα και 3,5 δύσκολα χρόνια) και να προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι εννούσε ο Αγιος Παίσιος οταν είπε μικρή κατοχή του αντιχρίστου και δε θα είναι το τελικός...(αρα μέχρι πιο χρονικό σημείο θα επιτρέψει ο Θεός να φτάσει το θέμα)...επίσης αν όσοι εμβολιάζονται σφραγίζονται ή ή ή...
  Δεν μπορούμε να παραβλέπουμε πως αυτός ο εμβολιασμός έχει δοθεί πολύ γρήγορα στον άνθρωπο αλλά μπορεί όντως να είναι η επόμενη γενιά εμβολίων, η οποία τώρα ειναι επικίνδυνη και μετά λιγότερο επικίνδυνη ή ακίνδυνη. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδωσουμε όλα επειδή το θέμα απο καθαρά υγειονομικό όπως έπρεπε να είναι, έγινε πολιτικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έγραψες: "Δεν μπορούμε να τα ισοπεδωσουμε όλα επειδή το θέμα απο καθαρά υγειονομικό όπως έπρεπε να είναι, έγινε πολιτικό."

   Όχι το θέμα ήταν ξεκάθαρα πολιτικό απ την αρχή αλλιώς θα είχανε φέρει και το ρωσικό εμβόλιο και το κινέζικο αλλά τους το απαγορεύει το προτεκτορατο των ΗΠΑ η διαλυμένη Ευρώπη

   Διαγραφή
  2. AN TO EMΒΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΘΕΝ ΕΜΒΡΥΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΦΟΝΕΩΣ!

   Διαγραφή
  3. Το γεγονός ότι κάποιος αναπτύσσει αντισώματα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την προστασία του έναντι του ιού, ούτε για την επιβίωσή του.
   Επίσης, ΚΑΝΕΝΑ εμβόλιο δεν είναι ασφαλές, ούτε και πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Εκτός από το γεγονός του ότι δεν γίνεται να προβλεφθεί η αντίδραση του εκάστοτε μπολιαζόμενου σε αυτό, εκτός του ότι οι φαρμακευτικές κοιτούν μόνο το κέρδος τους και όχι την υγεία μας, εκτός του ότι είναι πρακτικώς αδύνατο να βρεις όλες τις παρενέργειες ενός εμβολίου σε βάθος χρόνου, επίσης δεν είναι δυνατόν να αποφύγεις και πιθανές μολύνσεις ενός εμβολίου με ξένα στοιχεία. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει ανησυχητικώς συχνά και δεν υπάρχει τεχνολογία που να μπορεί να το αποτρέψει.
   Επομένως, κάθε φορά που μπολιάζεσαι παίζεις ρώσικη ρουλέτα με την υγεία σου και την ζωή σου. Μπορεί οι πιθανότητες άμεσου θανάτου να είναι μικρές, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και οι πιθανότητες βλαβών σε βάθος χρόνου είναι σχεδόν σίγουρες.

   Επομένως, η μόνο δικαιολογημένη χρήση των εμβολίων είναι η προσωρινή θωράκιση της κοινωνίας από ένα παθογόνο, μέχρι να βρεθεί για αυτό θεραπεία. Αν δεν νοιάζεται κανείς να βρεθεί θεραπεία και βασίζονται πάντα στα εμβόλια για παλαιές ασθένειες, αυτό είναι δολοφονική πρακτική και αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή.

   Επίσης, δεν έχει καμία απολύτως λογική να χρησιμοποιείς ένα σκεύασμα ή εμβόλιο με σκοπό να εκπαιδεύσεις το ανοσοποιητικό, όταν ο ιός που πας να πολεμήσεις είναι ιός που προσβάλει το αναπνευστικό σύστημα. Πολύ δε περισσότερο να διακηρύσσεις ότι θα πετύχεις και ανοσία αγέλης με αυτό! Είναι καθαρή δήλωση ηλιθιότητας και απόδειξη μη-γνώσης της βασικής βιολογίας... Όχι απλά γιατρός δεν αξίζεις να λέγεσαι, αλλά πρέπει να σου πάρουν και το πτυχίο του λυκείου. Όταν δε το σκεύασμα που προωθείς σε τεράστιο μέρος του πληθυσμού δεν περιέχει ολόκληρο τον ιό, αλλά μόνο μέρος του (πράγμα που ευνοεί τις μεταλλάξεις προς κατευθύνσεις που δεν γίνεται να προβλεφθούν), τότε μάλλον θα πρέπει να σε βάλουν και φυλακή, γιατί είσαι δημόσιος κίνδυνος.

   Τέλος, ένα σκεύασμα που τροποποιεί το γονιδίωμά σου ή παρεμβαίνει στην λειτουργία κυττάρων σου με γονιδιακό τρόπο δεν πρόκειται να γίνει ασφαλές ποτέ. Ακόμα και αν η επίδρασή του περιοριστεί σε ένα μεμονωμένο σημείο του σώματος, πράγμα που δεν συμβαίνει καθόλου στις μοντέρνες αυτές ενέσεις ευθανασίας. Πολύ απλά, οι σημερινές μέθοδοι μελέτης και κατανόησης της λειτουργίας των κυττάρων μας και οι μέθοδοι ανίχνευσης κυτταρικών αλλαγών και παρενεργειών σε μεγάλο βάθος χρόνου είναι υπερβολικά πρωτόγονες για να τις εμπιστευτείς.

   Και αν μάθαμε κάτι τα τελευταία δυο χρόνια, αυτό είναι ότι οι σύγχρονοι επιστήμονες, εκτός από ανάξιοι κάθε εμπιστοσύνης και απαλλαγμένοι από κάθε αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συνείδησης, είναι και εντελώς τρελοί και ανόητοι.

   Διαγραφή
 9. Ας δοξάσουμε τον Θεό , διότι η απόφαση αυτη της συνόδου είναι προς τη σωστή κατεύθηνση (άσχετα τις ανθρώπινες συμπάθειες ή αντιπάθειες που έχει ο καθένας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η Λειτουργια δεν διακόπτεται ούτε παπας θα το δεχτεί αυτό. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ο θρύλος λέει ότι ο παπάς που άφησε μισοτελειωμενη τη Λειτουργία κατά την Άλωση θα επιστρέψει να την τελειωσει; Ήταν τόσο αδιανόητο να διακοπεί η Λειτουργια που έγινε θρύλος.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Έχει ξεφύγει εντελώς η ιεραρχία της εκκλησίας πράγμα που ήταν αναμενόμενο κατά τον Αγ.Κοσμά Αιτωλό. Το όλο θέμα, είναι καθαρά θέμα διάκρισης, και αυτή είναι κάτι που το δίνει δώρο ο Θεός για να μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Η τηλεόραση σερβίρει ότι λέει το αφεντικό της και ξέρουμε ποιο είναι.
  Είναι κοντά στην ορθόδοξη παράδοση αυτή η απόφαση; Είναι κοντά στις αντίστοιχες ενέργειες των Πατέρων μας εκείνες τις εποχές, αυτοί οι πατέρες; Λιτανεία με τέστ και μπολι έχει τεράστια διαφορά και δεν θέλει πολύ μυαλό. Καρδιά καθαρή θέλει !!!! Εμβόλιο που καλλιεργήθηκε πάνω σε δολοφονημένο άνθρωπο και μόνο στην σκέψη σε ανατριχιαζει....... Ο ίδιος ο Θεός έδωσε κρασί και πρόσφορο αντί πραγματικού αίματος και σάρκας στον Χριστιανό , για να μπορεί να ενωθεί με τον Κύριο και οι σημερινοί κύριοι επιστήμονες? δίνουν τι; Και με ποιο τρόπο; ποια ελευθερία , ποια αγάπη , ποια καλοσύνη; Που είναι η λογική σκέψη; Ο Θεός να μας φωτίσει για να γυρίσουμε κοντά του όλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...