Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ας αφυπνιστούμε όλοι!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας...!!!" 

Το σχέδιο της Νέας Τάξης, δηλαδή του Διαβόλου, είναι ξεκάθαρο!
 
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία καθώς και η ωμή επιβολή της ομοφυλοφιλίας ως ισότιμη με την ετεροφυλία και εξίσου φυσιολογική με αυτήν έχουν ως σκοπό τα κάτωθι:
1) Να διαλυθεί η έννοια και η αξία της οικογένειας. Οικογένεια υπάρχει κ δημιουργείται μόνο από έναν άνδρα και μία γυναίκα που ενώνονται με το μυστήριο του γάμου. Ζωή προκύπτει μόνο από την ετεροφυλη σχέση! Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει οικογένεια με δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες ή γονείς Α κ Β! 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Ήδη φαινονται τα πρώτα αποτελέσματα από την θέσπιση Υπουργείου... <<Οικογένειας>>! Κ. #Μητσοτακης: <<Οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα αποτελέσουν πραγματικότητα και είναι μέρος της στρατηγικής μας>> ΥΓ: όποιοι ψήφισαν #ΝΔ ΔΕΝ δικαιούντα δικαιούνται να διαμαρτύρονται... Translate ÛeTwee ΙΘΕΜΑ Κυριάκος Μητσοτάκης:Οι γάμοι των ομόφυλων ομόφι ζευγαριών θα προχωρήσουν και στην Ελλάδα"
 
2) Να χαθεί η παιδική αγνότητα!!
Σκοπός τους είναι στην πιο αγνή και ανέμελη φάση της ζωής των παιδιών να μαγαρίσουν την παιδική ψυχή διδάσκοντας έννοιες και δείχνοντας εικόνες που θα τα σοκάρουν και θα διαλύσουν τον εύθραυστο ψυχικό τους κόσμο! Έννοιες όπως σεξ, στύση, ομοφυλοφιλία, ετεροφυλία, αυνανισμός, έλξη και ο,τι άλλο, δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προνηπίων, νηπίων και δημοτικού...
Μην σας ξενίζουν αυτά που γράφω, προετοιμάζουν εμετικά βιβλία κ ύλη για το νηπιαγωγείο κ το δημοτικό!
3) Η νομιμοποίηση της παιδοφιλίας. Είναι η απότερη εξέλιξη της ομοφυλοφιλίας. Η διαστροφή δεν έχει όρια και οι δαίμονες δεν ικανοποιούνται μέχρι να διαλύσουν τον άνθρωπο!
Αν θέλουμε αγαπητοί μου να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να διαφυλάξουμε τα παιδιά μας απο την δαιμονική ενέργεια! Αλλιώς αυτές οι γενιές όταν ενηλικιωθούν θα φέρουν τις μεγαλύτερες συμφορές στον τόπο μας!
Προσωπικά ελπίζω στο Θεό ότι είναι παρών! Αυτός κρατά το τιμόνι της Εκκλησίας και της ιστορίας του κόσμου!
Δεν θα αφήσει η Υπεραγία Θεοτόκος!
Ελπίζω και πιστεύω ότι ο Θεός θα μας διαφυλάξει από τα νύχια των δαιμόνων!
Πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των φοβερών περιστάσεων που διάγουμε...
Έρχονται όμως συμφορές, μεγάλες συμφορές!
Πρέπει να προετοιμαζόμαστε...
Τέτοια αποστασία εξοστρακίζει και εκδιώκει τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος και αφήνει τον χώρο ελεύθερο στους δαίμονες. Και όπου υπερισχύουν οι δαίμονες επικρατεί Κόλαση!
Φίλοι γονείς κρατήστε γερά!
Ας μάθουμε στα παιδιά μας να προσεύχονται, να νηστεύουν, να κοινωνούν, να εξομολογούνται και να στηρίζουν τις ελπίδες τους στον Τριαδικό Θεό!
Και με τη Χάρη των Αγίων και την προστασία των Αγγέλων να διαφυλάξουμε τις ψυχές μας από την αμαρτία και εντέλει το Θάνατο!
Γ. Κουτρίκης
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!"

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...