Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκίνησε ο «άγνωστος πόλεμος» από την Ρωσία σε τουρκικό και αμερικανικό έδαφος!

Διαταγή Βλαδίμηρου Πούτιν: «Να ετοιμασθούν οι Spetsnaz για πόλεμο με ΗΠΑ και Τουρκία λόγω εμπλοκή τους στην Κριμαία»!

Ξεκάθαρες εντολές από τον Ρώσο Πρόεδρο προς τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetsnaz. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε επίσημα την δυνατότητα χρησιμοποίησης των Ειδικών Δυνάμεων, εναντίον των ΗΠΑ και της Τουρκίας, μετά τις πληροφορίες των ρωσικών αρχών, που εμπλέκουν τις δύο χώρες με τον ISIS εντός ρωσικού εδάφους, αναφέρουν δυτικά ΜΜΕ.

Οι πληροφορίες της πανίσχυρης ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, ομιλούν για επιθέσεις το επόμενο διάστημα εντός ρωσικής επικράτειας με επίκεντρο την Κριμαία.

Η Ρωσία κατηγόρησε επίσημα χθες μάλιστα την Τουρκία για εκπαίδευση των Τατάρων τρομοκρατών «Majlis» της Κριμαίας, οι οποίοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ανταρτοπόλεμο μέσα στην Περιφέρεια της Κριμαίας.

Η έκθεση και της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB» καταδεικνύει σαφέστατα ότι το τουρκικό υπουργείο ή Άμυνας ότι « εκπαιδεύει / στρατολογεί / εφοδιάζει, τους ενόπλους μαχητές της οργάνωσης αυτής των Τατάρων της Κριμαίας, για ανατρεπτικές δραστηριότητες.

Η FSB επικαλείται στην έκθεση της ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, «παρενέβησαν» στον ιρακινό στρατό και τις επιχειρήσεις του στην πόλη Ραμάντι, με σκοπό να προλάβουν να μεταφέρουν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην Ουκρανία στα σύνορα με την Κριμαία!

Όπως περιγράφεται από τον Ιμάμ Χαμενεΐ διοικητή τάγματος του ιρακινού στρατού: «Η καθυστέρηση των επιχειρήσεων απελευθέρωσης των πόλεων Ραμάντι και Φαλούτζα στην επαρχία Ανμπάρ, υπήρξε το αποτέλεσμα της παρέμβασης των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να εκκενώσουν τις πόλεις αυτές από τους πρωτεργάτες της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIL κρυφά (με ελικόπτερα) προς άγνωστα μέρη».

Όσον αφορά το γιατί το καθεστώς Ομπάμα διεσώζει αυτούς τους συγκεκριμένους τζιχαντιστές, οι αναλυτές της FSB στην παρούσα έκθεση εξηγούν ότι αυτό οφείλεται στο ότι ανήκουν στην ισχυρή ιρακινή σουνιτική οργάνωση με επικεφαλής τον ηγέτη Αλί Χατέμ αλ-Σουλεϊμάν, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πολέμου ΗΠΑ-Ιράκ υποστηρίχθηκε από τους Αμερικανούς.

Ο αρχιτρομοκράτης Αλί αλ-Χατέμ Σουλεϊμάν, με την σειρά της αναφέρει η έκθεση αυτή, μετατράπηκε σε ένα σημαντικό «περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας» της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), για τη διεξαγωγή «μαύρων επιχειρήσεων».

Από την στιγμή που ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε την έγκριση του, οι Spetsnaz θα πραγματοποιήσουν πολεμικές ενέργειες, με «συγκεκαλυμμένη» η «φανερή» παρουσία τους τόσο στα εδάφη των Ηνωμένων Πολιτειών, όσο και της Τουρκίας.

Σε χθεσινό μας άρθρο με τίτλο: Που το πάνε οι Τούρκοι; Τούρκοι μισθοφόροι στην Ουκρανία εναντίον της Κριμαίας και του Ντονέτσκ!, από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, τονίσαμε με λεπτομέρεια ότι έχει πιστοποιηθεί η παρουσία Τούρκων μισθοφόρων στην Ουκρανία, η παρουσία των οποίων αφορά την διεξαγωγή επιχειρήσεων εναντίον των Ρωσόφωνων ανταρτών στην αποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ αλλά και στην Κριμαία.

Οι Ρώσοι Spetsnaz με επικεφαλής την περιβόητη δύναμη «Zaslon» αλλά και την δύναμη «Alfa», θα πραγματοποιήσει «επιχειρήσεις» εξουδετέρωσης των ηγετικών στελεχών όλων αυτών των δυνάμεων σε Τουρκία και ΗΠΑ. Ο μυστικός πόλεμος μόλις άρχισε.

pentapostagma.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...