Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Το μέλλον που μας ετοιμάζουν, η νέα ψηφιακή ταυτότητα

Ένα νέο έγγραφο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) περιγράφει τον τρόπο εισαγωγής του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας βασισμένο στην τεχνολογία που κάποια μέρα θα «ενσωματωθεί στο δέρμα».

Το έγγραφο 46 σελίδων που ονομάζεται «Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries» ισχυρίζεται ότι επειδή μια ψηφιακή ταυτότητα θα χρησιμοποιηθεί για έλεγχο ταυτότητας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας, από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέχρι τα ταξίδια και το εμπόριο, η τεχνολογία θα μπορούσε να «βελτιώσει το απόρρητο προστασία» και «μείωση αύξησης της απάτης ταυτότητας».

Μελετώντας, το έγγραφο βαθύτερα συνεχίζει να εξηγεί πώς μια ψηφιακή ταυτότητα δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για έλεγχο ταυτότητας, αλλά και για την καταγραφή βιομετρικών χαρακτηριστικών, πιστωτικών και ιατρικών ιστορικών, διαδικτυακών και αγοραστικών συμπεριφορών, ακόμη και για τον έλεγχο της ικανότητας ταξιδιού.

Το WEF αναφέρει το ευρέως μη δημοφιλές διαβατήριο εμβολίου ως «μορφή ψηφιακής ταυτότητας» που ο παγκοσμιοποιητικός οργανισμός αποκαλεί «απίστευτο περιουσιακό στοιχείο δημόσιας υγείας» που «επαληθεύει» τις ιδιωτικές μας πληροφορίες υγείας.

Τέτοια διαβατήρια εμβολίων χρησιμοποιούνται όταν ταξιδεύετε, όπως και κατά την είσοδο σε εστιατόρια ή άλλα μέρη όπου απαιτείται απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού.

Η αντίπερα όχθη των αντιφρονούντων υποστηρίζει ότι ψηφιακή ταυτότητα είναι βασικό συστατικό της ατζέντας Great Reset του WEF, που στοχεύει να μετατρέψει την παγκόσμια οικονομία και τους θεσμούς σε μια παγκόσμια κομμουνιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου η ιδιωτική ιδιοκτησία και η ελεύθερη αγορά δεν υπάρχουν πλέον.

Μια άλλη πτυχή της ψηφιακής ταυτότητας και της Μεγάλης Επαναφοράς, σύμφωνα με τον ιδρυτή του WEF Klaus Schwab, είναι η συγχώνευση του φυσικού, του ψηφιακού και του βιολογικού κόσμου για να αλλάξει ριζικά ο άνθρωπος όπως τον ξέρουμε σημερα.

Το δίκτυο που θα συνδέσει τους ανθρώπους με την τεχνητή νοημοσύνη θα υποστηριχτεί από τους ήδη 2000 δορυφόρους που εκτόξευσε ήδη στο διάστημα από τις αρχές του 2021 η space x του Εlon Mask, με ολοκλήρωση τους 12000 τα επόμενα 10 χρόνια. Δεδομένου ότι μία χώρα για να στείλει 2-3 δορυφόρους στο διάστημα χρειάζεται χρόνια και άδειες, ενώ η ευκολία του Elon Mask να τους στέλνει κατά χιλιάδες με πρόφαση γρηγορότερο και φθηνότερο ίντερνετ σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δημιουργεί ερωτηματικά και δικαιολογημένες θεωρίες συνωμοσίας.

https://zachariasandfriends.com

Δείτε και ένα παλιό αλλα επίκαιρο βίντεο

filoumenos.com

https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...