Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Η Γερμανίδα υπουργός Παιδείας προτείνει το βιβλίο του Χίτλερ στα σχολεία

σχόλιο Γ.Θ : Αυτοί που κατηγορούν την Πίστη και τους σύγχρονους Προφήτες μας, όπως ο Άγιος Παίσιος που είχε μιλήσει για τον νέο χίτλερ που θα υπάρξει στην γερμανία, τί έχουν να πουν (και) για αυτό; Και αυτό σύμπτωση;
 
Η Γερμανίδα υπουργός Παιδείας και Έρευνας, Γιοχάνα Βάνκα, προτείνει το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου» να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς στα γερμανικά σχολεία, όπως έγραψε βαυαρική εφημερίδα, την οποία επικαλούνται τα ειδησεογραφικά πρακτορεία την Παρασκευή.

Η Βάνκα δήλωσε στην εφημερίδα «Neue Presse Pasauer» ότι τον Ιανουάριο το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ιστορίας θα δημοσιεύσει μια νέα έκδοση του βιβλίου στο οποίο εμπεριέχονται 3.000 επεξηγηματικές σημειώσεις.

«Η κριτική έκδοση του Ινστιτούτου του Μονάχου για τη Σύγχρονη Ιστορία, αποσκοπεί να συμβάλλει στην πολιτική αγωγή. Είναι γραμμένο σωστά και με σαφήνεια για όλους», είπε η Βάνκα.

Η Υπουργός χαιρέτισε το γεγονός ότι θα παρουσιασθεί ένα επιστημονικό έργο στο οποίο «οι σκέψεις του Χίτλερ θα παραμείνουν ολοκληρωμένες».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...