Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

Ερντογάν: Ο πλάστης μου προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους

Φορώντας κι εκείνος λευκό πλεκτό σκούφο (takke),
ο Ταγίπ Ερντογάν, προσευχήθηκε ενώ στη συνέχεια έστειλε τα μηνύματα του που μπορεί να οδηγήσουν σε θρησκευτική μισαλλοδοξία.
Στην ομιλία που έκανε προς τους πιστούς μέσα στο τζαμί, σύμφωνα με το simgalive.com απήγγειλε στα αραβικά μία προσευχή που αναφέρει ότι «ο πλάστης μου μάς προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους» και έπειτα έστειλε το μήνυμά του για την πολεμική επέμβαση στη Συρία, λέγοντας ότι είναι θέλημα Αλλάχ. «Όπως έγινε και στη Συρία. Πρώτα ο Αλλάχ, ο πλάστης μου μάς την υποσχέθηκε την Συρία», είπε.

Οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν «μακάρι», ενώ κάποιος τον αποκάλεσε «τελευταίο χαλίφη του Ισλάμ» κι ένας άλλος φώναξε «Ευλογημένος να είναι ο Ιερός σου Πόλεμος».


https://www.newsbeast.gr/world/arthro/5562723/

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΓΙΠ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΤΑΪΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΩΝΙΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑ 3600 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΓΙΠ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ...ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...