Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι αρχηγοί των Ισλαμοφονιάδων επιστρέφουν στα κέντρα εκπαίδευσής τους στις ΗΠΑ

Réseau International (Γαλλία)
Το AFP (Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων) αναφέρει περιποιητικά την πανωλεθρία του ΙΚ/Ντάες/Daesh στο Ραμάντι του Ιράκ. (Άρθρο), αλλά προσέχει να μην σκάψει και πολύ...
Διαβάζουμε: «Οι τελευταίοι μαχητές της ομάδας Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) αναχώρησαν τη Κυριακή από ένα στρατηγικό κυβερνητικό συγκρότημα στο Ραμάντι, προσφέροντας στις ιρακινές δυνάμεις τη πιο σημαντική νίκη τους, μετά την επίθεση των τζιχαντιστών στο Ιράκ πριν από ένα χρόνο». «Όλοι οι μαχητές του Ντάες/Daech (αραβικό ακρωνύμιο του ΙΚ) έχουν φύγει. Δεν υπάρχει καμία αντίσταση».
Οι δολοφόνοι του Ντάες/Daesh «έχουν φύγει», «αναχώρησαν από το Ραμάντι». Που έφυγαν; Πώς έφυγαν; Το AFP προσέχει επιμελώς να μη σκάψει περαιτέρω, και τολμά ακόμη να προσθέσει ότι οι «αντι-τρομοκρατικές δυνάμεις ελίτ και ο ιρακινός στρατός» υποστηρίχτηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών».


Αν τους ακούμε λοιπόν, οι Ηνωμένες Πολιτείες επέτρεψαν την ήττα των Ντάες/Daesh στο Ραμάντι.
Και όμως ... Έπρεπε να διαβάσουμε το Sputnik, το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, για να μάθουμε ότι είναι οι αμερικανικές δυνάμεις που εκκένωσαν τους τρομοκράτες του Ντάες/Daesh με ελικόπτερα, προς «άγνωστο» προορισμό!

Έτσι μάθαμε πώς οι υπεύθυνοι των Ντάες/Daesh έφυγαν από το Ραμάντι. 

Παραμένει το ερώτημα του πού τους πήγανε οι Αμερικανοί σπόνσορες τους. 

Φαίνεται ότι το πρώτο μέρος της διαδρομής αυτής της διάσωσης ήταν μια μυστική βάση των ΗΠΑ στην Αλγερία. Αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, και αυτοί οι ενοχλητικοί σύμμαχοι θα μεταφερθούν στη συνέχεια προσεχώς ... προς τις ΗΠΑ! 
Όχι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας ή στρατόπεδο του στυλ της Γκουαντάναμο, αλλά σε μια μυστική βάση στην εθνική επικράτεια των ΗΠΑ, που χτίστηκε ειδικά για να φιλοξενήσει αυτούς τους συμμάχους με κάθε διακριτικότητα.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να αποτραπεί να πέσουν οι αρχηγοί των Νντάες /Daesh στα χέρια των Ιρακινών (ή των Ρώσων ...): μέσω κατάλληλων ανακρίσεων, δεν θα παρέλειπαν να αποκαλύψουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τη βοήθεια των ΗΠΑ προς το Ισλαμικό Κράτος, είτε με όπλα, είτε ... θα μπορούσαν ίσως να μιλήσουν για ορισμένα «εκπαιδευτικά μαθήματα» σε διακριτές αμερικανικές βάσεις της Νεμπράσκα και της Μοντάνα ....

Μετάφραση  Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμων Πολιτικά, 29.12.2015


http://reseauinternational.net/irak-les-forces-americaines-evacuent-daesh-vers-les-etats-unis/
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...