Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Χριστόδουλος των Ελλήνων: Ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων

σχόλιο Γ.Θ : Πόσο μας λείπεις Χριστόδουλε...
Ο αντικαταστάτης σου, που όταν ήσουν μαζί μας κυνήγαγε τις κάμερες για να εκφραστεί εναντίoν σου, έχει αφήσει την νέα τάξη ανενόχλητη.
Οι προσευχές και οι πρεσβείες σου από τον Ουρανό είναι η ελπίδα μας

Χριστόδουλος των Ελλήνων
«Η νέα τάξη πραγμάτων είναι αδυσώπητη και απαιτεί πλήρη υποταγή στα κελεύσματα των δυνάμεων που θέλουν επιβάλλουν μία νέα μορφή ζωής, η οποία δεν θα έχει σχέση ούτε με την παράδοση, ούτε με την Εκκλησία, αλλά με την ηθική ασυδοσία»

«Όλα επιτρέπονται είναι το νέο σλόγκαν της κοινωνίας μας, έστω και εάν αυτά έρχονται σε αντίθεση με το Ιερό Ευαγγέλιο και με την οικογενειακή μας παράδοση»

«Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να ξεκαθαρίσει το έδαφος και να πείσει ή να εξαναγκάσει αυτούς που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά της, είτε να φύγουν από τη μέση, είτε να σιωπήσουν. Και εάν δεν το κάνουν η τύχη που τους περιμένει είναι η ηθική εξόντωση».

«Ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων»

2 σχόλια:

 1. ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ:
  1. ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
  2. ΤΟ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ-ΚΑΛΟΖΩΪΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΙΣΚΑ, ΒΕΛΟΝΑ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ
  3. ΤΟ ΓΛΥΚΟ-ΛΑΡΥΓΓΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ, ΦΙΣΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΛΟΝΑ
  ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΣΚΑΠΤΑΝ-ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ-,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΟ "ΣΑΣ ΠΑΩ" ΚΑΙ "ΕΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ" ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ..ΟΧΙ,ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΝΑΙ,ΠΟΝΑΜΕ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ-ΚΑΙ-ΚΑΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΔΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ."ΥΨΩΘΕΙΤΩ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΩΣ ΘΥΜΙΑΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ".
  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ; ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ. ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!
  ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ,ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ,ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...