Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ο Ντόναλντ, ο Ρανταπλάν και το βρακί του αλ-Μπαγντάντι - Όταν η μυθοπλασία ξεπερνά τη μυθοπλασία!


Ή πώς ο πολλαπλά αναστημένος μισθοφόρος-σκιάχτρο έμαθε την για την πολλοστή απόλυση του…


- Ο Mark Milley, αρχηγός επιτελείου του στρατού των ΗΠΑ, μόλις ανακοίνωσε ότι το σώμα του Αλ-Μπαγντάντι βυθίστηκε στη θάλασσα σύμφωνα με τους "νόμους του πολέμου".
- Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αυτοαποκαλούμενος «χαλίφης» ενεργοποίησε τη ζώνη εκρηκτικών που φορούσε όταν στριμώχτηκε σε μια σήραγγα με τρία από τα παιδιά του. Η σορός του "μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του μέσω ανάλυσης DNA".

- Σύμφωνα με έναν υπεύθυνο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, ο Αλ-Μπαγντάντι εντοπίστηκε χάρη σε έναν Κούρδο πληροφοριοδότη ο οποίος φέρεται να "παρέδωσε ένα εσώρουχο του ηγέτη που επέτρεπε να ταυτοποιηθεί το DNA του".

- Αλλά η σύλληψη του Αλ-Μπαγντάντι ήταν προπαντός εφικτή, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, χάρη σε ένα σκυλί του οποίου το όνομα παραμένει μυστικό "για να προστατευτεί η ταυτότητά του" αλλά του οποίου η φωτογραφία μεταδόθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ για να δοξαστεί αυτός ο εθνικός ήρωας.

- Ο Ντόναλντ Trump είπε επίσης ότι ορισμένα κλιπ από το βίντεο της επιδρομής μπορεί να δημοσιοποιηθούν. Ωστόσο, ο στρατηγός Milley τόνισε ότι οι εικόνες είναι υπό μελέτη πριν να αποχαρακτηρισθούν.

Με λίγα λόγια, συνοπτικά:

- Χάρη στον Ρανταπλάν, ο οποίος μύρισε σχολαστικά το βρακί του Αλ-Μπαγντάντι, ο τελευταίος σκοτώθηκε και βυθίστηκε στη θάλασσα από τον εργοδότη του.

- Εάν θέλετε αποδείξεις, είναι πολύ αργά: η σορός του Αλ-Μπαγντάντι τρέφει τα ψάρια και οι εξετάσεις DNA είναι άκρως μυστικές (top secret).

- Ευτυχώς, θα υπάρχουν εικόνες. Αλλά περιμένετε λίγο, τα γυρίσματα δεν έχουν τελειώσει.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...