Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου «Topol» με ειδικό εξοπλισμό για «διάτρηση» αντιπυραυλικής ασπίδας!!

Εκτόξευση νέου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου «Topol» από το ειδικό κέντρο του  Kapustin Yar στην περιοχή Αστραχάν προς το Καζακστάν,
ανακοίνωσε ο συνταγματάρχης Igor Yegorov, εκπρόσωπος της υπηρεσίας Τύπου και πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας σε σχέση με τις  στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας , αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.
«Στις 24 Δεκεμβρίου, 2015 οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις  από το ειδικό κέντρο του  Kapustin Yar στην περιοχή  Αστραχάν περιοχή πραγματοποίησαν εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) RS-12M» Topol» , αναφέρει η ανακοίνωση .
Σε πρόσφατο άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Εκτόξευση ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου ICBM «Topol» με συστήματα «διάτρησης» αντιπυραυλικής άμυνας, είχαμε παρουσιάσει και πάλι εκτόξευση ρωσικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου ICBM «Topol» , από την περιοχή Αστραχάν στην περιοχή «Sari-Shagan» στο Καζακστάν, με απόλυτη ακρίβεια.
Η ουσία της όμως της εκτόξευσης ήταν  η  δεύτερη δοκιμή προηγμένου ειδικού εξοπλισμού μάχης επί του πυραύλου, ο οποίος έχει ως αποστολή την « διάτρηση»  συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας.
Η Ρωσία πραγματοποιεί εντατικές προετοιμασίες για την τοποθέτηση της νατοϊκής αντιπυραυλικής ασπίδας σε Ρουμανία και Πολωνία, λαμβάνοντας τα « κατάλληλα μέτρα». Πρόκειται για ένα «ακήρυκτο πόλεμο» ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις.
Εμείς στεκόμαστε όμως στο ότι ο πύραυλός διέθετε προηγμένο εξοπλισμό μάχης ο οποίος έχει ως αποστολή την διάτρηση αντιπυραυλικών ασπίδων. Αυτός θα είναι ο προσανατολισμός των ρωσικών πυραυλικών δυνάμεων από εδώ και στο εξής.
Το μήνυμα που αποστάλθηκε σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, είναι κάτι παραπάνω από σαφές. Υπενθυμίζουμε απλά την διαδρομή , που διήνυσε ο πύραυλος και η οποία καλύπτει μια τεράστια απόσταση , όσο και το ότι πρόκειται για βαλλιστικό πύραυλο που είναι σε κινητό όχημα .
Σημειώνεται ότι η τροχιά του βαλλιστικού  πυραύλου με δεδομένη ακρίβεια χτύπησε προκαθορισμένο  στόχο στην περιοχή  Sary-Shagan (Καζακστάν).
Σημειώνουμε ότι η δεύτερη εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τις ρωσικές δυνάμεις το τελευταίο διάστημα, αποτελεί γεγονός  το οποίο έχει να κάνει με προκαθορισμένες ενέργειες που είναι σε ισχύ μετά την ενεργοποίηση μέρους της νατοϊκής βάσης στην Ρουμανία .
Από  εδώ και στο εξής θα έχουμε την μάχη μεταξύ της νατοϊκής και της ρωσικής  “ασπίδας».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...