Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Αληθινές Ιστορίες - π.Σάββας Αγιορείτης.

σχόλιο Κων/νος Ψαρράς : Ειλικρινά σοκάρεται κανείς διαβάζοντας  στο «διαδίκτυο» το πιο κάτω μήνυμα:
«Ανώνυμος: Απόλυτη αλήθεια όλο το βίντεο, μη παραμελείτε την εξομολόγηση!!!! εγώ σώθηκα από την αυτοχειρία και ακόμα με προκαλεί ο δαίμονας να το κάνω!!!! έχω πίστη, θα νικήσω......»
Είναι ένα σχόλιο από τον ίδιο τον παραλίγο αυτόχειρα, που το έκανε όταν άκουσε μια ομιλία  του π. Σάββα, μοναχού Αγιορείτη, με θέμα: «Αληθινές Ιστορίες».
Όσοι θέλουν να φανούν χρήσιμοι σε συνανθρώπους μας, σαν τον «Ανώνυμο», και όχι μόνον, ας γράψουν στο orthchrc@gmail.com .  Θα τους εξηγηθεί πως να κατεβάζουν από το «διαδίκτυο» ομιλίες καταξιωμένων ομιλητών, και στη συνέχεια, πως να μπορούν, αφού τις εγγράψουν σε CD ή  DVD, να τις μοιράζουν, όπου και όπως νομίζουν αυτοί καλλίτερα. Τέτοιες διευθύνσεις, «ορθόδοξης ιεραποστολικής προσφοράς», υπάρχουν πολλές. Μια από αυτές, πολύτιμη για τον όγκο και το έργο της, είναι η Pantocrator.gr.

σχόλιο Γ.Θ : Συγκλονιστικός ο Παππούλης. Αξίζει να την ακούσετε αυτή την ομιλία, θα ωφεληθείτε πραγματικά. Μην σας φοβίζει το ότι είναι μεγάλη σε διάρκεια. 


Ο πατήρ Σάββας Αγιορείτης μιλάει για τις εμπειρίες του ως μοναχός και ως πνευματικό παιδί του γέροντα Εφραίμ του φιλοθείτη  τι είδε και έζησε στο Άγιον Όρος .

Μας διηγείται Αληθινές Ιστορίες που έζησε κόντα στον γέροντα του, για τις καταστάσεις τα βιώματα και τις  αποκαλύψεις Γερόντων του Αγίου Όρους που επισκεπτόταν συχνά, όπως  ο Γέροντας Παίσιος και ο Γέροντας Εφραίμ κατουνακιώτης, μας μιλάει για τα μάγια και πως ο δαίμονας βλέπει τις αμαρτίες μας, τις οποίες δεν έχουμε εξομολογηθεί.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...